Știri naționale

Știri naționale

Trei angajate ale Direcţiei de Sănătate Publică au fost reţinute în dosarul falsului medic italian care a făcut intervenţii estetice în clinici din Bucureşti. De asemenea, anchetatorii au reţinut şi o femeie care a pretins că este avocatul lui Matteo Politi, deşi avea doar calitatea de consilier juridic.

Read more: Trei funcționare de la DSP București și un fals avocat, reținuți în cazul falsului chirurg italian
Știri naționale

Autoritățile române au găsit, pe o șalupă răsturnată în Deltă, nu mai puțin de 1.040 de kilograme de cocaină, puritate 90%, în valoare de aproximativ 300 de milioane de euro. Potrivit anchetatorilor, drogurile nu ar fi urmat să rămână în România. Două persoane au fost reținute, deocamdată, în acest dosar.

Read more: Captură record, după ce un pachet cu droguri a căzut dintr-o dubiță, pe drum. DIICOT a descoperit...
Știri naționale

După ce Uniunea Europeană va impune schimbarea formatului acestor documente şi introducerea unor noi elemente de siguranţă, în baza unui regulament care va apărea în luna iulie, românii vor putea opta între cărţile de identitate cu sau fără cip, a anunțat șeful Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, comisar-şef Cătălin Aurel Giulescu.

Read more: Românii vor putea alege între cărțile de identitate cu cip și cele fără cip. Nu toate documentele...
Știri naționale

Un funcţionar public a beneficiat, timp de mai multe luni, de un aşa-zis bonus salarial pentru munca în condiţii vătămătoare, acordat pe baza faptului că avea în atribuţii folosirea copiatorului. Acest spor de xerox este doar una dintre neregulile găsite de Curtea de Conturi la o primărie din judeţul Gorj.

Read more: Spor de xerox la primărie, doar una dintre neregulile găsite de Curtea de Conturi
Știri naționale

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a demarat o procedură prin care vrea să achiziţioneze combustibil în valoare de 984,97 milioane lei (206,9 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma on-line de achiziții publice SICAP.

Read more: Poliția Română vrea să cumpere combustibil de 200 de milioane de euro
Știri naționale

Jurnalista ploieșteancă Oana Despa a anunțat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că părăsește echipa Digi 24, post în cadrul căruia era șeful secției Investigații și unde realiza, până de curând, emisiunea "România furată!". În mesajul publicat pe rețeaua de socializare, Oana Despa a enunțat și motivele pentru care a luat decizie.

Read more: Digi 24 a mai pierdut un jurnalist de valoare. Oana Despa a anunțat că părăsește postul de...
Știri naționale

Kaufland România a notificat Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor cu privire la retragerea de la comercializare a unui lot de biscuiți produși de SC Spicul Etap SA, după depistarea, în acest produs, a unei cantități de sulfiți care depășește limitele admise.

Read more: Kaufland România retrage de la comercializare un lot de biscuiți. Atenție, produsul poate provoca...