Știri naționale

Știri naționale

Mai multe persoane au fost implicate într-un scandal izbucnit în noaptea de duminică spre luni în Piața Constituției din capitală. Confruntarea s-a terminat tragic.

Read more: Imagini șocante în Piața Constituției. Un bărbat a murit și altul a fost rănit grav în urma unui...
Știri naționale

Autoritățile dâmbovițene au fost în alertă, vineri după-amiază, după ce un bărbat a anunțat, la 112, că fiica lui ar fi fost luată de pe stradă și băgată în mașină de doi necunoscuți. Cercetările au scos la iveală, însă, cel puțin până acum, că altfel s-au petrecut lucrurile în acest caz.

Read more: Polițiștii au deslușit misterul așa-zisei răpiri a fetei de 14 ani, din Dâmbovița
Știri naționale

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a pus în funcțiune, joi dimineață, șase noi puncte fixe de verificare a valabilității rovinietei, rețeaua națională ajungând, acum, la un total de 92 astfel de puncte.

Read more: Noi puncte fixe pentru verificarea rovinietei sunt în funcțiune de astăzi
Știri naționale

Ministerul Sănătății a anunțat că a achiziționat un număr de 1.500.000 doze de vaccin gripal, cu aproximativ 200.000 peste numărul de anul trecut, urmărind să asigure vaccinarea unui număr cât mai mare de persoane din categoriile cu risc ridicat de îmbolnăvire.

Read more: Ministerul Sănătății a anunțat că începe campania de vaccinare antigripală. La cine vor ajunge...
Știri naționale

Un nou caz zguduie România. Cazul dispariției unei copile de 11 ani, din comuna dâmbovițeană Gura Șuții, s-a încheiat tragic, copila fiind găsită fără suflare, sâmbătă, pe un câmp.

Read more: Cazul Caracal se repetă? O fetiță de 11 ani a fost găsită moartă, în Dâmbovița, la două zile după...
Știri naționale

Fostul fotbalist Gabi Balint a suferit un infarct în cursul zilei de sâmbătă şi a fost supus unei interventii chirugicale la Spitalul Fundeni, iar starea sa este stabilă, informează digisport.ro. Balint a comunicat deja cu apropiaţii, după ce i s-au implantat trei stenturi la inimă.

Read more: Gabi Balint, operat de urgenţă la Fundeni după un infarct
Știri naționale

DGA şi DNA au făcut, joi seară, 26 de percheziţii în Giurgiu, la DRPCIV şi la locuinţele unor poliţişti şi instructori auto, într-un dosar privind obţinerea de permise auto în mod fraudulos.

Read more: Percheziții în Giurgiu, unde sute de analfabeți ar fi primit ilegal permise de conducere....
Știri naționale

Consiliul UE a votat, joi, pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European, anulându-și astfel poziția de acum câteva luni, când îl prefera pe contracanditatul francez al fostei șefe a DNA, Jean Francois Bohnert, numit între timp la șefia Parchetului Financiar din Franța.

Read more: Laura Codruța Kovesi va conduce Parchetul European
Știri naționale

Fostul rector al Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", Adrian Iacob, și fostul prorector al instituției, Petrică-Mihail Marcoci, au fost trimiși în judecată de DNA, pentru instigare la șantaj.

Read more: Fosta conducere a Academiei de Poliție a fost trimisă în judecată, în dosarul privind amenințarea...
Știri naționale

Noua metodologie referitoare la mobilitatea academică, aprobată prin ordin de ministru, se bazează pe mai multă flexibilitate, au anunțat reprezentanții Ministerului Educației, care au detaliat și care sunt beneficiile suplimentare de care se vor bucura de acum studenții și doctoranzii.

Read more: Noi reguli în privința recunoașterii creditelor transferabile. Ce drepturi în plus vor avea...
Joomla SEF URLs by Artio