Mai multe autoturisme aflate în parcarea Aeroportului Otopeni au fost afectate de scurgeri de apă rezultate în urma unei lucrări neconforme. Compania Națională Aeroporturi București au anunțat că proprietarii mașinilor vor fi despăgubiți.

"Azi, sâmbătă, 11 mai, am primit informaţii despre executarea unor lucrări neconforme în cursul reparaţiilor care se efectuează la nivelul superior al parcării Sosiri de la Aeroportul Henri Coandă. Acestea au avut ca rezultat antrenarea unei cantităţi semnificative de apă către nivelul inferior, aceasta scurgându-se pe autovehiculele parcate acolo. CNAB precizează că întreaga activitate din zona de şantier cade în responsabilitatea prestatorului lucrărilor de reparaţii. Posesorii autoturismelor afectate sunt rugaţi să anunţe imediat personalul parcării pentru constatarea daunelor şi luarea măsurilor ce se impun, inclusiv pentru acordarea de despăgubiri", precizează, într-un comunicat, reprezentanții CNAB.

De asemenea, Compania va aplica sancțiunile care se impun celor care se fac vinovaţi pentru această situaţie, se mai spune în document.

Foto: captură stirileprotv.ro

Joomla SEF URLs by Artio