Știri naționale

Știri naționale

mircea_ciumaraPotrivit unor surse din PNŢCD, Mircea Ciumara a încetat din viaţă în noaptea de vineri spre sâmbătă, informează gandul.info.

Trupul neînsufleţit al fostului ministru ţărănist este depus la capela cimitirului Băneasa.

Înmormântarea urmează să aibă loc duminică, la ora 12.00, conform aceloraşi surse.

Mircea Ciumara, fost ministru al Finanţelor şi al Industriei şi Comerţului în guvernarea CDR, s-a născut la 13 septembrie 1943, la Călăraşi.
Știri naționale

simona_sensualSimona Sensual a scăpat de închisoare, după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au iertat-o pentru că a condus fără permis.
Simona Sensual a fost condamnată iniţial la patru luni de închisoare cu suspendare, dar a făcut recurs, dorind să scape doar cu o amendă.

Magistraţii au decis că blondă nu este un pericol public. Ea va plăti o amendă de 1.000 de lei şi va conduce fără probleme pe şoselele patriei.

Magistraţii îşi motivează decizia prin faptul că Simona a rămas fără permis chiar înainte de a se interna într-o clinică, unde urma să treacă printr-o operaţie estetică, scrie realitatea.net.
Știri naționale

sebastian-ghitaDeputaţii PSD Viorel Hrebenciuc şi Robert Negoiţă, precum şi Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft şi al televiziunii RTV, sunt cercetaţi de DNA pentru spălare de bani, într-un dosar disjuns din cel în care Ioan Niculae a fost trimis în judecată în urmă cu o zi, pentru finanţarea campaniei electorale a PSD, din 2009.

Read more: Cercetaţi de DNA pentru spălare de bani. Sebastian Ghiţă: „Probabil că este vreo interceptare,...
Știri naționale

reforma-sanatatiiProiectul legii privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate din România, lansat în dezbatere publică în decembrie 2011 de către Ministerul Sănătăţii, se îngrijeşte în primul rând de interesele asigurătorilor ci nu ale pacienţilor, DECLARĂ Institutul pentru Politici Publice într-un comunicat de presă.

Read more: IPP: Proiectul legii sănătăţii – „Afacerea de 8 miliarde Euro pentru asigurătorii privaţi din care...
Joomla SEF URLs by Artio