Știri naționale

Știri naționale

opiniicetatenesti_crin_antonescuPreşedintele PNL, Crin Antonescu, a replicat, într-un interviu pentru site-ul zidezi.net, acuzelor că nu s-ar trezi devreme, el ţinând să precizeze că doarme cât vrea, că se scoală atunci când vrea, că doarme liniştit atunci când se culcă şi că aceia care îi aduc astfel de acuzaţii sunt "găinari".

Surse: opiniicetatenesti.info
gandul.info
Știri naționale

image-2012-03-12-11728855-41-ghiseul-lansareLa un an de la lansarea platformei naţionale de plăţi pe internet cu cardul, Ghiseul.ro, doar 60 de primării din cele 3200 de primării din ţară sunt înrolate în acest sistem, iar dintre acestea numai jumătate au sisteme funcţionale şi permit plăţi, a declarat luni Razvan Mustea, ministrul Comunicaţiilor.

Acesta a mai subliniat faptul că acest sistem de plată este pus la dispoziţie gratuit pentru primării, poate fi folosit de orice primărie, este deschis oricărei bănci şi oricărui tip de card bancar din România şi din străinătate. Comisionul perceput în urma unei plăţi electronice nu este mai mare de 2%, maxim 30 de lei, în rest fiecare consiliu local decide dacă acest comision este suportat integral de către primărie, de către cetăţean sau daca se împarte. (hotnews.ro)

Știri naționale


bani-leiCoaliţia de guvernare a aprobat, luni, majorarea salariilor pentru angajaţii de la stat. Majorarea ar urma să fie de 15%, cum anunţa preşedintele Băsescu, dar procentul real urmează să fie stabilit ulterior, după 30 martie.
Partidele din coaliţia de guvernare au acceptat, luni, ca Executivul să mărească salariile bugetarilor. Măsura ar urma să intre în vigoare de la 1 iunie, dată de la care angajaţii de la stat vor primi mai mulţi bani.
Este vorba de un acord în cadrul coaliţiei de guvernare în sensul în care niciun partid din arcul guvernamental nu a ridicat în cadrul şedinţei de luni vreo problemă privind recuperările salariale din luna iunie. (realitatea.net)

Știri naționale

traian_basescuPreşedintele Traian Băsescu a acuzat duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la ProTV, politica de preţuri a OMV Petrom, cel mai mare distribuitor de carburanţi din România şi cea mai mare companie din economia locală, despre care a spus că este "imorală". În semn de protest, a anunţat preşedintele, a rupt "orice fel de legătură" cu Petromul, notează publicatţia gandul.info.

Read more: Băsescu: Nu-mi place politica OMV Petrom. Este incorectă
Știri naționale

tarom1Compania Tarom va introduce noi curse în orarul de vară. Acestea sunt:  Nisa şi Dubrovnik, va creşte frecvenţa unor curse interne şi va renunţa la zborul Cluj Napoca - Frankfurt şi retur, a anunţat, vineri, operatorul aerian.
Orarul de vară este valabil în perioada 25 martie - 27 octombrie.


Știri naționale

gadeaConsiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat astăzi Antena 3 cu 150.000 de lei pentru limbajul injurios folosit în mai multe ediții ale emisiunilor ”Sinteza zilei” și ”În gura presei”. În ediția din 22 februarie a ”Sintezei zilei”, moderatorul Mihai Gâdea l-a numit ”nesimțit” pe Lucian Duţă, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.
Joomla SEF URLs by Artio