Știri naționale

Știri naționale

reforma-sanatatiiProiectul legii privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate din România, lansat în dezbatere publică în decembrie 2011 de către Ministerul Sănătăţii, se îngrijeşte în primul rând de interesele asigurătorilor ci nu ale pacienţilor, DECLARĂ Institutul pentru Politici Publice într-un comunicat de presă.

Read more: IPP: Proiectul legii sănătăţii – „Afacerea de 8 miliarde Euro pentru asigurătorii privaţi din care...
Știri naționale

gala_liga_studentilor_romani_in_strainatate_2012_2Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă tuturor studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune. LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, și o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.
Read more: Gala Studenţilor Români din Străinătate 2012 s-a desfăşurat vineri, 6 ianuarie, la Palatul...
Știri naționale

foto_jurnalismAproape 70 de jurnalişti au fost ucişi anul trecut şi 71 au fost răpiţi în timp ce-şi făceau meseria. „Primăvara Arabă" a venit cu sacrificii făcute de jurnaliştii care transmiteau informaţii din timpul protestelor violente pentru democraţie din Orientul Mijlociu.
Read more: 2011, un an negru pentru jurnaliști
Știri naționale

ReclamatiiÎn jur de 50 de reclamaţii au fost primite, în perioada 24 decembrie 2011 – 2 ianuarie 2012, la numărul Telverde pentru turişti (0800.86.82.82), la telefoanele mobile şi fixe şi pe adresele de email ale inspectorilor Direcţiei Control, Verificare şi Monitorizare Turistică din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), informează biroul de presă al acestei instituții.

Read more: NAȚIONAL: 50 de reclamaţii ale turiştilor înregistrate de Ministerul Turismului în perioada...
Joomla SEF URLs by Artio