Final tregic pentru o femeie de 63 de ani, care a murit miercuri, în Capitală, după ce s-a infectat cu COVID-19 fix în timpul unei proceduri medicale menite s-o ţină în viaţă.

 

Bilanţul sumbru al deceselor cauzate de noul coronavirus pe teritoriul României a ajuns, miercuri, la 85. Ultima victimă, o femeie de 63 de ani, ar fi luat boala de la un centru de dializă, unde intrase în contact, fără să ştie, cu o persoană infectată. Aceasta este concluzia anchetei epidemiologice realizate de autorităţi. Pacienta fusese internată la "Matei Balş" în 23 martie, iar o zi mai târziu a primit rezultatul pozitiv al analizelor pentru COVID-19. Ea s-a stins din viaţă pe 1 aprilie, după mai bine de o săptămână petrecută în spital.

Un alt caz îngrijorător s-a petrecut tot în Bucureşti, unde o femeie de 54 de ani, pe care statistica o încadrează, nemilos, ca "decesul 83", s-a stins din viaţă în noaptea de duminică spre luni, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţe Bucureşti, după ce mai fusese internată de alte două ori în aceeaşi unitate medicală de la începutul lunii martie.

Citiţi AICI mai multe informaţii oficiale despre ultimele decese confirmate pe teritoriul României!

Joomla SEF URLs by Artio