Știri naționale

Știri naționale

Tribunalul UE a respins acțiunea lui Liviu Dragnea în care reclama că a fost condamnat de un complet de judecată care nu era specializat pe fapte de corupție și că ICCJ a dat dovadă de abuz de putere atunci când a ignorat mai multe prevederi europene.

Read more: Tribunalul UE a respins cererea lui Liviu Dragnea de rejudecare a dosarului angajărilor de la...
Știri naționale

Tribunalul București i-a condamnat pe fostul senator Viorel Hrebenciuc, fostul primar din Piatra Neamț Gheorghe Ștefan, fost șefă CNA Laura Georgescu și pe Narcisa Iorga, fost membru CNA, într-un dosar referitor la intervenții privind licența Giga TV, post controlat de Pinalti.

Read more: Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan, dar și fosta șefă CNA Laura Georgescu, condamnați în dosarul...
Știri naționale

Fost viceguvernator al BNR și fost președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu a fost condamnat, marți, de Tribunalul București, la șapte ani de închisoare. Hotărârea nu este definitivă. Decizia a fost pronunțată în dosarul în care Olteanu este acuzat că ar fi primit, de la Sorin Ovidiu Vântu, un milion de euro pentru a interveni în favoarea numirii lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Read more: Fostul președinte al Camerei Deputaților Bogdan Olteanu, condamnat la 7 ani de închisoare pentru...
Știri naționale

După mai bine de nouă ani de procese întârziate, cei 25 de oameni acuzați că au traficat aproape 200 de copii din Țăndărei în Marea Britanie sunt, de luni, liberi. Curtea de Apel Târgu Mureș a pronunțat hotărârea definitivă.

Read more: Cele 25 de persoane acuzate de traficarea a aproape 200 de copii în Marea Britanie au fost...
Știri naționale

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că duminică, pe 22 decembrie, cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la revoluția din 1989, va deschide în premieră vizitatorilor spații care nu au mai fost vizitate, precum arestul fostei Securități.

Read more: Arestul fostei Securități și balconul de unde Ceaușescu s-a adresat ultima dată românilor,...
Știri naționale

Parlamentul European a adoptat, joi, rezoluția referitoare la comemorarea a treizeci de ani de la Revoluția română din decembrie 1989, document care aduce un omagiu victimelor, dar, totodată, cere Statului român să își intensifice eforturile pentru elucidarea adevărului cu privire la evenimentele de acum 30 de ani, proces tergiversat inutil până în prezent.

Read more: Procurorul general interimar Bogdan Licu, după adoptarea, în PE, a Rezoluției privind Revoluția...
Știri naționale

Camera Deputaților a aprobat miercuri, în calitate de for decizional, dublarea alocațiilor pentru copii, adoptând proiectul de lege propus în acest sens de social-democrați. Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a spus că, dacă legea va fi promulgată, Guvernul trebuie să caute soluții pentru a o aplica încadrându-se în ținta de deficit bugetar de 3,6%.

Read more: Parlamentul a aprobat dublarea alocațiilor pentru copii
Joomla SEF URLs by Artio