Știri naționale

Știri naționale

Foștii șefi ai Serviciului de Protecție și Pază (SPP) din perioada 2000-2004, Gabriel Naghi și Iulian Crăiniceanu, au fost înaintați în grad de președintele Klaus Iohannis.

Read more: Klaus Iohannis i-a făcut generali cu patru stele în rezervă pe șefii SPP din regimul...
Știri naționale

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat, joi, că susține abrogarea legii privind recursul compensatoriu, dar nu într-un stil "abrupt" care, avertizează acesta, ar putea duce la un val de condamnări la CEDO.

Read more: Noul ministru al Justiției, despre efectele abrogării "peste noapte" a recursului compensatoriu:...
Știri naționale

DIICOT a făcut, miercuri, dezvăluiri bombă în cazul Caracal, după reținerea unui bărbat de 46 de ani suspectat că, împreună cu Gheorghe Dincă, ar fi violat-o pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în aprilie.

Read more: DIICOT a reținut încă un bărbat în cazul Caracal. Individul, ajutorul lui Gheorghe Dincă, ar fi...
Știri naționale

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins, miercuri, apelul formulat de Alina Bica la sentinţa prin care a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare. Hotărârea pronunțată, astăzi, de Instanța Supremă este definitivă.

Read more: Alina Bica a fost condamnată definitiv la 4 ani de închisoare
Știri naționale

La doi ani de la startul campaniei de strângere de fonduri în cadrul proiectului MagicHOME, adăpostul pentru părinții copiilor bolnavi este gata. Acesta va deveni funcțional din ianuarie 2020 și le va oferi găzduire familiilor micuților pacienți.

Read more: Își deschide porțile MagicHome Fundeni, adăpostul construit din donații pentru găzduirea...
Știri naționale

Ministerul de Finanțe a publicat, marți, proiectul rectificării bugetare, în care face referire la un deficit care va ajunge la 4,3% din PIB. Mai multe ministere pierd sume importante din cele alocate proiectelor cu finanțare externă nerambursabilă.

Read more: Deficit de 4,3%, la rectificarea bugetară pregătită de Guvernul Orban. Miliarde de lei tăiate de...
Știri naționale

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5, o plângere penală în care reclamă faptul că nu a fost lăsat să voteze la cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale.

Read more: Liviu Dragnea a făcut plângere la Parchet, acuzând că nu a fost lăsat să voteze
Știri naționale

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Caracal, este bănuit că, în această dimineață, ar fi cel are a amenințat-o pe casiera unei săli de jocuri cerându-i banii din seif. Individul a fost identificat și dus la audieri, dar a reușit, la scurt timp după aceea, să fugă din sediul Poliției.

Read more: Suspectul în cazul unei tâlhării comise la Caracal a fugit din sediul Poliției, unde fusese dus...
Joomla SEF URLs by Artio