Știri naționale

Știri naționale

Registrul Electoral pus la dispoziție, on-line, de Autoritatea Electorală Permanentă, poate indica fiecărui cetățean cu drept de vot la ce secție de votare a fost arondat.

Read more: Registrul Electoral îți arată, on-line, la ce secție de votare ești arondat. Când poți fi înscris...
Știri naționale

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat dacă se dorește ca România să urmeze exemplul Marii Britanii și să iasă din Uniunea Europeană, după ce unele voci controversate, între care și deputatul PSD Cătălin Rădulescu, au declarat că un „RoExit” ar putea fi o soluție de luat în calcul.

Read more: Răspunsul lui Liviu Dragnea, întrebat dacă ia în calcul scoaterea României din Uniunea Europeană
Știri naționale

Primarii celor patru mari orașe din Transilvania și Banat au creat o alianță care își propune să le conecteze prin autostrăzi și linii ferate de mare viteză. Pentru viitoarele proiecte, edilii nu stau la mila Bucureștiului și vor să obțină finanțare direct de la Bruxelles.

Read more: Alianță între primarii a patru mari orașe din vestul țării, pentru cooperare în derularea...
Știri naționale

modificare lege referendumReglementările privind referendumul au fost modificate, pe 18 septembrie, prin ordonanță de Urgență a Guvernului, iar unul dintre punctele actului normativ se referă la înlocuirea unei mențiuni foarte importante din anexele legii.

Read more: Modificarea recentă a Legii referendumului permite ca numărul participanților, de care depinde...
Știri naționale

daniel dragomirDaniel Dragomir, fost colonel SRI, condamnat într-un dosar de corupție și anchetat în dosarul Black Cube, a lansat luni seară propunerea ROEXIT, după audierile din Comisia de justiție a Parlamentului European. La unison, tot luni, Dragnea declara că nu vrea să stea ”ghiocel” în fața UE.

Read more: Operațiunea ROEXIT | Fost colonel SRI, condamnat într-un dosar de corupție, lansează propunerea...
Știri naționale

viorica dancila podgoricaPremierul Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă, de această dată la Bruxelles, referindu-se la incidentul petrecut la protestele din 10 august, când o femeie jandarm a fost agresată de unii dintre  participanții la mitingul din Piața Victoriei.

Read more: Cea mai nouă gafă a premierului Dăncilă: femeia jandarm a fost bătută cu bestialitate de......
Știri naționale

Liviu DragneaPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că se urmăreşte să fie „băgat la puşcărie” de un complet de la ICCJ făcut cu încălcarea legii. ”Vor să mă bage la puşcărie cu un complet făcut cu încălcarea legii. Legea spune că preşedinţii completelor sunt repartizaţi aleatoriu. ICCJ a adoptat o decizie prin care legea intră în vigoare de la 1 ianuarie 2019. De ce? Ca să desemneze două complete nelegal. Vom contesta, sigur, dar tot la ei”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Read more: Liviu Dragnea: „Vor să mă bage la puşcărie cu un complet făcut cu încălcarea legii; După o...