Știri naționale

Știri naționale

Miercuri după-amiază va avea loc o conferință cu reprezentanții Guvernului și ai prefecturilor, în contextul în care România a anunțat, astăzi, pentru prima dată, peste 2.000 de pacienți confirmațicu coronavirus în 24 de ore  (VEZI DETALII).

Read more: #coronavirus: Ședință convocată de urgență, după numărul record de pacienți confirmați cu...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 127.572 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 102.476 de pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 30 septembrie. Ultimele 24 de ore au adus un nou record absolut de infectări la nivelul ţării noastre. Rămâne ridicat şi numărul pacienţilor cu COVID-19 internaţi la terapie intensivă.

Read more: #coronavirus - Recod de infectări! Au fost 2.158 de cazuri noi confirmate în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 125.414 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 100.636 de pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul din 29 septembrie. În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.470 de cazuri noi şi 44 de decese.

Read more: #coronavirus - 44 de decese raportate în ultimele 24 de ore. Numărul pacienţilor COVID internaţi...
Știri naționale

Cifre îngrijorătoare anunțate, luni, de Grupul de Comunicare Strategică, privind evoluția pandemiei la nivel național. Chiar dacă numărul de cazuri noi se menține în limite, crește de la o zi la alta cel al pacienților infectați care ajuns la spital în stare gravă.

Read more: #coronavirus: Un nou număr record de pacienți în stare gravă, aflați la Terapie Intensivă
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 122.673 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 98.607 pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 27 septembrie. În ultimele 24 de ore au fost anunţate 1.438 de cazuri noi şi 31 de decese ale unor persoane infectate cu COVID-19.

Read more: #coronavirus - 31 de decese, 1.438 de cazuri noi şi 535 de pacienţi COVID-19 internaţi la terapie...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 121.235 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 97.554 de pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 26 septembrie. În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.552 de cazuri noi şi 54 de decese ale unor persoane infectate cu COVID-19.

Read more: #coronavirus - 1.552 de îmbolnăviri şi 54 de decese confirmate în ţară în ultimele 24 de ore
Știri naționale

O tânără din Cluj, internată cu fetița de un an, confirmată cu Covid și simptomatică, descrie experiența prin care trece, mai ales că întrega sa familie este infectată și trebuie să lupte și cu povara izolării.

Read more: Mesaj din partea unei mămici internate cu fetița de un an, infectată cu Covid: "Poartă mască nu...
Știri naționale

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat afirmă că autorităţile şi-au propus să nu ajungă din nou la măsuri restrictive drastice cauzate de răspândirea epidemiei de COVID-19, dar nu exclude ca noi restricții să fie impuse, în contextul unei evoluții dramatice.

Read more: Raed Arafat, despre riscul reintroducerii restricțiilor: "Este posibil la orice moment, dacă...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 119.683 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 96.158 de pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 25 septembrie. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 1.629 de cazuri noi, iar 42 de români infectaţi cu COVID-19 au decedat.

Read more: #coronavirus - 42 de decese şi 1.629 de infectări raportate în ultimele 24 de ore
Joomla SEF URLs by Artio