Știri naționale

Știri naționale

Militarii care iau parte la un exerciţiu NATO de amploare au intrat cu tancurile în culturi agricole private, semănând panică printre muncitori. Incidentul a fost semnalat de mai mulți loalnici din Fetești, județul Ialomița.

Read more: Militarii NATO au greșit coordonatele și au "atacat" lanurile de la Fetești
Știri naționale

CERT-RO a alertat Ministerul Sănătății și populația cu privire la creșterea numărului de atacuri cibernetice asupra sistemelor informatice și unitățile sanitare.

Read more: Alertă în spitalele din toată țara! Unitățile sanitare, vizate de atacuri informatice
Știri naționale

Probabil că "Ion", romanul lui Liviu Rebreanu, cu acel zbucium surprins în una dintre operele clasice ale literaturii române, este printre cele mai cunoscute lucrări cu autor român. Iar povestea tragică a lui Ion, a Anei și Floricări, este știută de orice licean cât de cât conștiincios. Dar puțin sunt cei care știu că, în zilele noastre, în fostul sat Prislop trăiește Saveta, nimeni alta decât fiica lui Ion al Glanetașului și a Anei.

Read more: Fiica lui Ion al Glanetașului și a Anei a împlinit 95 de ani
Știri naționale

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a aflat, marți, decizia comisiei privind penitenciarul în care își va ispăși pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare la care a fost condamnat definitiv, pe 27 mai, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Read more: Liviu Dragnea a aflat în ce penitenciar își va ispăși pedeapsa
Știri naționale

Ministerul Educației Naționale a anunțat că 154.956 de elevi sunt așteptați, în această săptămână, să susțină probele scrise la Lb. și literatura română, Matematică și, după caz, Limba și literatura maternă, în cadrul Evaluării Naționale, examen de care depinde, în mare măsură, media de admitere la liceu.

Read more: Start la Evaluarea Națională! Peste 20.000 de elevi dintre cei de a VIII-a nu s-au înscris,...
Știri naționale

CFR SA a lansat licitațiile în vederea elaborării studiilor de fezabilitate pentru primele 24 staţii de cale ferată din cele 47 care vor fi modernizate cu fonduri obținute  prin Programului Operaţional Infrastructură Mare. Sunt vizate gări din judeţele Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Olt, Dolj, Teleorman, Buzău, Bacău, Brăila, Galaţi, Vrancea, Constanţa şi Călăraşi.

Read more: 47 de gări vor fi modernizate cu 10 milioane de lei din fonduri externe nerambursabile
Știri naționale

Au fost instituite restricții de viteză pe sensul spre litoral al A2 București - Constanța, din cauza problemelor apărute la carosabil, în condițiile în care se înregistrează temperaturi foarte ridicate.

Read more: Restricții de viteză pe A2 București - Constanța, din cauza căldurii. Se circulă cu 40 de...
Știri naționale

Acum exact 15 ani, pe 16 iunie 2004, Adrian Năstase, Miron Mitrea, Ioan Rus și Charles Redman (vicepreședinte Bechtel) tăiau panglica pentru lucrările la Autostrada Transilvania. Contractul fusese acordat direct de către Guvernul Năstase în 2003, iar autostrada trebuia să fie gata în 2012. La 15 ani de la momentul festiv, în care excavatoarele au luat primele cupe de pământ pe muzică de Vivaldi, autostrada nu e gata!

Read more: Autostrada Transilvania nu este gata nici la 15 ani de la inaugurarea șantierului
Joomla SEF URLs by Artio