Știri naționale

Știri naționale

Un nou caz zguduie Poliția Română. Un echipaj format din doi agenți, din Galați, șochează prin lipsa de reacție în fața unei adolescente găsite pe stradă, plină de sânge. Acuzațiile apar într-un moment delicat, în care autoritățile sunt puse la zid pentru modul în care au gestionat cazul de la Caracal.

Read more: Doi agenți sunt acuzați că au ignorat o fată găsită plină de sânge în mijlocul străzii (video)
Știri naționale

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a rganizat, luni, o ședință operativă cu toți inspectorii șefi din teritoriu, cu prilejul căreia au fost anunțate noi măsuri adoptate ca urmare a celor întâmplat la Caracal.

Read more: Efectul CARACAL: MAI anunță că scoate în stradă mai mulți polițiști și jandarmi
Știri naționale

Doi bărbați, în vârstă de 31, respectiv 50 de ani, au murit, luni dimineață, într-un accident cumplit petrecut pe DN 7, în apropiere de localitatea dâmbovițeană Găești.

Read more: Doi oameni au murit pe DN 7, după ce mașina lor a fost spulberată din cauza unui șofer care nu a...
Știri naționale

Gică Hagi a vorbit, într-o conferință de presă despre realitățile României de astăzi: "Nu mai sunt oameni bogaţi în România, care nu mai ştiu ce să facă cu banii? Nu ne mai interesează social sportul? Să nu putem să renovăm spitale. Spitalul din Constanţa l-aţi văzut cum arată? E posibil aşa ceva, după 30 de ani? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo şcoală generală? Un teatru? Păi şi ce facem?

Read more: Gheorghe Hagi: „E posibil așa ceva după 30 de ani? S-a renovat vreo școală, spital, vreun teatru?...
Știri naționale

Familia Alexandrei nu are încredere în rezultatele analizelor genetice anunțate vineri de medicii legiști, potrivit cărora ADN-ul fetei a fost găsit în cenușa și oasele din butoiul lui Gheroghe Dincă.

Read more: Familia Alexandrei cere expertiză internațională, după rezultatele anunțate de INML
Știri naționale

Procurorii DIICOT au informat, sâmbătă, că analizele realizate pe rămășițele găsite în curtea lui Gheorghe DIncă, la Caracal, au conturat profilul genetic al Alexandrei Măceșanu.

Read more: Anunțul oficial al DIICOT cu privire la analiza genetică asupra rămășițelor găsite la Caracal
Știri naționale

Gheorghe Dincă ar fi ucis cel puțin trei fete, probele strânse până acum indicând, aproape sigur, alte două victime în afara Alexandrei Măceșanu, al cărei ADN a fost găsit în butoiul cu cenușă și oase din curtea ororilor (VEZI DETALII). Presa centrală dezvăluie, însă, informații și mai crunte. Surse din anchetă ar fi dezvăluit că 20 de dispariții sunt investigate în baza suspiciunilor că ar avea legătură cu același individ.

Read more: Scenariu sumbru! Criminalul din Caracal ar fi ucis cel puțin trei fete, dar anchetatorii...
Știri naționale

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au finalizat expertiza preliminară în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, iar ulterior familia Alexandrei Măceșaanu a  fost anunțată că ADN-ul copilei de 15 ani a fost găsit în cenușa din butoiul aflat în curtea bărbatului. Tot astăzi, individul care ar fi comis crima le-ar fi povestit anchetatorilor, în detaliu, cum a reușit să incinereze cadavrul.

Read more: Confirmarea crimei din Caracal! ADN-ul Alexandrei Măceșanu, găsit în cenușa din butoiul lui Dincă
Joomla SEF URLs by Artio