Știri naționale

Știri naționale

Patru autoturisme au fost implicate, acum câteva zile, într-un accident petrecut la Constanța. Presa locală a anunțat, acum, cui aparțin două dintre vehicule.

Read more: Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța, în stare gravă după un accident rutier cu patru mașini...
Știri naționale

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, luni, de Înalta Curte de Casație și Justiție, printr-un complet de cinci judecători, la închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Read more: Trei ani și șase luni de închisoare cu executare, pentru Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor...
Știri naționale

Autoritățile s-au confruntat cu o situație aparte la alegerile de duminică. Până la ora 12.00 erau înregistrate peste 570 de semnalări  referitoare la posibile situații de vot multiplu, dar cele verificate nu s-au confirmat, așa că MAI a informat STS cu privire la erori care ar apărea în operarea tabletelor din secțiile votare.

Read more: Aproape 600 de sesizări privind posibile situații de vot multiplu, până la ora 12.00. MAI a...
Știri naționale

Alegătorii care merg astăzi la urne primesc trei buletine de vot: unul pentru europarlamentare și două pentru referendum. Cetățenii pot să aleagă, însă, să participe numai la unul dintre scrutine.

Read more: Ce instrucțiuni a dat Biroul Electoral Central, în cazul celor care vor să voteze numai la...
Știri naționale

DNA a anunțat punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de rectorul și prorectorul Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza",  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigare la șantaj. Vineri, Mihail Marcoci și-a dat demisia din funcția de prorector, după o discuție cu ministrul de Interne, Carmen Dan.

Read more: Rectorul și prorectorul Academiei de Poliție au demisionat după ce au fost plasați sub control...
Știri naționale

Scene de tot râsul au avut loc la Iași, miercuri, iar protagoniști au fost chiar liderii PSD din județ. Huiduiți de oameni pe stradă, aceștia au încercat să se adăpostească în sediul PNL.

Read more: Huiduiți de oameni pe stradă, liderii PSD Iași s-au refugiat în sediul PNL. Liberalii i-au dat afară
Știri naționale

Consiliul UE a adoptat marţi o directivă care introduce noi restricţii pentru anumite materiale plastice de unică folosinţă. Astfel, până în 2021 vor fi interzise în UE farfuriile, tacâmurile de unică folosinţă din plastic, paiele, beţele pentru baloane şi beţişoarele pentru urechi.

Read more: Noi norme privind obiectele din plastic de unică folosinţă. Când vor fi acestea interzise