Știri naționale

Știri naționale

Doi senatori au fost trimiși în judecată, pentru uzurpare de calități oficiale, respectiv complicitate la uzurpare de calități oficiale și abuz în serviciu, a anunțat, marți, Parchetul General.

Read more: Acuzații de uzurpare de calități oficiale, în Parlamentul României. În dosar este vizat și fostul...
Știri naționale

Autorităţile din România au anunţat 109 decese şi 3.252 de infectări cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. Numărul de cazuri noi e în scădere faţă de zilele trecute, însă bilanţul nu e neapărat reprezentativ, venind după o zi de duminică în care s-au făcut un pic mai mult de 8.000 de teste. Cu alte cuvinte, 40,3% din totalul testelor realizate la nivel naţional au avut rezultate pozitive.

Read more: #coronavirus - 109 decese ale unor pacienţi COVID confirmate în ultimele 24 de ore. Peste 40% din...
Știri naționale

Inspectoratele pentru Situații de Urgență din toată țara au derulat, în ultimele săptămâni, verificări în secției Anestezie-Terapie Intensivă din toată țara, ca urmare a tragediei produse acum o lună, la Piatra Neamț. Verificările au fost efectuate împreună cu reprezentanţi ai DSP şi ISCIR.

Read more: IGSU a dat aproape 1.500 de sancțiuni în urma verificărilor în secțiile ATI din țară
Știri naționale

România înregistrează o nouă scădere a numărului de infectări raportat de la o zi la alta. Faţă de 9 decembrie, când erau 7.365 de cazuri noi, acum s-a ajuns la 4.435. Numărul, aparent optimist, vine după un număr redus de teste, cam la jumătate faţă de alte zile. O altă veste proastă e că numărul pacienţilor internaţi în secţiile de terapie intensivă COVID rămâne ridicat.

Read more: #coronavirus - 121 de decese şi 4.435 de infectări raportate în ultimele 24 de ore, după mai puţin...
Știri naționale

Ultimele 24 de ore au adus o nouă scădere în privinţa numărului de cazuri noi de COVID-19 raportate. Este a cincea zi consecutivă cu scădere, însă ea vine şi după ce numărul testelor procesate s-a redus. În ultimele 24 de ore, 148 de pacienţi infectaţi s-au stins din viaţă. Rămâne ridicat şi numărul pacienţilor internaţi la terapie intensivă în România.

Read more: #coronavirus - 148 de decese şi 6.333 de infectări în ultimele 24 de ore, după un număr redus de...
Știri naționale

Autorităţile din România au raportat 168 de decese ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus şi 6.460 de cazuri noi înregistrate în ultimele 24 de ore, după ce au fost procesate puţin peste 30.000 de teste. Este a patra zi consecutivă de scădere a numărului de infectări, venită, ce-i drept, şi pe fondul unei capacităţi de testare sub cele din săptămânile anterioare. Partea cu adevărat gravă e că tocmai s-a atins un nou record nedorit în privinţa numărului de pacienţi internaţi la terapie intensivă.

Read more: #coronavirus - 1.299 de români sunt internaţi în secţiile de terapie intensivă COVID, un nou...
Știri naționale

Bilanțul de joi publicat de Grupul de Comunicare Strategică anunță 7.067 de pacienți confirmați cu coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivel national. Aproape 1.800 dintre aceștia sunt din București.

Read more: #coronavirus: Cifre în scădere anunțate de GCS. În ultimele 24 de ore au fost confirmate doar...
Știri naționale

RISE PROJECT a publicat, miercuri, o nouă anchetă, analizând metodele prin care corporațiile interferează cu procesul legislativ, chiar pe culoarele Parlamentului, după cum acuză jurnaliștii.

Read more: RISE PROJECT: Pierdem anual banii pentru construcția a cinci spitale, doar pentru că taxăm...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 532.040 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 425.816 pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 9 decembrie. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.325.130 de  teste. Dintre acestea, 31.458 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 20.394 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 11.064 la cerere. Față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.365 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19:

Read more: #coronavirus - 161 de decese şi 7.365 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în ţară
Joomla SEF URLs by Artio