Motivul stupid pentru care șoferul de 22 de ani și-a călcat colegii în curtea firmei

Category: Știri naționale Created: Thursday, 30 March 2017 14:22

bascov accidentUn mort şi şapte răniţi - e bilanţul accidentului cumplit care a avut loc, dimineaţă, lângă Piteşti, în curtea unei fabrici, informează Digi24.

Un şofer, angajat în uzină, a intrat cu maşina în grupul de oameni. Nu intenţionat, după cum le-a spus poliţiştilor tânărul de 22 de ani, care şi-a recunoscut vina. Venise să aducă un colet unei colege, apoi a vrut să facă niște drifturi. Totul a luat însă o întorsătură tragică.
Femeia care a murit, de cetăţenie sârbă, avea 37 de ani.
Sunt cinci persoane cu leziuni, transportate la spital, iar cel puțin opt persoane au primit îngrijiri la fața locului, după ce au suferit atacuri de panică.

Potrivit Digi24, tânărul este extrem de afectat și a plâns în fața polițiștilor. Se pare, totuși, că gestul nu a fost intenționat, ci ar fi vorba despre lipsa de experiență în stăpânirea unei mașini. Mașina nu era nouă, iar tânărul se pare că a vrut să facă drifturi ca să impresioneze nişte tinere, a pierdut controlul volanului şi a intrat în mulţime.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.