Știri naționale

Știri naționale

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, cu majoritate, solicitarea ministrului justiţiei privind revocarea din funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a domnului Augustin Lazăr.

Read more: CSM a dat aviz negativ pe solicitarea privind revocarea lui Augustin Lazăr din funcția de procuror...
Știri naționale

Tabloul pe care o scriitoare de origine română la Găsit în Tulcea și despre care a presupus că ar putea fi o lucrare de Picasso, dintr-un lot de șapte picturi valoroase furate în 2012, de niște români, dintr-un muzeu de Rotterdam, este doar o copie. Povestea, pusă la cale de doi producători belgieni, se transformase deja într-o anchetă a DIICOT.

Read more: Răsturnare de situaţie în cazul tabloului găsit îngropat în Tulcea
Știri naționale

UPDATE REZULTATE LOTO, LOTO 6 DIN 49

Loto 6/49:  48,  23,  15,  37,  35,  28 Loto 6/49 (tragere suplimentară): 42, 48, 10, 5, 33, 3

Noroc: 6  1  9  8  9  3  8 - Loto 5/40:  30,  28,  12,  14,  37,  3 - Loto 5/40 (tragere suplimentară):  8,  36,  18,  26,  13,  28 - Super Noroc: 2  7  8  3  1  1 - Joker:  9,  38,  8,  6,  3  +  15 - Joker (tragere suplimentară):  28,  40,  18,  43,  16  +  20 - Noroc Plus:  9  3  2  7  6  9

Știre inițială:

Loteria Română organizează duminică, 18 noiembrie, două trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker și Loto 5/40. Pentru cea de-a doua tragere, cea suplimentară, Loteria Română suplimentează fondul de câștiguri al categoriei I:

 

Read more: MILIOANE DE EURO la tragerea LOTO de duminică, 18 noiembrie. Update numere extrase duminică
Știri naționale

Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date a semnat un protocol cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) în baza căruia se vor accepta extrasele de carte funciară emise online, ca dovadă a adresei de domiciliu în vederea eliberării actelor de identitate.

Read more: Schimbare majoră la eliberarea cărților de identitate. Cu ce document se va putea face dovada...
Știri naționale

Un procuror oprit în trafic și amendat de polițiști, deoarece magistratul circula cu viteză și avea expirat ITP-ul mașinii, i-a sancționat la rândul său pe agenți, invocând un motiv incredibil.

Read more: Un procuror i-a amendat pe polițiștii care l-au prins cu ITP-ul expirat, considerând că au...
Știri naționale

Poliția din toată țara este în alertă pentru găsirea unui copil de 3 ani, din Dâmbovița, care nu a mai fost înapoiat mamei sale de tată, conform programului stabilit de instanță.

Read more: ALERTĂ NAȚIONALĂ! Mario are 3 ani și nu a mai fost adus înapoi la mamă de fostul concubin al...
Știri naționale

Procedura de intervenție în cazurile de violență domestică va fi modificată, conform unui proiect de ordin publicat de Ministerul Afacerilor Interne, spre consultare publică. Polițiștii vor putea emite ordine temporare de protecția, atunci când situația o va impune, chiar și împotriva voinței victimei.

Read more: Noi reguli privind intervenția polițiștilor în cazurile de violență domestică
Știri naționale

Operațiune de amploare derulată de DIICOT, pentru destructurarea celei mai importante grupări infracționale specializate în producerea și vânzarea de canabis, pe raza Capitalei. Aceasta ar fi comercializat două tone de stupefiante, în București și județele limitrofe, produse realizate din culturile proprii, în care au fost investite sume uriașe.

Read more: Operațiune de amploare derulată de DIICOT, pentru destructurarea unei rețele care a produs și...
Știri naționale

Iarna s-a instalat, peste noapte, și a impus deja intervenții pentru deszăpezire, pe mai multe drumuri din țară. Și în zona montană din județul Prahova se acționează pentru curățarea carosabilului.

Read more: Ninsoare viscolită, joi dimineață, la Cheia. Pe ce alte drumuri se circulă în condiții de iarnă