Știri naționale

Știri naționale

udreaElena Udrea a spus, ieri, la Realitatea TV că în PDL există o stare de agitaţie şi aşteptare, poate chiar nemulţumire vizavi de faptul că, după trei săptămâni de proteste, conducerea partidului nu a exprimat un punct de vedere clar legat de ce urmează să se întâlmple politic şi guvernamental.
Read more: Udrea, despre schimbarea Guvernului: "Decizia va fi conformă cu aşteptările oamenilor"
Știri naționale

Vrancea, Buzău, Ialomiţa şi Galaţi vor fi cele mai afectate judeţe mâine, după-amiază, când ninsorile şi viscolul vor avea intensitate, potrivit secretarului de stat din MAI Mihai Capră.
Read more: Buzău, Vrancea, Galaţi şi Ialomiţa vor fi paralizate de iarnă. 140 de localităţi, decuplate de la...
Știri naționale

Un taximetrist din Câmpulung Muscel a fost găsit carbonizat, astă noapte, în portbagajul maşinii sale care era în flăcări, pe un câmp din judeţul Argeş, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul a fost ucis, iar cadavrul aşezat în portbagaj, după care autoturismul a fost incendiat.
Read more: Crimă în stil mafiot. Taximetrist, făcut scrum în portbagajul propriei maşini
Știri naționale

Teo Trandafir a anunţat, printr-o scrisoare deschisă transmisă, azi, presei, că a hotărât să demisioneze din funcţia de deputat. Ea a precizat  că nu e un "capriciu" şi nici "o formă de protest", ci o necesitate impusă de starea sa de sănătate, dat fiind că pentru ea politica a fost o sursă maximă de stres, un "catalizator" pentru boala sa.
Read more: Realizatoarea TV Teo Trandafir a demisionat din Camera Deputaţilor, obligată de boala pancreatică