Știri naționale

Știri naționale

Potrivit premierului, în prezent sunt blocate în trafic din cauza zăpezii un număr de 1.008 autovehicule. El a avansat această cifră în timpul unei videoconferinţe cu prefecţii.

Numărul persoanelor evacuate din maşini şi cazate în adăposturi se ridică la 1.655.

El a cerut prefecţilor să se asigure că viaţa persoanelor aflate în situaţii de dificultate nu mai este pusă în pericol şi i-a avertizat că, în caz contrar, îşi vor căuta de lucru în altă parte.

Emil Boc: "Vă cer să nu aveţi linişte până când nu vă asiguraţi că vieţile oamenilor nu sunt în pericol. Ştiu că veţi spune că sunt troiene de trei metri, dar cereţi sprijinul armatei, nu mergeţi acasă să vă culcaţi sperând că se va rezolva de la sine, pentru că nu se rezolvă. Nu vreau să fiu patetic, dar chiar ne jucăm cu vieţile oamenilor".
.
Știri naționale

mariana_moculescuFosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, Mariana Moculescu, şi-a anunţat intenţia de a candida la Primăria Capitalei.

"E o lucrare a răului ce se întâmplă în politică. M-am hotărât că ar fi timpul să încerc să schimb ceva. Ne aflăm într-o luptă cu Mordor-ul. Acum nu pot spune mai multe, în secunda în care mă voi repune pe picioare voi face o conferinţă de presă", a spus ea la o emisiune TV.

Mariana Moculescu a fost implicată în nenumărate drame sentimentale ale high-life-ului bucureştean şi a apărut adesea în presă  - fără să încerce să salveze aparenţele - în postura de prostituată de lux. 


Știri naționale

Senatorul PDL Iulian Urban a anunţat azi, pe blogul personal, că va demisiona din PDL, afirmând că se consideră "singurul vierme din România" şi cerându-şi scuze celor care s-au simţit jigniţi de o postare a sa în care folosea acest termen. 
Iulian Urban: "Decizia mea este aceea de a demisiona din PDL, uitându-mă în acelaşi timp cu dispreţ la PSD sau PNL ori alt partid actual din spectrul politic. Oricum sunt structuri gândite doar ca să preia puterea în scop de jaf, de furt şi care se bazează pe eterna şi implacabila expresie «circ şi pâine»".

Urban menţionează că nu va mai candida pentru nicio altă funcţie publică.
El a adăugat că postarea în care folosea cuvântul "vierme" nu se referea la cei care protestează în Piaţa Universităţii. Titlul respectivei postări era "Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plâng de tot ce-i înconjoară".
Joomla SEF URLs by Artio