Știri naționale

Știri naționale

Până astăzi, 20 mai, pe teritoriul României au fost confirmate 17.387 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.356 au fost declarate vindecate și externate. Sunt cu 190 de persoane mai mult decât la raportarea trecută. În schimb, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Read more: România a ajuns la aproape 17.400 de îmbolnăviri de COVID-19. Câte cazuri noi au fost raportate în...
Știri naționale

Fostul partener de afaceri într-o firmă offshore cu Adrian Streinu Cercel, Ion Berciu, a câștigat în ultimii ani contracte de milioane de lei cu spitale din întreaga țară. Printre unitățile medicale care au avut contracte cu această societate se numără și Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș", condus de Streinu Cercel, dezvăluie Europa Liberă. Iar legătura nu se oprește aici. Fiica acestuia este atât angajată a spitalului, cât și la clinica privată a familiei Berciu, care are contract cu Institutul "Matei Balș".

Read more: Contracte între spitalul condus de Streinu Cercel și firma care i-a angajat fiica
Știri naționale

Până astăzi, 19 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.191 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.166 au fost declarate vindecate și externate. Numărul este în creştere cu 236 faţă de cel raportat în ziua precedentă. Totodată, în ultimele 24 de ore au fost raportate 155 de îmbolnăviri noi.

Read more: Bilanţ coronavirus: România a ajuns la 1126 de decese. Numărul vindecărilor din ultima zi l-a...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică în raportarea oficială din 18 mai, în care mai precizează că, dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate și externate. Este o creştere de numai 40 faţă de ziua anterioară. Din fericire, nici numărul de cazuri noi nu a fost foarte mare.

Read more: Bilanţ coronavirus: România a ajuns la 17.036 de infectări, 1.107 decese şi 9.930 de vindecări
Știri naționale

Bilanţul oficial publicat duminică privind evoluţia pandemiei de COVID-19 pe teritoriul României arată că am ajuns la 16.871 de cazuri confirmate de la debutul crizei. Faţă de precedenta raportare, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 167 de îmbolnăviri noi şi 316 vindecări. În acest climat optimist, cu aproape de două ori mai multe vindecări decât infectări noi, nu trebuie să uităm că virusul a făcut aproape 1.100 de victime în ţara noastră. Sunt, mai precis, 1.097 de decese confirmate oficial până în acest moment.

Read more: Bilanţ coronavirus: În România mai avem mai puţin de 5.900 de cazuri active, în scădre faţă de...
Știri naționale

Până astăzi, în România au fost confirmate 16.704 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.574 au fost declarate vindecate și externate, 204 numai în ultimele 24 de ore. În schimb, în acelaşi interval, autorităţile au raportat 267 de îmbolnăviri noi. La nivel de judeţe, Suceava a depăşit 3.400 de cazuri, Capitala are peste 1.600, iar în Neamţ au fost raportate până astăzi 834. Comparativ, Prahova rămâne foarte bine, cu 79 de îmbolnăviri de la începutul crizei, majoritatea cazurilor fiind rezolvate favorabil.

Read more: Bilanţ coronavirus: România a ajuns la 1.081 de decese. Mai rămân 6.049 de cazuri active
Știri naționale

Institutul Naţional de Sănătate Publică a raportat oficial, sâmbătă dimineaţă, încă patru decese înregistrate pe teritoriul ţării noastre la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, ceea ce duce bilanţul total la 1.074. Anterior, sâmbătă seară, autorităţile raportaseră alte 14 cazuri.

Read more: Încă 4 decese raportate sâmbătă la pacienţi cu COVID-19. Numărul total al deceselor urcă astfel la...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 16.437 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus), dintre care 9.370 au fost declarate vindecate și externate. Faţă de ziua anterioară, sunt cu 190 de îmbolnăviri şi cu 317 vindecări mai mult, conform bilanţului oficial trimis de Grupul de Comunicare Strategică. Totuşi, a crescut şi numărul de decese, ajuns astăzi, oficial, la 1.056. Grupul de Comunicare Strategică a mai transmis, în raportarea oficială, şi un rezumat al măsurilor care se aplică la nivel naţioal începând de astăzi, odată cu ieşirea din stare de urgenţă şi trecerea la starea de alertă.

Read more: Bilanţ coronavirus: Am depăşit 16.400 de cazuri şi 1.050 de decese. Vezi informarea oficială...
Știri naționale

Comisia Europeană a transmis României scrisori de punere în întârziere prin care solicită țării noastre să își protejeze populația împotriva poluării aerului și totodată  îndeamnă insistent România să pună în aplicare hotărârea Curții privind neînchiderea depozitelor de deșeuri ilegale. Termenul acordat este de patru luni.

Read more: Un nou avertisment al CE pentru România, în privința poluării aerului și a întârzierilor în...
Știri naționale

Prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 572  de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Read more: 112 români amendaţi în ultimele 24 de ore pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie
Joomla SEF URLs by Artio