Știri naționale

Știri naționale

kamikazeÎntr-o scrisoare deschisă, ActiveWatch, organizație care protejează dreptul la liberă exprimare, solicită firmei Press Point să facă public motivul pentru care a sistat distribuția revistei Kamikaze, fără a respecta preavizul de 90 de zile stabilit legal, prin contractul încheiat între cele două părți.

Read more: Press Point, interpelată de ActiveWatch pentru sistarea distribuirii revistei Kamikaze
Știri naționale

Mircea-BadeaPosturile Antena 3 şi Antena 1 au fost sancţionate cu o somaţie publică pentru că Mircea Badea l-a numit „macac" pe Traian Băsescu, în emisiunea din 12 iunie, titrează paginademedia.ro. Realizatorul a vorbit în emisiunea În gura presei despre referendumul de suspendare a președintelui Traian Băsescu.

Read more: Mircea Badea, somat de CNA pentru că l-a făcut „macac" pe Băsescu şi s-a luat de homosexuali
Știri naționale

crin antonescuPreşedintele Senatului, Crin Antonescu, a precizat, vineri, că reprezentanţii Comisiei de la Veneţia au recomandat membrilor Comisiei de revizuire a Constituţiei să renunţe la articolul care descrie exact puterile în stat, el arătând că se va medita la acest lucru, notează mediafax.ro.

Read more: Antonescu profund: "Comisia de la Veneţia recomandă să nu definim exact puterile în stat. Vom...
Știri naționale

fata tricolorPopulaţia stabilă a României la 20 octombrie 2011 era de 20.121.641 de persoane, în scădere cu 1.559.300 de persoane, potrivit rezultatele definitive ale Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor - 2011, anunţate joi de Institutul Naţional de Statistică.

Read more: Recensământ 2011, rezultate finale: Populaţia STABILĂ a României a SCĂZUT cu 1,5 milioane
Știri naționale

bani leiModificările introduse în Parlament la sistemul achiziţiilor publice exceptează de la obligativitatea organizării licitaţiilor anumite regii şi companii naţionale, pe care Guvernul le-a introdus iniţial, de la începutul anului, în categoria autorităţilor contractante.

Read more: ECONOMIC: Obligativitatea organizării de licitaţii publice, eliminată pentru anumite regii şi...
Știri naționale

bani leiDirectoarea de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, Costica Vărzaru, a intervenit la şefa Inspectoratului Şcolar al Sectorului 5, pentru a fi desemnate anumite persoane în comisia de bacalaureat. Directoarea i-a cerut acesteia să meargă la Inspectoraul Şcolar pentru a cere să fie inclusă în comisie la „Bolintineanu".

Read more: Interceptări: Directoarea de la Bolintineanu punea „Bacul" la cale cu şefa Inspectoratului
Știri naționale

elev bacalaureatExamenul de maturitate a devenit în ultimii ani şi o sursă de perle de colecţie. Nu sunt veritabile, ci ale elevilor, mai ales la Limba şi literatura română. Ne stârnesc, în acelaşi timp, râsul, dar şi îngrijorarea.

Read more: Bacalaureat 2013 / Perle la proba de Limba română: „Gigi Becali vorbeşte pe înţelesul meu, pricep....
Știri naționale

autostrada soareluiDeoarece, de Rusalii, şoferii au avut de aşteptat chiar şi două ore până când au plătit taxa de pod la Feteşti şi au putut trece mai departe pe autostrada Bucureşti-Constanţa, premierul Victor Ponta a anunţat că taxa nu va fi mai fi aplicată pe perioada verii.

Read more: Taxa pe Autostrada Soarelui a fost SUSPENDATĂ. Măsura este valabilă numai în WEEKEND