Știri naționale

Știri naționale

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a hotărât miercuri 18 ianuarie, cu şapte voturi „pentru": „încetarea delegării mandatului Rodicăi Culcer pe postul de director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport", notează Paginademedia.ro.

Read more: Rodica Culcer demisă de la conducerea ştirilor TVR. Culcer: „Vorbim despre presiuni politice...
Știri naționale

protest_bucurestiPresa internaţională a consemnat în detaliu evenimentele derulate în ultimele 24 de ore în România. Agenţii de presă, ziare şi posturi de televiziune au oferit azi cititorilor din toată lumea radiografii exacte ale situaţie înregistrate ieri la Bucureşti.
Read more: HAOSUL din România, reflectat în toată lumea. STRĂINII sunt cu ochii pe noi
Știri naționale

raed_arafat2Doctorul Raed Arafat a fost reprimit în Ministerul Sănătăţii pe funcţia pe care a părăsit-o săptămâna trecută. Revenirea lui a fost oficializată printr-o conferinţă de presă susţinută azi după-amiază, alături de ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli. 

Citiţi, mai jos, câteva fragmente din declaraţiile făcute de Raed Arafat:Read more: Arafat: "Am fost şocat de susţinerea populaţiei". VEZI cum a decurs discuţia lui cu Băsescu
Știri naționale

protest_bucurestiProtestul politic nu este ceva obișnuit în România așa cum este la Paris. Societatea românească continuă să fie timorată de ideea de autoritate si individul nu îndrăznește de regulă să-și afirme opiniile sau protestul în forme deschise, titrează Deutsche Welle, într-un comentariu legat de ultimele protestele din România.

Read more: Deutsche Welle: „Guvernul nu are prea multe opțiuni"
Joomla SEF URLs by Artio