Legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de om. Hainele, bijuteriile și firele de păr descoperite în mașina și casa suspectului din Caracal sunt ale Alexandrei. E a treia zi de percheziții în casa groazei. Anchetatorii caută în continuare probe. La fața locului se află și suspectul.

 

Un prim rezultat ADN arată că oasele găsite zilele trecute în curtea groazei sunt umane. Asta înseamnă că ar putea fi aduse noi acuzații, cum ar fi cea de omor deosebit de grav, informează Digi 24. Este nevoie însă de noi teste pentru a stabili identitatea victimei, asta deoarece oasele umane găsite sunt alterate. Totodată, un al doilea test ADN a arătat că firele de păr, hainele și bijuteriile descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei, mai notează sursa citată. De asemenea, la percheziţiile domiciliare de la casa suspectului, procurorii şi poliţiştii au găsit, în cenuşa aflată într-un butoi metalic, şi 21 bucăţi de dinţi de natură umană.

14 scafandri intervin pe lacul aflat în apropierea casei suspectului Gheorghe Dincă, iar căutările au loc pe o suprafață de cinci hectare, transmite Mediafax citând surse apropiate anchetei.

Zona de căutare este de aproximativ cinci hectare de luciu de apă, stufăriș și nuferi, iar adâncimea apei este între doi și patru metri, cu vizibilitate redusă și vegetație abundentă.

O altă fată, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de trei luni, și care era din județul Dolj, pare să fie o altă victimă a principalului suspect, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, care a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru trafic de minori și viol, mai notează Digi 24.

(Foto: Libertatea)

Joomla SEF URLs by Artio