Două mașini au căzut, duminică seară, într-o groapă săpată de RADET pe o stradă din Drumul Taberei și care nu ar fost semnalizată corespunzător.

 

Consilierul municipal PNL Ciprian Ciucu a publicat imagini de la locul incidentului și detalii referitoare a evenimentul care a dus la avarierea gravă a celor două autoturisme și rănirea unei persoane.

"Am venit pe Aleea Compozitorilor să văd ce s-a întâmplat. Poliția este deja la fața locului. Este vorba despre lucrări RADET prost semnalizate. Două mașini au căzut în groapă una după cealaltă la interval de 2 minute", a scris consilierul. Potrivit acestuia, primul dintre șoferi a fost dus la spital, deoarece acuza dureri de spate.

"Primul șofer era deja căzut, cel de-al doilea nu a văzut nimic. Cel care căzuse primul nu ieșise încă din mașină. Primul șofer a fost dus la spital cu dureri de spate (a scăpat ieftin, dacă ar fi ieșit din mașină în timp ce cel de-al doilea....)

Groapa a fost săpată de RADET. Se pare că nu a fost suficient semnalizată. Fiind noapte și ploaie..." a scris ulterior Ciucu.

Foto: Ciprian Ciucu via Facebook

Joomla SEF URLs by Artio