Doar trei milioane de contracte au fost modificate în Revisal. Statul, codaș la actualizări

Written by Ioana POPA Category: Știri naționale Created: Monday, 12 February 2018 11:13

Angajatorii au operat în Revisal, în contextul transferului contribuțiilor către angajat, majorări de salarii cu intrare în vigoare de la 1 ianuarie pentru numai 2,9 milioane de contracte de muncă, dintr-un total de 6,3 milioane, cele mai multe, în mod surprinzător, fiind din mediul privat.

Pentru 50% dintre contractele de muncă, cu normă întreagă sau parțială, din sectorul privat au fost înregistrate deja modificările în Revisal, în timp ce la stat a fost consemnată majorarea doar pentru 30% dintre salarii, potrivit datelor obținute de Profit.ro.

Angajatorii au timp până la finele lunii martie să opereze în Revisal majorările de salarii în vigoare de la 1 ianuarie, legate de transferul contribuțiilor de la angajator la angajat de la începutul acestui an, astfel că, foarte probabil, numărul de salarii crescute este mult mai mare decât al celor pentru care modificarea a și fost înregistrată.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.