Vineri, 24 Noiembrie 2017
 

Știri naționale

Procurorii DNA au anunțat, vineri, începerea urmăririi penale față de Tel Drum, dar și față de mai mulți reprezentanți ai acesteia, într-un dosar care se referă la obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Procurorii DNA fac, vineri, audieri într-un dosar legat Tel Drum. La DNA au ajuns, astăzi, directorul societății, Petre Pitiș, și Florea Neda, un fost director al firmei.

Canicula se întoarce și va afecta majoritatea regiunilor. ANM a emis, joi, o informare meteo, anunțând că, în următoarele două zile, temperaturile maxime vor ajunge și la 37 de grade Celsius la umbră.

O femeie de aproximativ 30 de ani și cei trei copii ai săi, cu vârste între 3 și 10 ani, au murit, joi, după ce au fost izbiți în plin de tren. Principala ipoteză vehiculată de anchetatori este că ar fi vorba despre un act suicidal.

Accident rutier grav, în care a fost rănit şi ambasadorul României în Vietnam

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 17 August 2017 11:53  |  Category: Știri naționale

accident botosani ambasadorAmbasadorul României în Republica Socialistă Vietnam, Valeriu Arteni, a fost rănit ușor într-un accident rutier produs miercuri după-amiază, pe raza localității Orășeni Deal din județul Botoșani.

De la produse de curățenie la mii de bilete de avion, toate sunt, în această perioadă, pe lista de cumpărături a ministerelor.

Minivacanța care tocmai s-a încheiat i-a lăsat cu amintiri nu tocmai plăcute pe zeci de mii de români. Fie că au încălcat Codul rutier, fie că au comis alte fapte care contravin legii, au avut de-a face cu polițiști, de la care s-au ales cu sancțiuni. Cele mai multe nereguli au fost depistate pe șosele, peste un sfert dintre sancțiuni fiind date, de exemplu, pentru depășirea vitezei legale.

3 copii RĂNIŢI într-un parc de distracţii! Dosare penale după două accidente în 24 de ore

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 15 August 2017 14:46  |  Category: Știri naționale

parc distractii giurgiu accidenteTrei copii au fost răniţi într-un parc de distracţii ambulant, din Giurgiu, după ce angrenajele s-au defectat, iar aceştia au căzut, lovindu-se la cap şi la braţe. Poliţia a deschis două dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, efectuând cercetări in rem.

Primar reţinut pentru tăieri ilegale de arbori

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 15 August 2017 14:39  |  Category: Știri naționale

taiere copaci infractiuni silviceTrei persoane, între care primarul localităţii clujene Beliş şi un inginer silvic, au fost reţinuţi de procurorii Parchetului Judecătoriei Huedin, fiind suspectaţi de mai multe infracţiuni la regimul silvic, într-un dosar al cărui prejudiciu este estimat, la acest moment, la 250.000 de euro, informează Digi 24.

Poliţist agresat pe o plajă din Mamaia, de mai mulţi bărbaţi înarmaţi cu cuţite

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 15 August 2017 14:33  |  Category: Știri naționale

plaja-din-mamaiaScandal pe o plajă din centrul staţiunii Mamaia. Mai mulţi bărbaţi băuţi au fost puşi la pământ de jandarmi. Aveau la ei mai multe cuţite şi au agresat un poliţist. Şapte dintre cei opt agresori, toţi din judeţul Ialomiţa, au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.