Știri naționale

Știri naționale

Elevi de la școli au fost aduși la inaugurarea podului dintre localitățile Căpud și Teiuș, peste râul Mureș, pentru a susțin un program “artistic” dedicat realizării podului și primarului din Teiuș, Mirel Vasile Hălălai.

Read more: Elevă pusă să recite o odă primarului PSD din Teiuș: "Domn’ Primar îți mulțumim! Sănătate îți...
Știri naționale

Deputatul USR Emanuel Ungureanu acuză o "fraudă uriașă" la Ministerul Sănătății, referindu-se la procedura de achiziție a dozelor de vaccin antigripal care vor fi utilizate, în acest sezon, pentru imunizarea grupelor la risc. Acesta susține că MS a "aruncat pe fereastră" 700.000 de euro achiziționând doze de vaccin fără respectarea caietului de sarcini.

Read more: Deputat USR: "Vaccinul antigripal tetravalent achiziționat de Ministerul Sănătății nu acoperă...
Știri naționale

Casa Regală a României a făcut public programul detaliat al funeraliilor care vor fi organizate în România, la jumătatea lunii octombrie, la repatrierea Reginei-Mamă Elena și reînhumarea la Curtea de Argeș.

Read more: Familia Regală a României a anunțat programul funeraliilor Reginei Elena. Sicriul va ajunge în...
Știri naționale

Nouă persoane au murit, iar alte şapte au fost grav rănite sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs în localitatea  Sfântu Gheorghe, judeţul Ialomiţa. Şoferul unui TIR a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz de transport călători. Opt femei şi şoferul microbuzului, care şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident, erau din comuna ialomiţeană Munteni-Buzău. Femeile lucrau la mai mai multe magazine Mega Image din Bucureşti şi făceau zilnic naveta pentru a câstiga mai bine. Localnicii spun că 20 de copii au rămas orfani în urma tragediei.

Read more: 20 de copii au rămas orfani după un cumplit accident rutier produs în Ialomiţa
Știri naționale

Caz revoltător la Spitalul de Neurologie și Psihiatrie Brașov! Un pacient care a murit aici a fost îngropat dezbrăcat, aşezat într-un sac de plastic. Înainte de deces, acesta ar fi fost ținut mai mult legat, într-o cuşcă.

Read more: Un pacient care a murit la un spital de psihiatrie, îngropat dezbrăcat într-un sac de plastic
Știri naționale

De la intrarea în vigoare a Legii nr. 169/2017, privind recursul compensatoriu, şi până în luna septembrie, au fost scoşi înainte de termen din penitenciare peste 21.000 de infractori, printre ei şi câteva mii de criminali, tâlhari sau pedofili. Deja aproape 1.900 de deţinuţi eliberaţi mai devreme au ajuns la loc după gratii, iar peste 500 dintre aceştia pentru fapte violente, precum omor, omor calificat sau viol. Acesta este unul dintre motivele pentru care PNL solicită abrogarea în regim de urgenţă a legii adoptate în 2017, potrivit unui comunicat emis de către deputatul liberal de Alba, Florin Roman, citat de Agerpres.

Read more: Sute de infractori eliberaţi prin recursul compensatoriu au comis fapte violente şi au ajuns la...
Știri naționale

Matteo Politi a anunţat, pe pagina sa de Instagram, că îşi deschide o clinică medicală, „Politi Med Center”, cu „cei mai buni medici din Europa”.

Read more: Matteo Politi, italianul acuzat că a operat în România fără drept, își deschide clinică medicală
Joomla SEF URLs by Artio