Știri naționale

Știri naționale

nastaseCompletul de cinci judecători de la instanţa supremă a amânat, luni, pentru 3 decembrie contestaţia în anulare formulată de Adrian Năstase în cazul deciziei definitive de condamnare la doi de închisoare în dosarul "Trofeul calităţii", din cauză că la dosar nu a ajuns motivarea sentinţei.

Read more: AMÂNARE. Contestaţia lui Adrian Năstase la condamnarea din Trofeul Calităţii se judecă în 3...
Știri naționale

remus borzaCurtea de Apel Bucureşti a respins, joi 18 octombrie recursurile formulate de Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie şi Hidrosind faţă de hotărârea Tribunalului Bucureşti prin care s-a aprobat deschiderea procedurii de insolvenţă în dosarul care priveşte Hidroelectrica.

Read more: Administratorul Hidroelectrica versus "băieţii deştepţi" / Bătălie câştigată: Societatea rămâne în...
Știri naționale

daniel morarDaniel Morar, actual procuror general interimar şi fost procuror şef al DNA a prezentat miercuri, 10 octombrie, bilanţul instituţiei pe care a condus-o în perioada 2006- 1 octombrie 2012. Morar a arătat că activitatea DNA a avut o evoluţie pozitivă în acestă perioadă şi că au fost trimişi în judecată 11 demnitari printre care şi un premier ( Adrian Năstase n.red.), notează gandul.info

Read more: Bilanţul DNA la şase ani de mandat / Daniel Morar: "Au fost condamnaţi 11 demnitari printre care...
Știri naționale

remus borzaAdministratorul judiciar al Hidroelectrica, avocatul Remus Borza, a declarat că joi instanţa a respins "tot ce am cerut", apreciind că "se pare că băieţii deştepţi sunt mai deştepţi decât noi".

În opinia lui Borza, în cazul în care Curtea de Apel va admite recursurile "băieţilor deştepţi", Hidroelectrica va intra în faliment "în aproximativ o lună".

"Azi ne-am certat pe capete. Instanţa ne-a respins probatoriul, ne-a respins tot ce am cerut. Se pare că băieţii deştepţi sunt mai deştepţi decât noi. Instanţa a rămas în pronunţare. Pe 11 octombrie Curtea de Apel Bucureşti se va pronunţa în acest caz", a relatat pentru gândul avocatul Remus Borza.

Borza: Judecătorii au salarii mai mici decât un şofer din Hidroelectrica

Vizibil iritat, administratorul judiciar al Hidroelectrica a declarat, amintind că are o experienţă de 17 ani în lucrul cu instanţele din România, că "actul de justiţie în România este formal şi nu de puţine ori este licit", iar cei trei judecători care au prezidat şedinţa de joi au "salarii mai mici decât un şofer de la Hidroelectrica".

Remus Borza este şi administratorul judiciar al societăţii ploieştene UZTEL SA.

Joomla SEF URLs by Artio