Vineri, 19 Ianuarie 2018
 

Știri naționale

Mihai Necolaiciuc, eliberat din închisoare

Written by Administrator3  |  Created on Thursday, 26 January 2012 22:48  |  Category: Știri naționale
Fostul director general al Companiei Naţionale a Căilor Ferate Române, Mihai Necolaiciuc, - adus în România în 20 aprilie 2011 din SUA, pentru a fi judecat pentru prejudicierea companiei cu 70 de milioane de euro - a părăsit astăzi închisoarea, după revocarea tuturor mandatelor de arestare emise pe numele său.

Emil Boc: "1.008 autoturisme sunt blocate în ţară"

Written by Administrator3  |  Created on Thursday, 26 January 2012 22:21  |  Category: Știri naționale
Potrivit premierului, în prezent sunt blocate în trafic din cauza zăpezii un număr de 1.008 autovehicule. El a avansat această cifră în timpul unei videoconferinţe cu prefecţii.

Numărul persoanelor evacuate din maşini şi cazate în adăposturi se ridică la 1.655.

El a cerut prefecţilor să se asigure că viaţa persoanelor aflate în situaţii de dificultate nu mai este pusă în pericol şi i-a avertizat că, în caz contrar, îşi vor căuta de lucru în altă parte.

Emil Boc: "Vă cer să nu aveţi linişte până când nu vă asiguraţi că vieţile oamenilor nu sunt în pericol. Ştiu că veţi spune că sunt troiene de trei metri, dar cereţi sprijinul armatei, nu mergeţi acasă să vă culcaţi sperând că se va rezolva de la sine, pentru că nu se rezolvă. Nu vreau să fiu patetic, dar chiar ne jucăm cu vieţile oamenilor".
.

A NINS ca la POLUL NORD. Bucureştiul, sub asediu.

Written by Administrator3  |  Created on Thursday, 26 January 2012 10:11  |  Category: Știri naționale
Ninsoarea din ultimele 24 de ore a blocat singurele două autostrăzi din România, A1 şi A1, Bucureşti - Piteşti, respectiv Bucureşti -··Lehliu (Constanţa). Astfel, principalele căi de trafic rutier către capitală sunt, în prezent paralizate.

Mircea Diaconu despre MOARTEA lui EMIL HOSSU: "Nu avea nicio problemă. A căzut secerat"

Written by Administrator3  |  Created on Wednesday, 25 January 2012 23:22  |  Category: Știri naționale
Directorul Teatrului Nottara, actorul Mircea Diaconu, a declarat în această seară, la Antena 3, că doctorii s-au străduit timp de 40 de minute să-l resusciteze pe Emil Hossu.

PIAŢA UNIVERSITĂŢII. Zăpada i-a topit pe protestatari. Doar 200 au fost azi la miting

Written by Administrator3  |  Created on Wednesday, 25 January 2012 23:15  |  Category: Știri naționale
Vremea de-afară a reuşit ce n-au putut jandarmii, gazele lacrimogene şi bolovanii aruncaţi de membrii galeriilor de fotbal.

Mariana Moculescu, pe urmele lui Iri, la Primăria Capitalei

Written by Administrator3  |  Created on Wednesday, 25 January 2012 23:08  |  Category: Știri naționale
mariana_moculescuFosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, Mariana Moculescu, şi-a anunţat intenţia de a candida la Primăria Capitalei.

"E o lucrare a răului ce se întâmplă în politică. M-am hotărât că ar fi timpul să încerc să schimb ceva. Ne aflăm într-o luptă cu Mordor-ul. Acum nu pot spune mai multe, în secunda în care mă voi repune pe picioare voi face o conferinţă de presă", a spus ea la o emisiune TV.

Mariana Moculescu a fost implicată în nenumărate drame sentimentale ale high-life-ului bucureştean şi a apărut adesea în presă  - fără să încerce să salveze aparenţele - în postura de prostituată de lux. 


Deputatul PDL Iulian Urban: "Sunt singurul VIERME din România"

Written by Administrator3  |  Created on Wednesday, 25 January 2012 20:50  |  Category: Știri naționale
Senatorul PDL Iulian Urban a anunţat azi, pe blogul personal, că va demisiona din PDL, afirmând că se consideră "singurul vierme din România" şi cerându-şi scuze celor care s-au simţit jigniţi de o postare a sa în care folosea acest termen. 
Iulian Urban: "Decizia mea este aceea de a demisiona din PDL, uitându-mă în acelaşi timp cu dispreţ la PSD sau PNL ori alt partid actual din spectrul politic. Oricum sunt structuri gândite doar ca să preia puterea în scop de jaf, de furt şi care se bazează pe eterna şi implacabila expresie «circ şi pâine»".

Urban menţionează că nu va mai candida pentru nicio altă funcţie publică.
El a adăugat că postarea în care folosea cuvântul "vierme" nu se referea la cei care protestează în Piaţa Universităţii. Titlul respectivei postări era "Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plâng de tot ce-i înconjoară".

Fabrica Nokia de la Cluj, preluată de firma italiană De'Longhi

Written by Administrator3  |  Created on Wednesday, 25 January 2012 20:31  |  Category: Știri naționale
Producătorul de electrocasnice De'Longhi va cumpăra fabrica Nokia de la Cluj, cele două companii anunţând miercuri semnarea unui acord în acest sens.

Băsescu, la „intervenţia cu românii": „Sunt comandant de navă şi nu am ratat niciodată destinaţia. Nu o voi face nici cu România"

Written by Administrator3  |  Created on Wednesday, 25 January 2012 20:22  |  Category: Știri naționale
traian_basescu
Preşedintele Traian Băsescu a susţinut în această seară un discurs adresat populaţiei ţării, conformându-se declaraţiei făcută ieri, când a promis că azi va urma să aibă o „intervenţie cu românii".

BREAKING NEWS. A murit actorul Emil Hossu

Written by Administrator3  |  Created on Wednesday, 25 January 2012 19:51  |  Category: Știri naționale
Emil Hossu (70 ani), actor al teatrului Nottara, a încetat din viaţă în urmă o jumătate de oră. Medicii care s-au deplasat la faţa locului au pronunţat decesul la ora 19.13, după ce toate manevrele lor de resuscitare se dovediseră inutile.

Hossu ar fi leşinat chiar sub privirile colegilor săi, care au chemat Ambulanţa la ora 18.30.
Actorul avea spectacol în această seară: juca·rolul Helmuth von Sachs în piesa "Aniversarea", alături de soţia lui, Catrinel Dumitrescu.
· 


Potrivit doctorilor, cauza decesului a fost stopul cardio-respirator.

BREAKING NEWS. Comasarea alegerilor e neconstituţională. Frunzăverde (PDL): "Vom respecta această decizie"

Written by Administrator3  |  Created on Wednesday, 25 January 2012 13:19  |  Category: Știri naționale
alegeri_urnaCurtea Constituţională a decis azi că măsura de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare este neconstituţională. Curtea a admis, astfel, contestaţia depusă de USL.·

La scurt timp după pronunţarea acestei decizii, Sorin Frunzăverde, vicepreşedinte al PDL, a declarat pentru mediafax.ro: "Vom respecta această hotărâre a Curţii Constituţionale. Această hotărâre a Curţii Constituţionale din acest moment determină foarte clar că alegerile locale vor avea loc în prima duminică din luna iunie"
Frunzăverde a mai spus că alegerile parlamentare vor avea loc "la timp".

Legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale fusese adoptată de PDL prin asumarea răspunderii parlamentare.