Moțiune de cenzură pe repede-înainte. Parlamentul României va fi convocat mai devreme

Category: Știri naționale Created: Saturday, 17 June 2017 09:51

Parlamentul va fi convocat cu o zi mai devreme decât se anunțase inițial, pentru a se da citire moțiunii de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu.

Moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu va fi citită duminică în plenul celor două Camere ale Parlamentului. Anunțul a fost făcut vineri seară, de Mihai Fifor, liderul grupului din Senat al PSD. "Urmărind cu mare atenție ce se întâmplă și modul în care se derulează aceste evenimente, am decis să convocăm colegii parlamentari pentru duminică. Duminică, începând cu ora 16.30, în plenul Parlamentului se va citi moțiunea de cenzură. Asta înseamnă că programul pentru ziua de duminică va fi următorul: începând cu ora 15.00 vor avea loc ședințele grupurilor parlamentare social-democrate și ALDE, de la 16.00 va avea loc ședința Birourilor permanente reunite, iar de la 16.30 ședința de plen reunit în care va fi citită moțiunea de cenzură", a declarat Fifor.
Acesta a comentat că "este un mod ilegal și neconstituțional prin care doi foști membri de partid încearcă să acapareze puterea guvernamentală în România. Noi, PSD și partenerii de la ALDE, nu putem asista la acest lucru. Prin urmare, dorim că citim moțiunea de cenzură duminică, pentru ca în termenul cel mai scurt România să redevină o țară în care se guvernează legitim, în care guvernul este un guvern legitim desemnat prin Parlamentul României", a adăugat Fifor.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.