Știri naționale

Știri naționale

remus borzaAdministratorul judiciar al Hidroelectrica, avocatul Remus Borza, a declarat că joi instanţa a respins "tot ce am cerut", apreciind că "se pare că băieţii deştepţi sunt mai deştepţi decât noi".

În opinia lui Borza, în cazul în care Curtea de Apel va admite recursurile "băieţilor deştepţi", Hidroelectrica va intra în faliment "în aproximativ o lună".

"Azi ne-am certat pe capete. Instanţa ne-a respins probatoriul, ne-a respins tot ce am cerut. Se pare că băieţii deştepţi sunt mai deştepţi decât noi. Instanţa a rămas în pronunţare. Pe 11 octombrie Curtea de Apel Bucureşti se va pronunţa în acest caz", a relatat pentru gândul avocatul Remus Borza.

Borza: Judecătorii au salarii mai mici decât un şofer din Hidroelectrica

Vizibil iritat, administratorul judiciar al Hidroelectrica a declarat, amintind că are o experienţă de 17 ani în lucrul cu instanţele din România, că "actul de justiţie în România este formal şi nu de puţine ori este licit", iar cei trei judecători care au prezidat şedinţa de joi au "salarii mai mici decât un şofer de la Hidroelectrica".

Remus Borza este şi administratorul judiciar al societăţii ploieştene UZTEL SA.

Știri naționale

AndreiSava PDLDeputatul PSD de Prahova, Andrei Sava, a depus o iniţiativă legislativă în care propune acordarea de scutiri de la impozitul pe profit pentru firmele care înființează unități de învățământ preșcolar cu program prelungit pentru copiii angajaților. O altă iniţiativă legislativă propusă de Andrei Sava (deputat PSD în colegiul Ploieşti Nord) este legată de înfiinţarea şi funcţionarea creşelor. Prin această iniţiativă deputatul propune oferirea de întâietate la înscrierea la creşă copiilor între 0 şi 2 ani ale căror mame se întorc în activitate înainte de finalizarea concediului de maternitate.

Read more: Companiile care înființează creșe pentru copiii angajaților ar putea beneficia de facilități fiscale
Știri naționale

televiziunea-romanaTeleviziunea Română va încheia un parteneriat cu postul paneuropean de ştiri Euronews, pentru transmiterea, în premieră în România, a canalului Euronews în limba română, potrivit unei informări a postului de televiziune, informează paginademedia.ro.

Prin contractul semnat cu Euronews, TVR primeşte versiunea internaţională a segmentului de ştiri şi permisiunea de a traduce şi difuza acest segment în limba română pe canalele sale.
Integral, pe paginademedia.ro

Știri naționale

dan-diaconescuPreşedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o ofertă pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea, informează Mediafax. "Depun cea mai mare ofertă şi sigur câştig", a spus Diaconescu la intrarea în sediul Ministerului Economiei şi Comerţului.

Știri naționale

logan2Dacia a publicat primele imagini oficiale cu Dacia Logan 2, conform francezilor de la Automobile Magazine.

Știri naționale

liviudragneaDNA informează, prin intermediul unui comunicat de presă, că Liviu Dragnea, în calidate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa în scopul obţinerii unei prezenţe de minimum 60% la votul de la referendum, pe listele de alegători figurând minori şi persoane cu drept interzis de a vota.
Integral, pe realitatea.net
Știri naționale

nastaseAdrian Năstase a fost achitat în dosarul "Mătuşa Tamara", potrivit unei decizii definitive de luni a completului de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Iniţial, fostul premier Adrian Năstase a fost achitat, în 15 decembrie 2011, de către un complet al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru faptele de corupţie imputate de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Joomla SEF URLs by Artio