Știri naționale

Știri naționale

traian_basescu
Preşedintele Traian Băsescu a susţinut în această seară un discurs adresat populaţiei ţării, conformându-se declaraţiei făcută ieri, când a promis că azi va urma să aibă o „intervenţie cu românii".
Read more: Băsescu, la „intervenţia cu românii": „Sunt comandant de navă şi nu am ratat niciodată destinaţia....
Știri naționale

Emil Hossu (70 ani), actor al teatrului Nottara, a încetat din viaţă în urmă o jumătate de oră. Medicii care s-au deplasat la faţa locului au pronunţat decesul la ora 19.13, după ce toate manevrele lor de resuscitare se dovediseră inutile.

Hossu ar fi leşinat chiar sub privirile colegilor săi, care au chemat Ambulanţa la ora 18.30.
Actorul avea spectacol în această seară: juca·rolul Helmuth von Sachs în piesa "Aniversarea", alături de soţia lui, Catrinel Dumitrescu.
· 


Potrivit doctorilor, cauza decesului a fost stopul cardio-respirator.
Știri naționale

alegeri_urnaCurtea Constituţională a decis azi că măsura de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare este neconstituţională. Curtea a admis, astfel, contestaţia depusă de USL.·

La scurt timp după pronunţarea acestei decizii, Sorin Frunzăverde, vicepreşedinte al PDL, a declarat pentru mediafax.ro: "Vom respecta această hotărâre a Curţii Constituţionale. Această hotărâre a Curţii Constituţionale din acest moment determină foarte clar că alegerile locale vor avea loc în prima duminică din luna iunie"
Frunzăverde a mai spus că alegerile parlamentare vor avea loc "la timp".

Legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale fusese adoptată de PDL prin asumarea răspunderii parlamentare.
Știri naționale

La discursul de numire a noului ministru de externe, deputatul UNPR Cristian Diaconescu, preşedintele Traian Băsescu, vorbind cu un glas tremurând,  i-a atacat virulent pe Ion Iliescu, Victor Ponta şi Crin Antonescu, şi a spus că "miercuri va avea o intervenţie cu românii".

Știri naționale

dinu-patriciuPaginademedia.ro a intrat în posesia raportului de insolvență al Odyssey Communication, așa cum a fost publicat oficial în Buletinul procedurilor de insolvență de către administratorul judiciar Acsis Solv IPURL.

Read more: Dosarul de insolvență al agenției lui Dinu Patriciu, Odyssey: datorii de aproape şapte milioane de...
Știri naționale

Reprezentanţi din conducerea PDL şi lideri ai asociaţiilor de revoluţionari din Decembrie 1989 au semnat, acum patru zile, un protocol prin care indemnizaţiile de revoluţionar vor fi, din nou, instituite - dezvăluie, în ediţia de azi, adevarul.ro.

Read more: PDL devalizează bugetul României pentru a scăpa de proteste / Reinstituirea indemnizațiilor de...
Știri naționale

victor-ponta_1Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seară, că a fost informat de Crin Antonescu că o parte a parlamentarilor PNL şi-au scris demisiile, însă acestea nu au fost depuse la Parlament pentru că nu există o decizie în acest sens.

"Deocamdată acele demisii ale unor parlamentari PNL sunt depuse la Crin Antonescu, nu la Parlament. În cadrul USL nu există o decizie cu privire la demisia în bloc a opoziţiei, am stabilit că vom mai discuta pe acest subiect, pentru a avea o decizie clară până pe 1 februarie, când începe sesiunea legislativă", a spus Ponta.
Joomla SEF URLs by Artio