Știri naționale

Știri naționale

perchezitiiPolițiștii Direcției de Poliție Transporturi desfășoară luni, 14 iulie, 17 percheziții într-un dosar penal în care se efectuează cercetări față de șapte persoane bănuite de evaziune fiscală cu produse importate din Turcia, cu un prejudiciu cauzat bugetului de stat estimat la 700.000 de euro.

Read more: Evaziune fiscală de 700.000 de euro, sprijinită de comisionari vamali și de funcționari
Știri naționale

stundent fara bacUn proiect susţinut de fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, revine în actualitate. Senatorul PSD propunea, în urmă cu trei ani, ca elevii care nu au promovat bacalaureatul să facă un an pregătitor la facultate.

Read more: Ai picat BAC-ul? Nu-i nimic! Uite cum poți intra la facultate și fără. Proiectul „Student fără...
Știri naționale

dan-voiculescuDan Voiculescu va fi cercetat în continuare sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de şantaj, după ce Tribunalul Bucureşti i-a respins, astăzi, cererea de ridicare a măsurii, dispusă de procurorii anticorupţie.

Read more: Dan Voiculescu rămâne sub control judiciar. Tribunalul Bucureşti a respins cererea de ridicare a...
Știri naționale

StudentiGuvernul a închis patru universităţi şi monitorizează alte 135 de programe de studiu. În urmă cu puţin timp ministrul delegat pentru învăţământ superior, Mihnea Costoiu, a anunţat că a demarat cea mai mare operaţiune de curăţenie din sistemul de educaţie. Instituţiile de studiu nu respectau programa şcolară şi nu aveau un sediu. Universităţile închise sunt: Universitatea Financiar-Bancară din Bucureşti, Institutul TEOLOGIC ROMANO CATOLIC din Bucureşti, Universitatea Mihai Eminescu din Timişoara şi Universitatea "Mihail Kogalniceanu" Iaşi.

Read more: Patru universități ÎNCHISE și alte trei MONITORIZATE. Vezi care sunt instituţiile ce nu mai pot...
Știri naționale

dan-voiculescuDan Voiculescu este cercetat, sub control judiciar, pentru şantaj, după ce ar fi ameninţat, direct, sau prin intermediari, trei oameni de afaceri, unul dintre ei încheind cu trusturile sale de presă contracte de publicitate de 900.000 de euro.

Read more: Încă un dosar / Dan Voiculescu, acuzat de şantaj pentru obţinerea de foloase patrimoniale/...
Știri naționale

mita bac perchezitiiDupă ce, luni, doi inspectori școlari și o profesoară din Arad au fost reținuți pentru mită în schimbul notelor de trecere la Bacalaureat, procurorii au descoperit că cei trei suspecți le-ar fi cerut bani elevilor de la încă patru licee din oraş.

Read more: Scandalul „Mită la bac” continuă: Cinci licee din Arad, implicate în rețeaua de fraudare!