Deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al PSD Prahova, Mircea Cosma, a ajuns astăzi la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a depune mărturie într-un dosar care o vizează pe fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi, deschis ca urmare a ultimei reclamaţii formulate de Sebastian Ghiţă. Parlamentarul social democrat a declarat, înainte de a intra la audieri, că va reveni în ianuarie la unitatea de parchet, de data aceasta şi cu o plângere pe numele unui judecător despre care spune că ar fi avut o colaborare în afara limitelor legale cu procurorii din Ploieşti.

„Sunt martor în mai multe dosare penale care vizează infracţiuni săvârşite de procurorii din cadrul DNA Ploieşti, Onea Lucian, Mircea Negulescu, Savu Alfred, Giluela Diaconu”, a declarat Andreea Cosma, marţi, la sediul Parchetului General. Aceasta a anunţat că în luna ianuarie va depune un denunţ la Secţia pentru anchetare a magistraţilor din cadrul Parchetului General împotriva unui judecător care, spune ea, ar colabora cu procurori de la DNA Ploieşti.

„La Secţia de anchetă voi veni mai multe zile la rând. Voi povesti şi de circuitul procurori-judecători. Cum acţionează unii judecători şi cum se dau condamnări. Să spunem că am informaţii şi cunosc lucruri despre anumiţi judecătiori cu care coopera secţia DNA Ploieşti. Iar în ianuarie voi depune un denunţ împotriva unui judecător. Nu vreau să îi dau numele acum, cu privire la săvârşirea unor infracţiuni. Aştept ianuarie ca să termine cu faptele anchetate cu privire la procurori şi să începem şi cu judecătorii”, a spus Andreea Cosma, citată de Mediafax.

Joomla SEF URLs by Artio