Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele, duminică, în timp ce era acasă împreună cu anchetatorii, în timpul de noi percheziții. El ar fi spus că, după ce le-a ucis pe Alexandra și Luiza, le-a ars. Pe Alexandra a ucis-o după ce și-a dat seama că tânăra a sunat la 112, spun surse din anchetă pentru G4Media

Alexandra Măceșanu, a reușit, pe 25 iulie, la ora 11, să sune la 112 de pe un telefon al criminalului. Anchetatorii au reușit abia 19 ore mai târziu, la ora 6 dimineața, pe 26 iulie, să descindă în locuința suspectului. Era prea târziu, însă, pentru Alexandra, care este de negăsit și se bănuiește că ar fi fost violată, ucisă și carbonizată de presupusul criminal. Anchetatorii au identificat ADN-ul fetei pe un cercel găsit în mașina lui Dincă, precum și fire de păr ale Alexandrei.

Prima victimă a lui Dincă este Luiza Melencu (18 ani), care a fost dată dispărută în luna aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat. Mama Luizei a spus că bunicii fetei au început să se îngrijoreze chiar în ziua dispariţiei pentru că adolescenta nu obişnuia să întârzie când pleca de acasă şi răspundea tot timpul la telefon. Prezenți la locul anchetei, mama Luizei și bunicul acesteia au leșinat.

Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.

Joomla SEF URLs by Artio