Știri naționale

Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 709.194 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 650.189 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 23 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 94 de decese şi 2.719 infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Știri naționale

Potrivit Hotărârii de Guvern publicate în Monitorul Oficial, care modifică strategia națională de vaccinare, persoanele private de libertate au fost incluse în etapa a treia A, alături de lucrătorii din HoReCa, bancheri, coafeze, bibliotecari sau casieri, pentru a fi vaccinați prioritar, înaintea populației adulte care nu s-a încadrat în categoriile de persoane din prima și a doua etapă a campaniei de vaccinare.

Read more: Deținuții, incluşi de Guvern printre românii care vor avea prioritate în următoarea etapă de...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 706.475 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 645.923 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 22 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 74 de decese şi 2.699 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 703.776 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 641.288 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 21 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 69 de decese şi 2.878 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Știri naționale

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a oferit, joi, detalii cu privire la modificările aduse celei de-a doua etape a campaniei de imunizare.

Read more: Modificări privind modul de programare la vaccinarea anti-Covid, în a doua etapă a campaniei
Știri naționale

În ciuda asigurărilor date de oficialii din Ministerul Sănătății, în cursul lunii trecute, medicamentul Euthyrox lipsește, în continuare, din farmacii. Tratamentul este utilizat în cazul pacienților cu afecțiuni ale tiroidei. Sunt Peste 750.000 înregistrați în România, inclusiv copii.

Read more: Criza de Euthyrox persistă. Sute de mii de pacienți români nu au acces la tratament
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 700.898 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 635.871 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 20 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 116 decese şi 3000 de cazuri noi, în ziua în care România a depăşit 700.000 de...
Știri naționale

Deși se feresc deocamdată să cheme copii la școală, pe 8 februarie, autoritățile vehiculează această dată pentru redeschiderea unităților de învățământ, cu rezerva că o decizie finală va fi luată abia săptămâna viitoare, iar ea va depinde de evoluția pandemiei în următoarele zile.

Read more: Premierul Florin Cîțu dă ca sigură redeschiderea școlilor, din 8 februarie, "dacă lucrurile rămân...
Știri naționale

Secretarul de stat în MAI, dr. Raed Arafat, a explicat, într-o intervenție la postul public de televiziune, că trendul descrescător al infectărilor cu Covid trebuie corelat cu alți indicatori, pentru a nu avea o percepție înșelătoarea asupra situației actuale.

Read more: Arafat: “Trendul descrescător nu trebuie să ne păcălească”
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 697.898 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 630.236 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 19 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 98 de decese şi 2.745 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Joomla SEF URLs by Artio