Mesaj halucinant propagat în mediul on-line, de unele organizații PSD

Written by Ioana POPA Category: Știri naționale Created: Wednesday, 13 June 2018 09:39

halep psd constantaPe paginile de Facebook ale unor organizații județene PSD a fost distribuit, în ultimele ore, un mesaj care susține că Simona Halep a fost cea huiduită pe Arena Națională, la evenimentul în cadrul căreia sportiva le-a prezentat românilor trofeul câștigat la Roland Garros.

Mesajul a apărut pe pagina organizației din Constanța, județul natal al Simonei Halep, dar și la cele din Mehedinţi, Dolj, Tulcea sau Giurgiu. În postare se susține că sportiva a fost cea huiduită pe Arena Națională, luni seară, și aplaudată în Pița Victoriei, sâmbătă, când a avut loc mitingul PSD.

Postările au fost distribuite masiv, dar asociate cu fel de fel de comentarii negative la ideea pe care încearcă să o propage social-democrații.

Multe dintre mesajele organizațiilor PSD au dispărut, ulterior, de pe paginile respective, se pare că unele dintre ele după ce ar fi fost raportate ca "fake news".

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.