Știri naționale

Știri naționale

Accident grav pe Drumul Naţional 1, în judeţul Bihor, între Oradea şi Huedin! Un microbuz s-a izbit puternic cu un TIR, joi dimineaţă, iar în urma impactului devastator două persoane au murit şi puţin şapte au fost rănite, dintre care două grav.

Read more: Două persoane au murit şi şapte au fost rănite într-un accident teribil pe DN 1
Știri naționale

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat, joi, demararea unui control la Caracal, cu privire la modul în care procurorii de acolo îşi desfăşoară activitatea, măsura fiind luată, la solicitarea ministrului Justiţiei, după apariţia cazului de crimă care a şcoat întreaga ţară. Controlul va viza modul în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal a gestionat cazurile de lipsire de libertate şi viol, urmând să fie verificate toate dosarele aflate în lucru, dar şi cele soluţionate în ultimul an.

Read more: Parchetul general a demarat un control la Caracal, să vadă cum au instrumentat procurorii de acolo...
Știri naționale

Un bărbat de 67 de ani, din Sibiu, care ar fi încercat să ia de pe stradă o fetiță de 7 ani, va fi cercetat în libertate, le-au transmis procurorii Parchetului de le lângă Judecătoria Sibiu polițiștilor care l-au reținut pe individ.

Read more: Tentativă de răpire la Sibiu. Bărbatul care ar fi încercat să ia de pe stradă o fetiță de 7 ani...
Știri naționale

Cu fiecare zi care trece ies la iveală detalii care relevă nu numai coșmarul prin care a trecut Alexandra, ultima victimă a criminalului din Caracal, ci întreg putregaiul din sistemul care ar fi trebuit să o salveze și care ar trebui să salveze, de altfel, pe oricine aflat într-o situație limită. După detaliile cutremurătoare legate de acest caz, informațiile apărute în ultimele zile ar trebui să îngrozească orice om conștient că, în orice clipă, r putea avea o urgență în care să fie condamnat de neputința autorităţilor. Cele mai noi date au fost aduse la suprafață de polițistul care a preluat apelul Alexandrei, ele fiind confirmate de însuși ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor.

Read more: Dezvăluiri de groază! Ce se întâmpla, de fapt, în dispeceratul STS și al Poliției, în timpul...
Știri naționale

Copiii din învățământul preniversitar (grădinițe și școli) s-ar putea bucura de o săptămână în plus de vacanță. După ce patronatele din turism s-au plâns că școala începe prea devreme în acest an, ceea ce le va aduce pierderi, premierul i-a cerut ministrului Educației să regândească structura aprobată în februarie.

Read more: Guvernul se gândește să prelungească vacanța de vară. Copiii ar relua cursurile pe 16 septembrie
Știri naționale

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog rămâne în mod oficial fără titlul de doctor în Management după ce Consiliul Național pentru Atestarea Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis că și-a plagiat teza de doctorat.

Read more: Florian Bodog, fostul ministru al Sănătăţii, îşi pierde titlul de doctor. CNATDCU confirmă c-a...
Știri naționale

Dincolo de faptele cutremurătoare care ar fi fost comise de Gheorghe Dincă, la fel de șocante sunt și detaliile care apar, în avalanșă, în ancgheta vizând crimele comise de acesta. Marți au apărut în spațiul public sctenogramele dialogului purtat de ultima victimă a individului, Alexandra, cu operatorul 112 și cu polițiștii cu care a fost pusă în legătură.

Read more: STENOGRAME: Conversația Alexandrei cu dispecerul 112 și cu polițiștii. Operator: "Ce dracu să-i...
Știri naționale

Procurorii din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție au informat că au început urmărirea penală in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, în legătură cu modul în care s-a acționat în cazul de la Caracal.

Read more: CAZUL CARACAL: Secția specială a deschis dosar penal pentru abuz în serviciu
Știri naționale

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat că marți dimineață va derula noi teste pentru sistemul RO-ALERT. Acestea ar putea fi ultimle simulări, în cazu în care nu sunt semnalat noi erori în funcționarea aplicației. Autoritățile fac apel la cetățeni să nu dezactiveze opțiunea care le permite primirea mesajelor și nici să nu apeleze 112 pentru a semnala eventualele erori.

Read more: Noi teste RO-ALERT, în cursul zilei de marți. Autoritățile le cer oamenilor să nu dezactiveze...
Joomla SEF URLs by Artio