Știri naționale

Știri naționale

DNA a anunțat, luni dimineață, trimiterea în judecată a nouă inculpați, în dosarul caselor naționalizate de la Timișoara. Printre cei acuzați de abuz în serviciu se află și primarul Nicolae Robu.

Read more: Primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu, trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu
Știri naționale

Un depozit de PET-uri din localitatea ilfoveană Afumați a luat foc, vineri dimineață. Incendiul degajă un fum gros, astfel încât autoritățile au emis mesaj RO-Alert, pentru a a avertiza populația.

Read more: Un depozit de 4.000 de mp din Afumați a fost cuprins de flăcări, vineri dimineață. Populația din...
Știri naționale

USR a depus, la Senat, o inițiativă legislativă care introduce noi obligativități pentru cei care își lasă mașina cu lunile în parcare sau pentru cei care le-au înmatriculat în străinătate.

Read more: Proiectul care propune reducerea la șase luni a perioadei în care mașinile abandonate pot sta în...
Știri naționale

Mai mulţi copii ar putea primi mâncare caldă la şcoală de anul viitor. Ministerul Educaţiei propune extinderea programului pilot ”Masă caldă” de la 50 la 100 de şcoli. Bugetul estimat al proiectului ar ajunge astfel la puţin peste 66 de milioane de lei pe an.

Read more: Programul pilot pentru masă caldă în şcoli ar putea fi extins. Vezi câte unităţi din Prahova apar...
Știri naționale

Trei persoane și-au pierdut viața și alte patru au fost rănite, miercuri după-amiază, într-un accident produs pe DN 2, în Ialomița, la ieșirea din Urziceni spre Buzău, în după-amiaza zilei de Crăciun.

Read more: PLAN ROȘU de intervenție în Ialomița! Trei persoane au murit și alte patru au fost rănite grav în...
Joomla SEF URLs by Artio