Știri naționale

Știri naționale

Programul „Euro 200” pentru acordarea unui ajutor financiar elevilor şi studenţilor în vederea achiziţionării de calculatoare se desfășoară şi în acest an. Elevii și studenții pot beneficia de sprijinul de la stat în baza cererilor depuse până cel târziu pe 19 aprilie 2019.

Read more: EURO 200 - Elevii și studenții care vor să-și cumpere un calculator pot depune cererile până pe 19...
Știri naționale

RAR a anunțat lansarea aplicației "ISTORIC VEHICUL". În baza unei interogări cu seria de caroserie/șasiu, solicitantul poate afla informații relevante despre mașina care îl interesează, inclusiv numărul de kilometri înregistrați în bordul mașinii la ultima trecere pe la Registrul Auto Român.

Read more: RAR a lansat aplicația gratuită "ISTORIC VEHICUL". Vezi cum funcționează și ce informații furnizează
Știri naționale

Serviciul de presă al Vaticanului a anunțat că Papa Francisc a promulgat decretul privind beatificarea a șapte episcopi greco-catolici din România, prigoniți de regimul comunist.

Read more: Papa Francisc va beatifica, la Blaj, șapte episcopi români greco-catolici, martiri în timpul...
Știri naționale

Ministerul Turismului a lansat, oficial, noul clip de prezentare a României. Acesta a fost publicat, duminică seară, pe pagina de Facebook a instituției.

Read more: Valea Prahovei, vedetă în noul clip de prezentare a României, lansat de Ministerul Turismului...
Știri naționale

Un anunț distribuit duminică în mediul on-line îi informează pe liceeni că simularea de luni, 18 martie, nu va mai avea loc. Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, atrage atenția că mesajul este fals, iar testările de săptămâna viitoare, pentru clasele a XI-a și a XII-a, se vor derula conform calendarului anunțat de MEN.

Read more: Un anunț fals, privind amânarea simulării de luni, a fost distribuit duminică în mediul on-line
Știri naționale

O fată de numai 13 ani, din județul Bihor, și-a pus capăt zilelor, săptămâna trecută. Adolescenta a fost găsită spânzurată în podul casei, în cauză fiind deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Read more: O adolescentă de 13 ani s-ar fi sinucis de dorul mamei plecate la muncă în străinătate
Știri naționale

Rafalele puternice creează probleme în aproape toată țara. Și în Prahova, unde zona montană este de aseară sub cod galben, au fost emise noi atenționări, care vizează zeci de localități în care, sâmbătă după-amiază, viteza vântului ajunge până la 65 km/oră.

Read more: Update - Vântul bate cu peste 60 km/oră în zeci de localități din Prahova. În Buzău, a fost emis...
Știri naționale

Decizia PSD, de a anunța începerea lucrărilor la Autostrada Moldovei fix în ziua protestului "România vrea autostrăzi", a fost taxată în spațiul public. Mai ales că era vorba despre un șantier deschis, teoretic, încă de prin 2016, dar abandonat un an mai târziu (VEZI DETALII). Însă gafele nu s-au oprit aici.

Read more: GAFĂ URIAȘĂ! PSD a anunțat că încep lucrările la Autostrada Moldovei folosind o poză din Rusia
Știri naționale

"Se vinde un post de radio local din Jud. Teleorman", începe anunțul. Postul dispune de personal cu o vastă experiență în media și de voci iubite de foarte mulți teleormaneni." În anunț, aflăm mai multe detalii. Și prețul: 34.999 de euro. Negociabil.

Read more: Teleorman stuff. Radioul familiei fostului primar din Roșiori, la vânzare pe OLX
Știri naționale

Liderul PSD Liviu Dragnea a avut o reacție nervoasă, vineri, ziua protestului pentru autostrăzi #șîeu, inițiat de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, cel care a construit tot în semn de protest, primul metru de autostradă din Moldova. Antreprenorul nu a rămas dator cu replica pentru Dragnea.

Read more: Liviu Dragnea, reacție nervoasă cu privire la protestul #șîeu. Ce îi răspunde omul de afaceri...