Liderul PSD Liviu Dragnea a avut o reacție nervoasă, vineri, ziua protestului pentru autostrăzi #șîeu, inițiat de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, cel care a construit tot în semn de protest, primul metru de autostradă din Moldova. Antreprenorul nu a rămas dator cu replica pentru Dragnea.

 

Liviu Dragnea l-a atacat, vineri, pe inițiatorul protestului, omul de afaceri Ștefan Mandachi. „Țipă unii acum că nu se fac autostrăzi, și niște șmecheri care fac, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. Ca să vorbim cinstit, azi la 12.30 s-au inaugurat primii... au început lucrul la primii km de autostradă în Moldova. Adică reali. Azi la 12.30. Ei fac circ, noi facem autostrăzi, ei țipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri care a cheltuit 100.000 euro pentru acest circ putea să dea banii la niște case de copii, sau să îi doneze undeva”, a spus Liviu Dragnea.

„Nu vreau să comentez reacția asta: dacă sunt la 2 metri sub pământ nu mai pot să folosesc 100.000 de euro. Nu comentez declarații politice pentru că nu fac politică. E problema lui”, a fost replica lui Ștefan Mandachi, după atacul lansat de liderul PSD, potrivit Digi24.

Antreprenorul a mărturisit că a fost copleșit de solidaritatea de care românii au dat dovadă vineri.

Joomla SEF URLs by Artio