Știri naționale

Știri naționale

Teo Trandafir a anunţat, printr-o scrisoare deschisă transmisă, azi, presei, că a hotărât să demisioneze din funcţia de deputat. Ea a precizat  că nu e un "capriciu" şi nici "o formă de protest", ci o necesitate impusă de starea sa de sănătate, dat fiind că pentru ea politica a fost o sursă maximă de stres, un "catalizator" pentru boala sa.
Read more: Realizatoarea TV Teo Trandafir a demisionat din Camera Deputaţilor, obligată de boala pancreatică
Știri naționale

Traficul rutier este întrerupt, în această dimineaţă, pe patru drumuri naţionale, iar pe alte două sunt restricţii pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, din cauza zăpezii şi a viscolului.
Read more: România, înghiţită de zăpadă. Viscolul a blocat patru drumuri naţionale. Cod galben până duminică...
Știri naționale

traian_igasTraian Igaş, ministrul Administraţiei şi Internelor, a afirmat, azi, că ne așteptă câteva zile similare celor din iarna lui 1954, când, în Bucureşti, vântul a suflat cu viteza de 126 km/h iar troienele de zăpadă au ajuns chiar şi la 5 metri înălţime în sud-estul ţării.
Read more: Traian Igaş, ministrul de Interne: "Aceasta este CEA MAI GREA IARNĂ din ultimii 68 de ani"
Știri naționale

Potrivit rezultatelor provizorii ale recensământului din 20 octombrie 2011, populaţia stabilă a României a fost de 19.043.000 de persoane, faţă de 21.680.974 - cifra recensământului din 2002.
Read more: Rezultatele recensământului/ Suntem mai puţini cu 2,6 milioane decât în 2002. Prahova, cel mai...
Știri naționale

vot_parlamentLiderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, şi liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, au anunţat, azi, în plenul Senatului, că reprezentanţii USL iniţiază un prostest parlamentar."În situaţii extraordinare, extreme trebuie atitudini şi măsuri extreme", a arătat Haşotti, care a menţionat că senatorii USL vor iniţia "un protest".
Read more: Greva parlamentarilor USL: nelimitată şi cu intermitenţă!
Joomla SEF URLs by Artio