Știri naționale

Știri naționale

Duminică, în jurul orei 11.00, au fost raportate oficial încă şapte decese înregistrate pe teritoriul ţării noastre la pacienţi infectaţi cu COVID-19. Numărul de decese ajunge, astfel, la 608.

Read more: Numărul de decese la pacienţi de COVID-19 a ajuns la 608 în România, după o nouă raportare făcută...
Știri naționale

Grupul de Comunicare Strategică a raportat sâmbătă seară încă 26 de decese înregistrate în ultimele zile în România la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. Victimele aveau vârste cuprinse între 50 şi 98 de ani, iar mai multe dintre ele erau cazate în cămine de bătrâni. Odată cu această raportare, bilanţul tragic din ţara noastră urcă la 601 cazuri.

Read more: S-a ajuns la 601 decese în România la pacienţi infectaţi cu COVID-19. Ultimele 26 au fost...
Știri naționale

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă trei cazuri noi de infectare cu coronavirus în Prahova, ducând bilanţul total de la 55 la 58, asta însă fără a lua în calcul faptul că o asistentă medicală de la Spitalul Judeţean tocmai a fost confirmată pozitiv la un test rapid, iar 45 de contacţi ai săi sunt trstaţi în prezent, de la cadre medicale la pacienţi trecuţi prin UPU. La nivel naţional, numărul de infectări continuă să crească, la fel şi cel de decese. Singura veste bună este că şi numărul de vindecări e în creştere, cu 73 faţă de ziua anterioară.

Read more: Bilanţ coronavirus: 575 de decese anunţate în România la pacienţi infectaţi cu COVID-19. Alţi 73...
Știri naționale

Vela a numit un nou adjunct al Jandarmeriei, pe colonelul Remus Cîmpan, care a fost judecat după ce și-a omorât un coleg la Revoluție. Sora victimei acuză: “Dorel putrezește în pământ și ucigașul lui avansează fără remușcări”. Noul șef al Jandarmeriei a invocat confuzia după ce a tras cele 8 gloanțe care l-au ucis pe locotenentul care lucra în penitenciare.

Read more: Ministrul Internelor a numit în conducerea centrală a Jandarmeriei un colonel care și-a omorât un...
Știri naționale

Cel mai recent bilanţ privind situaţia noului coronavirus în România arată peste 10.400 de îmbolnăviri înregistrate în ţara noastră de la debutul crizei, dintre care mai bine de 2.800 de cazuri au fost fericite şi s-au încheiat cu externarea pacienţilor, declaraţi vindecaţi. În schimb, 552 de oameni care fuseseră infectaţi cu COVID-19 s-au stins din viaţă. Acelaşi bilanţ mai arată că, peste graniţe, 1.480 de români s-au îmbolnăvit, iar 70 dintre aceştia au murit.

Read more: Bilanţ coronavirus: România a ajuns la 10.417 îmbolnăviri şi 552 de decese
Știri naționale

Peste 5.400 de români au fost amendaţi, în ultimele 24 de ore, pentru că au ieşit din case fără un motiv întemeiat sau fără documentele necesare, a anunţat vineri Grupul de Comunicare Strategică. Totodată, cinci persoane s-au ales cu dosare penale, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, tot după ce au fost prinse pe afară, deşi erau obligate să stea în izolare, sub monitorizare.

Read more: Amenzi de peste 11 milioane de lei acordate în ultimele 24 de ore în România pentru încălcarea...
Știri naționale

Procurorii timișoreni au anunțat, joi, că au început urmărirea penală față de doi indivizi care au pus la cale lichidarea unui jurnalist. Dragoș Boța, redactorul șef al pressalert.ro, a publicat, de-a lungul vremii, mai multe articole în care făcea dezvăluiri incomode despre legăturile "dintre crima organizată din Timișoara și administrația acestui oraș".

Read more: Interlopi din Timișoara anchetați pentru că au încercat lichidarea unui jurnalist. Prima reacție a...
Știri naționale

Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 4.950 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.406.813 lei.

Read more: Amenzi de peste 11 milioane de lei în toată ţara, în ultimele 24 de ore, pentru încălcarea...
Știri naționale

Cel mai recent bilanţ oficial transmis de Grupul de Comunicare Strategică arată o creştere cu 468 a numărului de cazuri de coronavirus din România, totalul ajungând astfel la 9.710. Au fost înregistrate şi noi decese, ducând bilanţul sumbru la 508. În schimb, în Prahova, cifrele sunt contradictorii. Dacă până ieri erau anunţate 54 de îmbolnăviri, acum raportarea oficială arată 51 de cazuri înregistrate de la începutul crizei. Ar trebui să ne bucurăm de scădere, dar în primul rând să ne punem serioase semne de întrebare cu privire la seriozitatea acestor raportări.

Read more: Bilanţ coronavirus: 9.710 români s-au infectat de la debutul pandemiei, iar 508 pacienţi au murit
Știri naționale

Un medic de 62 de ani, care pe 6 aprilie demisionase de la Spitalul Județean de Urgență Constanța, a murit marți, în București, unde era internat din 11 aprilie. Bărbatul a fost confirmat cu coronavirus a doua zi despre demisie.

Read more: Un medic care a demisionat de la Spitalul Județean Constanța, confirmat imediat cu coronavirus, a...
Joomla SEF URLs by Artio