Știri naționale

Știri naționale

parlamentŞI-AU VOTAT IMUNITATEA. Astăzi, 22 ianuarie 2013, aleşii neamului vor intra în istorie prin noile privilegii adoptate, care acoperă infractorii din Parlament odată cu aprobarea modificării Statutului Deputaţilor şi Senatorilor.

Read more: PARLAMENTUL DERBEDEILOR. Aleşii penali sunt protejaţi de Justiţie prin modificarea Statutului...
Știri naționale

avion-spartanO aeronavă a Flotilei 90 Transport Aerian, de tip C-27 J Spartan, va decola luni, după obţinerea tuturor aprobărilor de survol, către Alger pentru repatrierea celor doi romani care şi-au pierdut viaţa în atacul terorist din Algeria.

Anunţul a fost făcut de Ministerul Apărării Naţionale printr-un comunicat de presăi iar solicitarea a venit din partea ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlatean.

Știri naționale

jurnalismTot mai multe instituții de presă au preferat să devină un instrument aflat la dispoziția partidelor politice, decât să-și respecte rolul de "watch dog" al clasei politice, arată cel mai recent raport al Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa referitor la alegerile din decembrie 2012, notează paginademedia.ro.

Read more: Raport OSCE alegeri 2012: presa, la dispoziția partidelor politice
Știri naționale

nastaseCererea de eliberare din închisoare a lui Adrian Năstase după executarea unei treimi din pedeapsă va fi judecată la termenul stabilit în 12 februarie, după ce instanţa Judecătoriei Sectorului 4 a respins, vineri, şi cea de-a doua solicitare de preschimbare a datei judecării dosarului.

Read more: Cererea lui Adrian Năstase de preschimbare a termenului de judecată a fost respinsă / Eliberarea...
Știri naționale

masiniCând va intra în vigoare, timbrul de mediu va fi aplicat numai autovehiculelor de pasageri cu cel mult opt locuri şi va fi stabilit luând în calcul integral emisia de dioxid de carbon, nu doar 30% ca în prezent, cuantumul taxei pentru maşinile non-euro, Euro 1 şi Euro 2 urmând să scadă comparativ cu valorile actuale.

Read more: NOUA TAXĂ AUTO. Cum se calculează TIMBRUL DE MEDIU
Știri naționale

nastaseAdrian Năstase a retras, luni, contestaţia în anulare în cazul condamnării din dosarul "Trofeul calităţii", avocaţii acestuia depunând la instanţa supremă solicitarea formulată de fostul premier.

Procurorul DNA prezent la şedinţa de judecată a solicitat celor cinci judecători să ia act de solicitarea lui Adrian Năstase.

Instanţa supremă a rămas în pronunţare asupra acestei cereri, urmând să decidă dacă o admit sau nu.

Știri naționale

nastaseCererea de eliberare din închisoare a lui Adrian Năstase după executarea unei treimi din pedeapsă va fi judecată la termenul stabilit în 12 februarie, după ce instanţă Judecătoriei Sectorului 4 a respins cererea de preschimbare a termenului.
Judecătoria Sectorului 4 a înregistrat, miercuri, cererea de eliberare din închisoare a lui Adrian Năstase înainte de termen şi a stabilit ca dosarul să fie judecat în 12 februarie, însă avocaţii fostului premier au cerut schimbarea acestuia, considerând că termenul este prea lung.

Știri naționale

avertizare meteo-ninsoriAdmnistraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de intensificări de vânt valabilă până marţi la prânz. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile estice, unde vitezele la rafală vor fi de 55-70 km/h. La munte, rafalele vor depăşi 90 km/h, viscolind sau spulberând zăpada.

Read more: METEO / Vântul se intensifică până marţi la prânz
Joomla SEF URLs by Artio