Știri naționale

Știri naționale

traian-basescu1La scurt timp după ce în guvern se parafase memorandumul care menţinea varianta veto-ului în negocierile de la Bruxelles, de la Palatul Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu a exclus această soluţie, susţinând că o astfel de poziţie exclude România de la masa negocierilor.

 

Read more: Băsescu către Ponta: Interesul României este să negocieze. Dacă plecăm cu ideea de veto, suntem în...
Știri naționale

pontaMediafax titrează că Mihai Fifor, candidatul USL la Senat în Colegiul 2 din Craiova, l-a felicitat, duminică, pe preşedintele PSD "cu ocazia zilei onomastice", precizând că Sfântul Mucenic Victor "a preferat să-şi dea sufletul decât să-şi renege credinţa", iar Victor Ponta "se ridică la înălţimea condiţiei acestui martir". Integral, pe mediafax.ro

Știri naționale

geoana-mihaelaRISE Project a reuşit să afle istoricul acţionariatului DCI Walbridge Partners Limited, firma cipriotă care a preluat, în 2003, uzina MEFIN Sinaia şi care, în prezent, deţine 79% din această întreprindere.

Din datele obţinute de RISE de la registrul companiilor din Cipru, reiese că Gheorghe Barba, vărul Mihaelei Geoană, a ajuns să aibă la 50,7% din DCI Walbridge Partners, deşi, iniţial, a avut o participaţie de doar 9%.
Integral pe RISEPROJECT.RO

Știri naționale

bani-lei"ANAT şi FAPT cer Ministerului Finanţelor legalizarea bacşişului în restaurante. Asta înseamnă că scot la alb şi bacşişul chelnerului, care astfel va fi declarat şi fiscalizat", a declarat agenţiei Mediafax, Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi al Federaţiei Asociaţiilor Patronatelor din Turism (FAPT).

Read more: ANAT propune Ministerului Finanţelor tipărirea bacşişului pe nota de plată
Joomla SEF URLs by Artio