Știri naționale

Știri naționale

pompieriUn studiu sociologic realizat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB), dat astăzi publicităţii, spune că Pompierii sunt instituţia care se bucură de cel mai înalt nivel de încredere în rândul cetăţenilor, cu o rată de 94,5%.
Read more: Românii cred în pompieri. Cei care se bat cu flăcările, mai bine văzuţi decât militarii şi...
Știri naționale

Cinci drumuri naţionale şi Autostrada A2, pe calea 2, între Drajna şi Feteşti, sunt închise în prezent, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat, duminică, Cristian Andrei, director de întreţinere în Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Drumurile naţionale închise sunt: DN 1D Albeşti Paleologu - Urziceni, DN 23 Măicăneşti - Ciorăşti, DN 5A, în zona comunei Isvoarele, pe o distanţă de trei kilometri, DN 61 Ghimpaţi - Găeşti şi DN 65A Putineni - Turnu Măgurele.


Știri naționale

Consiliera personală a ex-premierului Emil Boc, Andreea Paul-Vass a anunţat, în această seară, intervenind telefonic la Realitatea TV, că a refuzat, din motive personale, nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei - portofoliu pe care ar fi trebuit să-l deţină în guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu.
Read more: Consiliera lui Boc, Andreea Paul-Vass, a refuzat portofoliul Economiei, din "motive personale"
Joomla SEF URLs by Artio