Știri naționale

Știri naționale

Tribunalul Giurgiu l-a condamnat, miercuri, pe Ionuţ Adrian Tănăsoaia, acuzat că i-a tras un pumn în faţă baschetbalistului Chauncey Hardy, lovitură în urma căreia sportivul a murit, la cinci ani de închisoare. Instanţa a aplicat pedeapsa minimă, întrucât bărbatul şi-a recunoscut fapta.
Read more: Cinci ani de închisoare pentru Gipsy-Gypsanu, ucigaşul baschetbalistului Chauncey Hardy
Știri naționale

MONICA-MACOVEI_1''Revin la aspectele pe care le-am semnalat, în luna octombrie 2011, prin intermediul scrisorii deschise adresate conducerii Consiliului Superior al Magistraturii, în legătură cu: (1) problema lipsei de celeritate în judecarea dosarelor de mare corupţie şi infracţiuni economice, (2) lipsa de încredere în justiţie şi (3) necesitatea unei schimbări rapide şi profunde a Inspecţiei Judiciare în vederea responsabilizării magistraţilor. Toate acestea sunt extrem de relevante pentru a dobândi încrederea statelor membre în sistemul de justiţie din România şi implicit pentru a îndepărta singurul obstacol rămas în calea intrării României în spaţiul Schengen'', se arată în scrisoarea semnată de Monica Macovei.

Read more: Monica Macovei solicită CSM sancţionarea judecătorilor care au tergiversat procesele de corupţie
Știri naționale

Un diplomat al Ambasadei Rusiei la Bucureşti a tamponat maşina unor jurnalişti, luni seară, în Otopeni, la venirea poliţiştilor el refuzând recoltarea de probe biologice, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, Aurelia Constantinescu.
Read more: Oficial al Ambasadei Rusiei din Bucureşti, implicat într-un accident de circulaţie la Otopeni. A...
Joomla SEF URLs by Artio