Știri naționale

Știri naționale

voiculescu declaratiiProcesul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) s-a încheiat marţi seara, după două zile consecutive de audieri maraton şi pledoariile avocaţilor, însă, verdictul final a fost amânat. Apărătorii inculpaţilor sunt aşteptaţi să depună concluziile până joi, 7 august. Abia după aceea judecătorii vor anunţa când cei 12 inculpaţi vor afla sentinţele definitive.

Read more: După 6 ani de termene, procesul privatizării ICA s-a încheiat, însă pronunţarea a fost amânată
Știri naționale

principele nicolaePrincipele Nicolae este al treilea în linia succesiunii la tronul României, după Principesa Margareta şi mama sa, Principesa Elena. Într-un interviu pentru Gândul, Principele vorbeşte despre ţara sa, despre relaţia sa cu Regele Mihai şi despre felul în care britanicii văd România (Principele Nicolae s-a născut în Marea Britanie). Întrebat de Gândul dacă este pregătit să devină rege, Principele Nicolae a răspuns: „Dacă poporul român îmi va cere acest lucru, voi fi pregătit pentru o asemenea responsabilitate'.

Integral, pe gandul.info

Foto: Pagina Facebook a Alteței Sale Regale Principele Nicolae al României

Știri naționale

calin-draganCălin Drăgan a plecat în Ţara Soarelui răsare în urmă cu trei ani şi a fost promovat de tot atâtea ori. Conduce o afacere de 4 miliarde de euro, cu 8.000 de angajaţi, iar anul acesta a fost desemnat managerul anului de către revista japoneză Toyo Keyzai.

Read more: Este ROMÂN, are pe mână 4 miliarde de euro şi 8.000 de angajaţi, şi a ajuns managerul anului în...
Știri naționale

pestera-ialomiteiInfrastructura de turism din zona Peșterii Ialomiței (masivul Bucegi) va fi modernizată cu ajutorul fondurilor europene, potrivit Consiliului Judeţean Dâmboviţa. În acest scop, CJ a accesat un proiect european în valoare de 6,4 milioane de lei, contribuţia Consiliului fiind de 500 de mii de lei.

Read more: Turiștii vor beneficia de condiții optime de vizitare a Pesterii Ialomiței
Știri naționale

tichete de vacantaBugetarii vor putea primi tichete de vacanţă abia în 2015, după ce guvernul şi sindicatele au decis să amâne aplicarea legii. Legea tichetelor de vacanţă a fost votată şi promulgată, însă aplicarea în acest an ar fi generat discriminări, potrivit liderului Blocului Naţional Sindical.

Read more: Bugetarii mai au de așteptat pentru TICHETELE DE VACANȚĂ. Legea a fost amânată
Știri naționale

carambuleaDNA cere instanţei Curţii de Apel Bucureşti să îl aresteze preventiv pe omul de afaceri Ilie Carabulea, care ar fi încălcat obligaţiile impuse prin controlul judiciar. Anchetatorii susţin că Ilie Carabulea ar fi încălcat controlul judiciar şi că ar fi luat legătura cu martori sau inculpaţi, care au legătură cu firma sa din Sibiu. Acesta a instalat un sistem de monitorizare video pentru a supraveghea ce se întâmplă la societatea sa din Sibiu.

Read more: DNA cere arestarea omului de afaceri Ilie Carabulea. A instalat camere video pentru a supraveghea...