Familia Alexandrei nu are încredere în rezultatele analizelor genetice anunțate vineri de medicii legiști, potrivit cărora ADN-ul fetei a fost găsit în cenușa și oasele din butoiul lui Gheroghe Dincă.

 

Unchiul victimei, Alexandru Cumpănașu, a anunțat, sâmbătă, că familia va cere un nou rând de analize. "Minunaţi romani care ne sunteţi alături, am vorbit cu părinţii Alexandrei acum şi au fost de acord să facem o EXPERTIZĂ INTERNAŢIONALĂ a rămăşiţelor presupuse a fi ale Alexandrei!. #112vreausatraiesc. Pentru liniştea sufletească a familiei şi a tuturor şi pentru aflarea adevărului. Acum voi continua să scot la iveală reţelele şi complicităţile din acest caz!!!!!" a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

"În urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceșanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată științific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinților Alexandrei. Concluzia ne-a fost comunicată aseară, 2 august, de către reprezentanți ai INML, urmând ca astăzi să ne fie transmis și raportul specialiștilor conținând aceleași date", au transmis, în această dimineață, procurorii DIICOT (VEZI DETALII).

Joomla SEF URLs by Artio