Raed Arafat, subsecretar de stat demisionar al Ministerului Sănătăţii, a făcut public, ieri-seară, felul în care a fost exclus de la discuţiile despre proiectul noii legi a sănătăţii. raed_arafat2
Arafat a replicat, în acest fel, acuzaţiilor lui Traian Băsescu, care spusese că, în loc să vorbească în presă despre nemulţumirile pe care le are faţă de noua lege, ar fi fost corect să-i comunice observaţiile superiorului său, ministrul sănătăţii.


Raed Arafat: „De cel puţin trei luni încerc să vorbesc cu o comisie despre proiectul legii sănătăţii. Din Comisie fac parte Vlădescu (n.r. - consilier prezidenţial), Păunescu şi Duţă.

După a doua discuţie am fost blocat de Vlădescu (Cristian - n.r. – şeful Comisiei prezidenţiale pentru Sănătate de la Controceni), care nu a mai acceptat ca la nicio discuţie privind proiectul să particip şi eu.

La solicitarea lor, a celor trei, nu am mai fost primit la discuţii. Nu aş fi ieşit să discut public acest subiect dacă nu aş fi fost considerat duşmanul reformei sanitare".Joomla SEF URLs by Artio