Știri naționale

Știri naționale

Cinci drumuri naţionale şi Autostrada A2, pe calea 2, între Drajna şi Feteşti, sunt închise în prezent, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat, duminică, Cristian Andrei, director de întreţinere în Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Drumurile naţionale închise sunt: DN 1D Albeşti Paleologu - Urziceni, DN 23 Măicăneşti - Ciorăşti, DN 5A, în zona comunei Isvoarele, pe o distanţă de trei kilometri, DN 61 Ghimpaţi - Găeşti şi DN 65A Putineni - Turnu Măgurele.


Știri naționale

Consiliera personală a ex-premierului Emil Boc, Andreea Paul-Vass a anunţat, în această seară, intervenind telefonic la Realitatea TV, că a refuzat, din motive personale, nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei - portofoliu pe care ar fi trebuit să-l deţină în guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu.
Read more: Consiliera lui Boc, Andreea Paul-Vass, a refuzat portofoliul Economiei, din "motive personale"
Știri naționale

udreaElena Udrea a spus, ieri, la Realitatea TV că în PDL există o stare de agitaţie şi aşteptare, poate chiar nemulţumire vizavi de faptul că, după trei săptămâni de proteste, conducerea partidului nu a exprimat un punct de vedere clar legat de ce urmează să se întâlmple politic şi guvernamental.
Read more: Udrea, despre schimbarea Guvernului: "Decizia va fi conformă cu aşteptările oamenilor"