Știri naționale

Știri naționale

mascati 2Poliţişti ai Direcţiei de Investigare a Fraudelor din IGPR, cu sprijinul celor de la serviciile de investigare a fraudelor din Poliţia Capitalei şi din IPJ Ilfov, efectuează, joi dimineaţă, controale la trei centre en-gross din municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov.
Mai mulţi comercianţi sunt suspectaţi de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul comercializării legumelor şi fructelor.


Știri naționale

rcsRCS&RDS va oferi în perioada 3-23 decembrie mii de premii abonaţilor în cadrul tombolei DIGI.

Abonaţii RCS&RDS au ocazia să câştige în perioada 3-23 decembrie 300 de televizoare LED, 300 de smartphone-uri, 200 de tablete, 1.000 de decodoare HD, 1.000 de stick-uri Net Mobil şi mii de alte premii, conform informaţiilor de pe site-ul companiei.

Știri naționale

nou-nascutPediatrii avertizează că un virus periculos ameninţă copiii în acestă perioadă. Doctorii spun că în ultimele săptămâni s-au prezentat la medic tot mai mulţi copii infectaţi cu rotavirus, iar numărul cazurilor creşte alarmant.
Medicii averizază că rotavirusul este extrem de contagios şi provoacă sugarilor diaree, febră şi vomă. Nu este indicat niciun antibiotic, în unele cazuri putând avea efecte negative.

Știri naționale

black friday"Black Friday" 2012 se va desfăşura anul acesta în România pe data de 23 noiembrie. Conceptul BLACK FRIDAY a fost preluat de pe piaţa americană şi marchează intrarea în sezonul de cumpărături de iarnă prin acordarea de reduceri semnificative de preţuri, pentru o zi.

Iată principalele magazine care vor avea reduceri speciale pentru "Black Friday":

Read more: Iată magazinele care oferă reduceri de "Black Friday"
Știri naționale

grapefruitsMinisterul Agriculturii anunţă că fructele şi legumele din Turcia vor fi controlate la sânge. Ministerul a adoptat măsura după ce s-a constatat că un lot de 120 de tone de grapefruit importat din această ţară conţineau reziduuri de pesticide peste limitele maxime admise.

Read more: Ministerul Agriculturii ia măsuri în privinţa fructelor contaminate cu pesticide
Joomla SEF URLs by Artio