Știri naționale

Știri naționale

Tribunalul Giurgiu l-a condamnat, miercuri, pe Ionuţ Adrian Tănăsoaia, acuzat că i-a tras un pumn în faţă baschetbalistului Chauncey Hardy, lovitură în urma căreia sportivul a murit, la cinci ani de închisoare. Instanţa a aplicat pedeapsa minimă, întrucât bărbatul şi-a recunoscut fapta.
Read more: Cinci ani de închisoare pentru Gipsy-Gypsanu, ucigaşul baschetbalistului Chauncey Hardy
Știri naționale

MONICA-MACOVEI_1''Revin la aspectele pe care le-am semnalat, în luna octombrie 2011, prin intermediul scrisorii deschise adresate conducerii Consiliului Superior al Magistraturii, în legătură cu: (1) problema lipsei de celeritate în judecarea dosarelor de mare corupţie şi infracţiuni economice, (2) lipsa de încredere în justiţie şi (3) necesitatea unei schimbări rapide şi profunde a Inspecţiei Judiciare în vederea responsabilizării magistraţilor. Toate acestea sunt extrem de relevante pentru a dobândi încrederea statelor membre în sistemul de justiţie din România şi implicit pentru a îndepărta singurul obstacol rămas în calea intrării României în spaţiul Schengen'', se arată în scrisoarea semnată de Monica Macovei.

Read more: Monica Macovei solicită CSM sancţionarea judecătorilor care au tergiversat procesele de corupţie
Știri naționale

Un diplomat al Ambasadei Rusiei la Bucureşti a tamponat maşina unor jurnalişti, luni seară, în Otopeni, la venirea poliţiştilor el refuzând recoltarea de probe biologice, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, Aurelia Constantinescu.
Read more: Oficial al Ambasadei Rusiei din Bucureşti, implicat într-un accident de circulaţie la Otopeni. A...
Știri naționale

pompieriUn studiu sociologic realizat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB), dat astăzi publicităţii, spune că Pompierii sunt instituţia care se bucură de cel mai înalt nivel de încredere în rândul cetăţenilor, cu o rată de 94,5%.
Read more: Românii cred în pompieri. Cei care se bat cu flăcările, mai bine văzuţi decât militarii şi...
Joomla SEF URLs by Artio