Știri naționale

Știri naționale

Purtătorul de cuvânt al MAI a anunțat, duminică dimineață, că un dispozitiv format din 39.000 de angajați ai Ministerului de Interne este mobilizat în ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Comisarul-șef de poliție Monica Dajbog a precizat că 3.600 de specialiști au ca sarcină verificarea sesizărilor privind posibile incidente electorale și a trecut în revistă principalele contravenții și infracțiuni electorale.

Read more: Peste 3.600 de specialiști MAI vor verifica, astăzi, sesizările privind posibile incidente...
Știri naționale

Nouă poliţişti de la Serviciul Criminalistic şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale au acuzat stări de rău şi dureri de cap, după ce au intervenit la blocurile din Timişoara unde au fost folosite substanţe toxice pentru deratizare şi dezinsecţie.

Read more: Nouă polițiști au ajuns la spital după ce au stat de pază la "blocul morții", din Timișoara
Știri naționale

Mai bine de 20% dintre copiii români trăiesc în sărăcie cruntă, iar peste 150.000 se culcă flămânzi, arată un raport întocmit de Salvați Copiii România și Avocatul Poporului.

Read more: Raport cutremurător despre sărăcia din România! Peste 150.000 de copii merg la culcare FLĂMÂNZI
Știri naționale

Doi polițiști abia ieșiți de pe băncile școlii au fost desfigurați cu bătaia, dezarmați amenințați cu propriile lor pistoale de indivizii în urmărirea cărora porniseră. S-a întâmplat la Vâlcea, după ce echipajul de Poliție a încercat să facă verificări de rutină la un transport de porci.

Read more: Doi polițiști au fost bătuți măr și amenințați cu propriile pistoale de indivizi pe care au...
Știri naționale

Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice și procurorii Parchetului General efectuează, marți dimineață, percheziții în București și în județul Ilfov, într-un dosar care vizează un fost funcționar public.

Read more: Un fost șef Transelectrica, acuzat că a folosit acte de studii false la angajarea în funcție...
Știri naționale

Timișoara este în continuare în alertă, după decesul a doi copii, de 9 zile și 3 ani, și a unei tinere de 29 de ani, mama unuia dintre ei, în blocul în care recent se făcuse deratizare. Alți aproape 30 de locatari au fost internați, în ultimele ore, și un al doilea imobil a fost evacuat. Între timp, anchetatorii au început audierile și au deschis dosar penal, până marți dimineață fiind reținut, pentru 24 de ore, patronul societății care a efectuat dezinsecția.

Read more: TIMIȘOARA: Ce firmă a făcut deratizarea în blocul în care au murit doi copii și mama unuia dintre...
Știri naționale

O tânără de 29 de ani și doi copii, de 3 ani, respectiv 9 zile, au murit, în ultimele trei zile,la Timișoara. Toți locuiau în același bloc, așa că decesele au trezit suspiciuni, iar autoritățile au demarat o anchetă și pregătesc evacuarea imobilului în care locuiau victimele, temându-se că tragedia s-ar fi produs în urma operațiunilor de dezinsecție și deratizare efectute în clădire.

Read more: O tânără și doi copii, de 3 ani și 9 zile, au murit după ce în blocul lor s-au făcut intervenții...
Știri naționale

CN CFR SA a fost condamnată definitiv, de Curtea de Apel Alba Iulia, într-un dosar de vătămare corporală din culpă deschis după un accident petrecut în 2014 și soldat cu rănirea gravă a unei femei, căreia i-a fost amputată o mână. Procurorii au arătat că, la apel, instanța a decis să reducă semnificativ suma consemnată ca amendă civilă pentru companie, de la 1,2 milioane de lei la numai 75.000 de lei.

Read more: O instanță a redus de 16 ORI amenda penală primită de CFR SA în urma unui accident feroviar care a...
Știri naționale

Anul trecut, statul român a cheltuit peste 7 milioane de lei pentru extrădarea românilor care au comis infracţiuni în străinătate. În primele 10 luni ale lui 2019, tendinţa s-a menţinut: extrădări în valoare de 5 milioane de lei. Lunar, 60 de români sunt aduşi în ţară, după ce încalcă legea în alte state.

Read more: Infracţiunila suprapreţ! Cât ne costă repatrierea infractorilor fugiţi peste graniţe
Joomla SEF URLs by Artio