Știri naționale

Știri naționale

ceataANM a emis o avertizare de ceaţă în această dimineaţă pentru mai multe judeţe din ţară. Avertizarea este valabilă între orele : 06:50 si 09:50 pe arii extinse in judeţele Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Ilfov inclusiv municipiul Bucureşti, Dolj, Gorj, Olt şi Vâlcea, inclusiv municipiile Craiova, Slatina, Tg. Jiu şi Rm. Vâlcea
Se va semnala ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Știri naționale

termometruAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru perioada 26 noiembrie - 9 decembrie. În prima parte a intervalului, vremea se va încălzi uşor în aproape toată ţara, însă din primele zile ale lunii decembrie temperaturile vor scădea treptat, fiind posibile şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Read more: Iată cum va fi vremea în perioada 26 noiembrie - 9 decembrie
Știri naționale

mascati 2Poliţişti ai Direcţiei de Investigare a Fraudelor din IGPR, cu sprijinul celor de la serviciile de investigare a fraudelor din Poliţia Capitalei şi din IPJ Ilfov, efectuează, joi dimineaţă, controale la trei centre en-gross din municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov.
Mai mulţi comercianţi sunt suspectaţi de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul comercializării legumelor şi fructelor.


Știri naționale

rcsRCS&RDS va oferi în perioada 3-23 decembrie mii de premii abonaţilor în cadrul tombolei DIGI.

Abonaţii RCS&RDS au ocazia să câştige în perioada 3-23 decembrie 300 de televizoare LED, 300 de smartphone-uri, 200 de tablete, 1.000 de decodoare HD, 1.000 de stick-uri Net Mobil şi mii de alte premii, conform informaţiilor de pe site-ul companiei.

Știri naționale

nou-nascutPediatrii avertizează că un virus periculos ameninţă copiii în acestă perioadă. Doctorii spun că în ultimele săptămâni s-au prezentat la medic tot mai mulţi copii infectaţi cu rotavirus, iar numărul cazurilor creşte alarmant.
Medicii averizază că rotavirusul este extrem de contagios şi provoacă sugarilor diaree, febră şi vomă. Nu este indicat niciun antibiotic, în unele cazuri putând avea efecte negative.

Joomla SEF URLs by Artio