Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

Mașină distrusă după ce utilajul de ridicări a agățat firele unui stâlp de electricitate

Written by Anca Visan Category: Știri naționale Created: Monday, 14 May 2018 13:48

masina distrusa la sibiuO mașină parcată pe strada Autogării din Sibiu a fost distrusă, luni dimineața, după ce un stâlp de iluminat public s-a prăbușit peste ea.

Potrivit primelor verificări, accidentul a fost produs de autospeciala care ridică mașinile parcate neregulamentar. Aceasta a agățat cablurile suspendate și a doborât un stâlp de iluminat, notează site-ul tribuna.ro.

„Accidentul a avut loc în această dimineață, la intrarea utilajului în curtea de depozitare a autorismelor ridicate situată pe strada Autogării. Chingile utilajului au fost recent înlocuite, fiind mai lungi și necesitând astfel ridicarea mai sus a brațului utilajului. La intrarea în spațiul de depozitare, brațul autoutilitarei a agățat firele suspendate de fibră optică, iar stâlpul de iluminat care le susținea a căzut”, au spus reprezentanții Primăriei Sibiu.

Potrivit sursei citate, mașina avariată în urma acestui accident va fi reparată de Poliția Locală, prin polița RCA a utilajului de ridicări.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.