Știri naționale

Știri naționale

Ceartă, aseară, în studioul Realitatea TV, între poetul Mircea Dinescu şi ziarista Andreea Pora, invitaţi să comenteze situaţia din Piaţa Universităţii. Poetul a răbufnit după ce Pora l-a numit, ostentativ, „moşier".
Read more: Dinescu către Pora: „Îl lingi în c...r pe Băsescu". Pora către Dinescu: „Îi mesteci în ciorbă lui...
Știri naționale

Conducerea Filialei Judeţene Vaslui a Partidului Conservator (PC), prin vocea preşedintelui Alin Trifu, acuză Partidul Democrat Liberal că au făcut presiuni asupra proprietarilor de microbuze care ar fi urmat să aducă demonstranţii Opoziţiei la mitingul organizat azi la Bucureşti.
Read more: MITING BLOCAT DE PUTERE/ Demonstranţii PC care ar fi venit din Vaslui, lăsaţi de PDL fără maşini
Știri naționale

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a hotărât miercuri 18 ianuarie, cu şapte voturi „pentru": „încetarea delegării mandatului Rodicăi Culcer pe postul de director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport", notează Paginademedia.ro.

Read more: Rodica Culcer demisă de la conducerea ştirilor TVR. Culcer: „Vorbim despre presiuni politice...
Știri naționale

protest_bucurestiPresa internaţională a consemnat în detaliu evenimentele derulate în ultimele 24 de ore în România. Agenţii de presă, ziare şi posturi de televiziune au oferit azi cititorilor din toată lumea radiografii exacte ale situaţie înregistrate ieri la Bucureşti.
Read more: HAOSUL din România, reflectat în toată lumea. STRĂINII sunt cu ochii pe noi
Știri naționale

raed_arafat2Doctorul Raed Arafat a fost reprimit în Ministerul Sănătăţii pe funcţia pe care a părăsit-o săptămâna trecută. Revenirea lui a fost oficializată printr-o conferinţă de presă susţinută azi după-amiază, alături de ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli. 

Citiţi, mai jos, câteva fragmente din declaraţiile făcute de Raed Arafat:Read more: Arafat: "Am fost şocat de susţinerea populaţiei". VEZI cum a decurs discuţia lui cu Băsescu
Joomla SEF URLs by Artio