Demisie la început de an. Cabinetul Tudose a rămas fără un ministru

Written by Ioana POPA Category: Știri naționale Created: Wednesday, 03 January 2018 16:53

După numai șase luni de mandat în Guvernul Tudose, ministrul Apelor și Pădurilor și-a dat demisia miercuri, pe 3 ianuarie.

Doina Pană a transmis, miercuri, cererea de demisie din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, pe care o ocupă din 30 iunie 2017. În documentul trimis premierului Mihai Tudose, aceasta invocă motive de sănătate care nu îi mai permit să-și continue mandatul. Doina Pană își declară, însă, disponibilitatea de a sprijini, în continuare, îndeplinirea programului de guvernare, dar din calitatea de parlamentar.
Odată cu demisia, Doina Pană a publicat și un raport de activitate în care se regăsesc măsuri precum acordarea de compensații financiare pentru proprietarii de păduri aflate în arii protejate, unde există restricții în recoltarea lemnului, preluarea în pază a tuturor suprafețelor de pădure din România rămase nepăzite și suportarea de la bugetul de stat a contravalorii acesteia pentru suprafețele de pădure mai mici de 30 ha, adoptarea Regulamentului privind valorificarea masei lemnoase din pădurile proprietate publică și demararea celei de-a doua etape a proiectului de reconstrucție a plajelor.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.