#gratiere. Şerban Nicolae, despre operațiunea Noaptea ca hoţii: Şi Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea

Written by Administrator Category: Știri naționale Created: Tuesday, 11 April 2017 21:34

serban nicolaePreşedinte Comisiei juridice din Senat a declarat ironic în timpul dezbaterilor pe legea graţierii, făcând aluzie la sloganul "noaptea ca hoţii", că "şi Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea", adăugând că "toate domnişoarele cu barbă o să protesteze"

„Având în vedere că aceasta este săptămâna ce precede Învierea... Mă rog, şi Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea, toate domnişoarele cu barbă o să protesteze. Vă propun ca următoarea şedinţă consacrată acestei dezbateri (...) să aibă loc miercuri după-amiază (...) Miercuri, 19 aprilie, pe zi, urmează să facem o nouă dezbatere", a declarat Şerban Nicolae.

Pe parcursul şedinţei Comisiei juridice a Senatului în care s-a vorbit despre proiectul de lege al graţierii, Şerban Nicolae a făcut o serie de ironii la adresa celor care au criticat amendamentele sale care prevedeau şi graţierea celor condamnaţi pentru corupţie.

„Mă gândesc foarte serios să adaug la infracţiunile exceptate de la aplicarea graţierii şi faptele de corupţie, astfel încât cele 337 de persoane să nu beneficieze de graţiere şi să nu îngrozească societatea românească cu chipurile lor hâde de infractori periculoşi şi să nu genereze o stare de pericol în societatea românească prin faptul că ar beneficia de un act de clemenţă", a spus Nicolae.

El i-a numit pe cei care au protestat "pe internet" împotriva propunerilor sale drept "domnişoare cu barbă".

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.