Maşina unui jurnalist de investigaţii, incendiată la Timişoara

Written by Anca Visan Category: Știri naționale Created: Sunday, 03 June 2018 11:01

masina incendiata timisoaraMașina unui jurnalist de investigaţii a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă la Timișoara. Din primele informaţii, se pare că focul a fost pus intenţionat. Pompierii au intervenit cu o autospecială, dar n-au mai putut face mare lucru. Vehiculul a ars în totalitate, în apropierea unui bloc din cartierul Girocului.

Poliția a deschis o anchetă pentru distrugere, iar criminaliștii fac cercetări la fața locului, relatează Digi 24. Maşina aparţine jurnalistului timișorean Dragoș Boța, editorul-șef al pressalert.ro. Autoturismul Opel Vectra parcat lângă blocul din Timișoara în care locuiește ziaristul a ars în jurul orei 2.40. Incendiul a fost observat de un vecin, care a sunat la 112. Focul a început în partea din spate a mașinii, iar interiorul a fost ars complet, mai notează sursa citată. Pompierii au constatat că geamul din dreapta spate a fost spart.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.