Știri naționale

Știri naționale

traian_basescuPreşedintele Traian Băsescu a acuzat duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la ProTV, politica de preţuri a OMV Petrom, cel mai mare distribuitor de carburanţi din România şi cea mai mare companie din economia locală, despre care a spus că este "imorală". În semn de protest, a anunţat preşedintele, a rupt "orice fel de legătură" cu Petromul, notează publicatţia gandul.info.

Read more: Băsescu: Nu-mi place politica OMV Petrom. Este incorectă
Știri naționale

tarom1Compania Tarom va introduce noi curse în orarul de vară. Acestea sunt:  Nisa şi Dubrovnik, va creşte frecvenţa unor curse interne şi va renunţa la zborul Cluj Napoca - Frankfurt şi retur, a anunţat, vineri, operatorul aerian.
Orarul de vară este valabil în perioada 25 martie - 27 octombrie.


Știri naționale

gadeaConsiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat astăzi Antena 3 cu 150.000 de lei pentru limbajul injurios folosit în mai multe ediții ale emisiunilor ”Sinteza zilei” și ”În gura presei”. În ediția din 22 februarie a ”Sintezei zilei”, moderatorul Mihai Gâdea l-a numit ”nesimțit” pe Lucian Duţă, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.
Știri naționale

Tribunalul Giurgiu l-a condamnat, miercuri, pe Ionuţ Adrian Tănăsoaia, acuzat că i-a tras un pumn în faţă baschetbalistului Chauncey Hardy, lovitură în urma căreia sportivul a murit, la cinci ani de închisoare. Instanţa a aplicat pedeapsa minimă, întrucât bărbatul şi-a recunoscut fapta.
Read more: Cinci ani de închisoare pentru Gipsy-Gypsanu, ucigaşul baschetbalistului Chauncey Hardy
Știri naționale

MONICA-MACOVEI_1''Revin la aspectele pe care le-am semnalat, în luna octombrie 2011, prin intermediul scrisorii deschise adresate conducerii Consiliului Superior al Magistraturii, în legătură cu: (1) problema lipsei de celeritate în judecarea dosarelor de mare corupţie şi infracţiuni economice, (2) lipsa de încredere în justiţie şi (3) necesitatea unei schimbări rapide şi profunde a Inspecţiei Judiciare în vederea responsabilizării magistraţilor. Toate acestea sunt extrem de relevante pentru a dobândi încrederea statelor membre în sistemul de justiţie din România şi implicit pentru a îndepărta singurul obstacol rămas în calea intrării României în spaţiul Schengen'', se arată în scrisoarea semnată de Monica Macovei.

Read more: Monica Macovei solicită CSM sancţionarea judecătorilor care au tergiversat procesele de corupţie
Știri naționale

Un diplomat al Ambasadei Rusiei la Bucureşti a tamponat maşina unor jurnalişti, luni seară, în Otopeni, la venirea poliţiştilor el refuzând recoltarea de probe biologice, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, Aurelia Constantinescu.
Read more: Oficial al Ambasadei Rusiei din Bucureşti, implicat într-un accident de circulaţie la Otopeni. A...
Joomla SEF URLs by Artio