Știri naționale

Știri naționale

adina floreaDNA a confirmat că are un lucru un dosar care o vizează pe Adina Florea, procurorul de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța propus de ministrul Justiției pentru a ocupa funcția de procuror-șef al DNA (VEZI DETALII).

Read more: Procurorul propus la șefia DNA este vizat de un dosar aflat în lucru la Direcția Națională...
Știri naționale

postare valcov asociatia romana psihiatrieAsociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie subliniază, ca urmare a postărilor lui Darius Vâlcov, aspectele ce ar trebui să facă obiectul unor verificări și solicită sancționarea celor responsabili de faptul că documente medicale confidențiale au apărut în spațiul public.

Read more: Asociația Română de Psihiatrie cere un control, ca urmare a postărilor publicate de Darius Vâlcov...
Știri naționale

darius valcov cotidianul roO echipă a Parchetului General a fost zilele trecute în control la Parchetul Curții de Apel Constanța, din seiful căruia ar fi dispărut protocolul publicat de Darius Vâlcov, pe Facebook, în urmă cu câteva zile. Interesant este că de la același parchet provine Adina Florea, propunerea ministrului Justiției pentru funcția de procuror-șef al DNA (VEZI DETALII).

Read more: Protocolul publicat de Darius Vâlcov ar fi fost sustras din seiful Parchetului CA Constanța, de la...
Știri naționale

urmarire masina noapteaUn nou pericol pe șoselele din România. Este vorba despre grupuri care, la ore de noapte, încearcă să oprească mașini în zone necirculate. După mai multe cazuri reclamate în Ialomița, o astfel de întâmplare s-ar fi petrecut și în Brașov. Poliția nu a dat însă prea multă importanță declarațiilor făcute de victime, oamenii legii lăsându-se convinși destul de ușor de explicația incredibilă care le-ar fi fost oferită de autorii faptei.

Read more: Şicane în trafic, noaptea, şi pe drumurile din Braşov. Explicația aberantă a hărțuitorilor
Știri naționale

gardian penitenciarNemulţumiţi de condiţiile de lucru, sindicaliştii din penitenciare anunţă că vor demara proteste în stradă, mai întâi în faţa penitenciarelor şi apoi în faţa Ministerului Justiţiei. Aceştia avertizează că, dacă nu li se rezolvă revendicările, vor lua în calcul oprirea completă a activităţii.

Read more: Sindicaliştii din penitenciare ies în stradă şi avertizează cu urmează greva generală
Știri naționale

bani de liceuPlafonul valabil în cadrul programului național social "Bani de liceu" a fost majorat considerabil, astfel că mai mulți elevi vor îndeplini condițiile pentru a beneficia de bursa lunară acordată de stat.

Read more: BANI DE LICEU | Mai mulți elevi vor primi, anul acesta, bursă lunară. Noi criterii pentru...
Știri naționale

pesta porcina africanaParchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat oficial, miercuri, că a deschis un dosar penal privind răspândirea în România a pestei porcine africane, precizând că se efectuează cercetări in rem, adică faţă de fapta în sine, fără a fi cercetate persoane, fiind vizate infracţiunile de răspândirea bolilor la animale sau plante, respectiv neglijență în serviciu.

Read more: E oficial: Dosar penal pe tema pestei porcine africane, pentru infracţiunile de răspândire a...
Știri naționale

KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTEKlaus Iohannis a decis, marți, să suspende ședința CSAT, după ce nu s-a putut ajunge la un consens pe tema rectificării bugetare. Președintele a anunțat că așteaptă de la Executiv un nou proiect, în care Guvernul să "renunţe la aceste tăieri bugetare în zona securităţii naţionale", la care șeful statului s-a referit prin sintagma "şicană politică".

Read more: Klaus Iohannis a suspendat ședința CSAT și cere un nou proiect de rectificare bugetară: "Guvernul...