Știri naționale

Știri naționale

termometruMaximele termice vor deveni uşor negative şi se vor situa, în medie, în jurul valorii de minus două grade. Vor fi precipitaţii în general slabe, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

În Muntenia temperatura aerului va fi în scădere uşoară şi treptată, valorile termice apropiindu-se de cele normale pentru această perioadă. Temperaturile diurne vor fi la începutul intervalului, în medie, de 4...6 grade, iar după data de 11 decembrie se vor situa în jurul valorii de 2 grade. Temperaturile din cursul nopţilor, uşor pozitive la începutul intervalului, vor deveni negative după data de 5 decembrie şi vor fi, în medie, de -4...-2 grade.
În prima zi a intervalului (3 dec.) va ploua, iar în 5 şi 6 decembrie se vor semnala precipitaţii slabe, mixte. Probabilitatea de precipitaţii mixte va creşte după data de 8 decembrie.

Știri naționale

loteriaLoteria Română a anunţat numerele câştigătoare cu ocazia extragerii din 2 decembrie pentru premiile Loto 6/49, Noroc, Joker, Loto 5/40, Super Noroc şi Noroc Plus. Premiile puse în joc, duminică, la categoria I a jocurilor Joker şi Loto 6/49, în valoare de peste 2,7 milioane de euro şi, respectiv, de aproximativ 400.000 de euro, nu au fost câştigate.

Iată numerele câştigătoare:
Loto 6 din 49:   10, 32, 37, 23, 45, 39
Noroc:   6 9 9 1 7 0 5

Loto 5 din 40:   36, 38, 8, 6, 28, 26
Super Noroc:   7 6 6 6 3 9 

Joker: 22, 8, 37, 33, 29 /20  
Noroc Plus: 6 7 4 3 2 1

Știri naționale

vot1La jumătatea campaniei electorale, mai puțin de jumătate dintre alegători știu cine candidează pentru funcția de deputat în colegiul de care aparțin și puțin peste o treime știu cine sunt candidații pentru Senat, arată cel mai recent sondaj realizat de Institutul Român pentru Evaluare și Strategie - IRES. De asemenea, există un număr mare de cetățeni indeciși cu privire la votul pe care îl vor acorda în 9 decembrie.

Read more: Sondaj IRES: 39% din români nu sunt decişi cu cine să voteze
Știri naționale

googleÎn această dimineaţă, persoane necunoscute au pătruns ilegal în serverele Google România și au alterat pagina de căutare a site-ului.

În locul paginii normale a apărut un ecran cu fundal negru și imaginea unei  mire TV. Actiunea este revendicata de gruparea: MCA-CRB - Algerian Hacker.

Google a comunicat că a remediat problema, dar până în prezent tot nu se poate accesa google.ro.

Știri naționale

bucuresti-casa-preseiPrimăria Capitalei vrea să introducă o taxă pentru toate autovehiculele care circulă în Bucureşti, denumită şi "buvinietă", din care să susţină proiecte de investiţii precum autostrada suspendată, dar şi o alta suplimentară pentru zona centrală, care vizează decongestionarea traficului.

Read more: Primăria Capitalei vrea să introducă taxa pentru circulaţia în Bucureşti
Știri naționale

calendarZilele de 24 şi 31 decembrie 2012 vor fi declarate de Guvern drept zile libere, decizia urmând să fie luată în şedinţa de marţi a Executivului.

Conform Codului Muncii, zilele libere din luna decembrie 2012 sunt 1 Decembrie (sâmbătă, Ziua Naţională), 25 şi 26 decembrie (marţi şi miercuri, prima şi a doua zi de Crăciun).

Știri naționale

card-clonatŞaisprezece persoane dintr-o reţea care clona carduri în România şi apoi fura bani în Australia au fost ridicate, marţi dimineaţă, în urma unor percheziţii desfăşurate în 36 de puncte, din cinci judeţe şi municipiul Bucureşti. Operaţiunea se desfăşoară cu sprijinul FBI şi Secret Service, dar şi al autorităţilor din Australia.

Read more: Hackeri români prinşi cu ajutorul FBI şi Secret Service
Știri naționale

ceataANM a emis o avertizare de ceaţă în această dimineaţă pentru mai multe judeţe din ţară. Avertizarea este valabilă între orele : 06:50 si 09:50 pe arii extinse in judeţele Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Ilfov inclusiv municipiul Bucureşti, Dolj, Gorj, Olt şi Vâlcea, inclusiv municipiile Craiova, Slatina, Tg. Jiu şi Rm. Vâlcea
Se va semnala ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Știri naționale

termometruAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru perioada 26 noiembrie - 9 decembrie. În prima parte a intervalului, vremea se va încălzi uşor în aproape toată ţara, însă din primele zile ale lunii decembrie temperaturile vor scădea treptat, fiind posibile şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Read more: Iată cum va fi vremea în perioada 26 noiembrie - 9 decembrie
Joomla SEF URLs by Artio