Știri naționale

Știri naționale

simona_sensualSimona Sensual a scăpat de închisoare, după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au iertat-o pentru că a condus fără permis.
Simona Sensual a fost condamnată iniţial la patru luni de închisoare cu suspendare, dar a făcut recurs, dorind să scape doar cu o amendă.

Magistraţii au decis că blondă nu este un pericol public. Ea va plăti o amendă de 1.000 de lei şi va conduce fără probleme pe şoselele patriei.

Magistraţii îşi motivează decizia prin faptul că Simona a rămas fără permis chiar înainte de a se interna într-o clinică, unde urma să treacă printr-o operaţie estetică, scrie realitatea.net.
Știri naționale

sebastian-ghitaDeputaţii PSD Viorel Hrebenciuc şi Robert Negoiţă, precum şi Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft şi al televiziunii RTV, sunt cercetaţi de DNA pentru spălare de bani, într-un dosar disjuns din cel în care Ioan Niculae a fost trimis în judecată în urmă cu o zi, pentru finanţarea campaniei electorale a PSD, din 2009.

Read more: Cercetaţi de DNA pentru spălare de bani. Sebastian Ghiţă: „Probabil că este vreo interceptare,...
Știri naționale

reforma-sanatatiiProiectul legii privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate din România, lansat în dezbatere publică în decembrie 2011 de către Ministerul Sănătăţii, se îngrijeşte în primul rând de interesele asigurătorilor ci nu ale pacienţilor, DECLARĂ Institutul pentru Politici Publice într-un comunicat de presă.

Read more: IPP: Proiectul legii sănătăţii – „Afacerea de 8 miliarde Euro pentru asigurătorii privaţi din care...
Știri naționale

gala_liga_studentilor_romani_in_strainatate_2012_2Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă tuturor studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune. LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, și o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.
Read more: Gala Studenţilor Români din Străinătate 2012 s-a desfăşurat vineri, 6 ianuarie, la Palatul...
Știri naționale

foto_jurnalismAproape 70 de jurnalişti au fost ucişi anul trecut şi 71 au fost răpiţi în timp ce-şi făceau meseria. „Primăvara Arabă" a venit cu sacrificii făcute de jurnaliştii care transmiteau informaţii din timpul protestelor violente pentru democraţie din Orientul Mijlociu.
Read more: 2011, un an negru pentru jurnaliști
Știri naționale

ReclamatiiÎn jur de 50 de reclamaţii au fost primite, în perioada 24 decembrie 2011 – 2 ianuarie 2012, la numărul Telverde pentru turişti (0800.86.82.82), la telefoanele mobile şi fixe şi pe adresele de email ale inspectorilor Direcţiei Control, Verificare şi Monitorizare Turistică din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), informează biroul de presă al acestei instituții.

Read more: NAȚIONAL: 50 de reclamaţii ale turiştilor înregistrate de Ministerul Turismului în perioada...
Joomla SEF URLs by Artio