Știri naționale

Știri naționale

Parchetul General a anunțat, joi, că falsul psiholog din Dâmbovița a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii vor propune arestarea preventivă (VEZI DETALII). Totodată, anchetatorii au făcut publice noi detalii din dosarul halucinant privind faptul că persoana în cauza ar fi exercitat profesia fără drept, inclusiv angajată în sistemul public, vreme de două decenii.

Read more: Falsul psiholog din Dâmbovița a ajuns după gratii. Cum a reușit să exercite fără drept profesia,...
Știri naționale

Curtea Constituţională a României s-a pronunțat, miercuri, cu privire la desizarea Guvernului privind rectificarea bugetară adoptată de Parlament cu un amendament al PSD care prevede creşterea pensiilor cu 40%. CCR a decis că legea este constituțională.

Read more: Majorarea cu 40% a punctului de pensie, declarată constituțională. Ministrul Muncii: “Efortul...
Știri naționale

ână astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 681.392 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 610.122 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 13 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 88 de decese şi 4.424 de infectări raportate în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis astăzi către ministrului Justiției, Stelian-Cristian Ion, cererea de urmărire penală a lui Călin Popescu-Tăriceanu, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Read more: Președintele Klaus Iohannis a încuviințat urmărirea penală a lui Călin Popescu Tăriceanu
Știri naționale

CNS Cartel ALFA a anunţat public că începe protestele în stradă faţă de măsurile adoptate sau anunţate de Guvern, reclamând în primul rând îngheţarea slariilor bugetarilor şi a pensiilor, creşterea mică a salariului minim şi blocarea legii dialogului social. Programul acţiunilor debutează joi, cu o caravană care începe în Baia Mare şi se încheie în Capitală, trecând şi prin Prahova, unde urmează să aibă loc o pichetare a sediului Prefecturii.

Read more: Proteste sindicale, joi, pe ruta Baia Mare-Târgu Mureș-Brașov-Ploiești-București
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 676.968 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 605.045 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial publicat pe 12 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 156 de decese şi 3.697 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în toată ţara
Știri naționale

Comitetul Național pentru Situați de Urgență a adoptat hotărârea prin care propune prelungirea, din nou, a stării de alertă,  pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.01.2021.

Read more: Stare de alertă până la jumătatea lunii februarie. Lista măsurilor propuse de CNSU, pentru...
Știri naționale

Luni a ajuns, în România, pe cale aeriană, a patra tranșă de vaccin de la Pfizer-BioNTech, constând în 150.150 doze. Acestea au fost aduse pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.

Read more: O nouă tranșă de vaccin anti-Covid, de peste 150.000 de doze, a ajuns în România
Știri naționale

Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 10 ianuarie a.c., ora 17.00, este următoarea:

Read more: #rovaccinare - 108.294 de oameni au făcut până acum vaccinul anti-COVID în România
Joomla SEF URLs by Artio