Știri naționale

Știri naționale

La discursul de numire a noului ministru de externe, deputatul UNPR Cristian Diaconescu, preşedintele Traian Băsescu, vorbind cu un glas tremurând,  i-a atacat virulent pe Ion Iliescu, Victor Ponta şi Crin Antonescu, şi a spus că "miercuri va avea o intervenţie cu românii".

Știri naționale

dinu-patriciuPaginademedia.ro a intrat în posesia raportului de insolvență al Odyssey Communication, așa cum a fost publicat oficial în Buletinul procedurilor de insolvență de către administratorul judiciar Acsis Solv IPURL.

Read more: Dosarul de insolvență al agenției lui Dinu Patriciu, Odyssey: datorii de aproape şapte milioane de...
Știri naționale

Reprezentanţi din conducerea PDL şi lideri ai asociaţiilor de revoluţionari din Decembrie 1989 au semnat, acum patru zile, un protocol prin care indemnizaţiile de revoluţionar vor fi, din nou, instituite - dezvăluie, în ediţia de azi, adevarul.ro.

Read more: PDL devalizează bugetul României pentru a scăpa de proteste / Reinstituirea indemnizațiilor de...
Știri naționale

victor-ponta_1Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seară, că a fost informat de Crin Antonescu că o parte a parlamentarilor PNL şi-au scris demisiile, însă acestea nu au fost depuse la Parlament pentru că nu există o decizie în acest sens.

"Deocamdată acele demisii ale unor parlamentari PNL sunt depuse la Crin Antonescu, nu la Parlament. În cadrul USL nu există o decizie cu privire la demisia în bloc a opoziţiei, am stabilit că vom mai discuta pe acest subiect, pentru a avea o decizie clară până pe 1 februarie, când începe sesiunea legislativă", a spus Ponta.
Joomla SEF URLs by Artio