Știri naționale

Știri naționale

Medicii de la Ambulanță au dezvăluit noi informații cu privire la decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu, care și-a pierdut viața, luni dimineață, într-un accident rutier petrecut în județul Constanța.

Read more: Creatorul de modă Răzvan Ciobanu ar fi murit cu câteva ore înainte de a fi găsit // Update:...
Știri naționale

Miliardarul care și-a pierdut trei copii protejează pădurile din România printr-o fundație. Anders Holch Povlsen este cel mai bogat om din Danmarca, proprietarul companiilor de haine Asos şi Bestseller, care deţin branduriprecum Jack & Jones şi face parte din consiliul de administraţie al Fundaţiei Conservation Carpathia din România.

Read more: Miliardarul danez care și-a pierdut trei copii în atacurile din Sri Lanka protejează pădurile...
Știri naționale

Ministerul Afacerilor Externe a emis o informare de călătorie pentru românii care intenționează să treacă frontiera, zilele acestea, prin punctul Giurgiu - Ruse.

Read more: MAE avertizează cu privire la creșterea timpilor de așteptare la punctul de trecere a frontierei...
Știri naționale

Tragedie, în Vinerea Mare, la Parchetul General. Procurorul Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt al instituției, s-a aruncat de la etajul al cincilea al sediului instituției.

Read more: Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General s-a sinucis chiar în Vinerea Mare. Femeia s-a...
Știri naționale

Institutul Național de Statistică a publicat, joi, situația căilor de transport la nivel național pe 2018, un raport care consemnează, în deschidere, că lungimea autostrăzilor a crescut cu numai 60 de kilometri, dar și că aproape o treime din drumurile din țara noastră erau doar pietruite sau, mai rău, de pământ.

Read more: INS: La finalul lui 2018, România avea doar 823 de km de autostrăzi și aproape 30.000 de km de...
Știri naționale

Guvernul a aprobat ordonanţa prin care se stabileşte că asiguraţii care aleg să beneficieze de servicii medicale oferite de furnizori privaţi aflaţi în contract cu casele de asigurări de sănătate pot plăti doar diferenţa dintre tarifele furnizorilor privaţi şi cele decontate de asigurări, anunţă Ministerul Sănătăţii (MS).

Read more: Ordonanţa privind coplata a fost adoptată. Ce trebuie să ştie pacienţii care se tratează în...
Știri naționale

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi decretul privind referendumul pe teme de justiţie, propus pentru data de 26 mai, simultan cu alegerile europarlamentare. Vor fi două întrebări, care vizează posibilitatea de amnistie şi graţiere pentru fapte de corupţie, respectiv posibilitatea Guvernului de a schimba legislaţia în domeniul justiţiei prin ordonanţe.

Read more: Klaus Iohannis a semnat decretul pentru referendumul pe justiţie. Vezi ce întrebări vor fi pe...