Știri naționale

Știri naționale

cernavoda statie taxarePremierul Victor Ponta a declarat că sistemul de taxare a autovehiculelor care circulă pe Podul Cernavodă trebuie regândit şi implementat cel târziu până în primăvară. Altfel, în sezonul estival 2014, nu vor putea fi aplicate taxe deoarece va fi necesară, din nou, ridicarea barierelor pentru a fi evitate blocajele.

Read more: TAXARE AUTOSTRADA SOARELUI: Din primăvară, un alt sistem de plată
Știri naționale

sala sportProfesorii de sport care, marţi, au susţinut proba practică la înot au avut parte de o surpriză de proporţii! Potrivit Realitatea TV, ei au constatat că nu vor susţine proba în bazin, ci într-o sală de sport, acolo unde examinatorii le-au cerut să execute câteva mişcări de înot pe parchet!
Totodată, alţi zeci de profesori sunt nemulţumiţi de faptul că au aflat, cu câteva zile înainte de începerea probei scrise la examenul de titluarizare, că materia a fost schimbată.

Știri naționale

dan-voiculescu1Conform romanialibera.ro, mai multe firme au sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie că au fost şantajate de reprezentanţi ai posturilor de televiziune deţine de Dan Voiculescu, fiind obligate să încheie contracte de publicitate, pentru a nu le fi terfelită imaginea.

Read more: Noi file la „Dosarul Antenelor"! Mai multe firme acuză trustul lui Voiculescu de şantaj
Știri naționale

dan-voiculescu1Dan Voiculescu a fost pus oficial sub urmărire penală pentru complicitate la şantaj în dosarul Antena Group - RCS&RDS. Voiculescu a fost chemat luni dimineaţa la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. El declarase că urmează să fie audiat în calitate de martor.

Read more: Dan Voiculescu, urmărit penal pentru complicitate la şantaj în dosarul Antena Group - RCS&RDS
Știri naționale

mihai gadea dnaPostul de televiziune Antena 3 este urmărit penal de procurorii DNA în dosarul directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat de şantaj. Magistraţii i-au adus la cunoştinţă învinuirea directorului postului, Mihai Gâdea, citat joi la sediul DNA alături de Mugur Ciuvică şi Şerban Pop. Acesta din urmă a fost, de asemenea, pus sub învinuire.

Read more: Antena 3, urmărită penal! Mihai Gâdea a fost chemat la DNA
Știri naționale

masina sfintitaBiserica Ordodoxă Română a introdus, oficial, slujba de sfinţire a maşinii. Practica nu este însă nouă. Sfinţirea autoturismelor, a celor de lux îndeosebi, se face de ani buni, proprietarii acestora plătind în schimbul sfintei asigurări o sumă de bani. Preotul nu sfinţeşte numai interiorul, ci şi motorul maşinii, proprietarul având deseori grijă să-şi pregătească autoturismul, deschizând nu numai uşile, ci şi capota.

Știri naționale

tren marfaContractul de privatizare CFR Marfă a fost aprobat de Guvern, în şedinţa de miercuri. Hotărârea de Guvern se referă la aprobarea elementelor principale ale contractului care urmează să fie încheiat între Ministerul Transporturilor şi Grup Feroviar Român (GFR) pentru transferul a 51% din capitalul CFR Marfă.

Read more: Contractul de privatizare a CFR Marfă a fost aprobat de Guvern
Știri naționale

pontaComisia Europeană a atenţionat Guvernul că proiectul Acordului de Parteneriat transmis către Bruxelles, care va reglementa modul de utilizare a banilor comunitari pentru 2014-2020, este incoerent şi fără priorităţi clare, solicitând ca documentul să fie refăcut "peste vară", până în luna septembrie. De asemenea, oficialii CE au solicitat clarificări cu privire la mecanismele financiare, detalii suplimentare cu privire la propunerile de alocare financiară (7 miliarde euro pentru programele regionale fiind considerată o sumă mult prea mare), precum şi o evaluare clară a capacităţii de absorbţie şi o listă cu viitoarele investiţii teritoriale integrate.

Integral pe gandul.info

Joomla SEF URLs by Artio