Știri naționale

Știri naționale

Campania de vaccinare anti-Covid a accelerat la începutul acestei săptămâni, când a devenit operațională majoritatea celor aproximativ 370 de centre organizate pentru prima etapă.

Read more: Număr record de persoane vaccinate luni, împotriva Covid. Au fost raportate 10 reacții adverse
Știri naționale

Direcţia Naţională Anticorupţie cere încuviinţarea preşedintelui Iohannis pentru începerea urmăririi penale faţă de un fost ministru, suspectat că ar fi pretins mită, în natură, de la o societate, în schimbul favorizării acesteia, persoana în cauză fiind totodată suspectată şi de instigare la delapidare. Deşi numele respectivului demnitar nu este precizat în comunicatul oficial, descrierea faptelor şi perioada în care acestea au avut loc conduc spre Costel Alexe, fostul ministru PNL al Mediului.

Read more: Fost ministru din Guvernul Orban, suspectat de DNA într-un dosar de mită şi delapidare
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 643.559 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 577.198 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 4 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 78 de decese şi 3.130 de infectări raportate în ultimele 24 de ore
Știri naționale

CNSU a decis că, de luni, ora 19.00, pot fi reluate zborurile spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din țara noastră, însă a impus condiții stricte pentru intrarea în țară a călătorilor care sosesc din Anglia.

Read more: Test Covid negativ și carantină, obligatorii pentru cei care vin din Marea Britanie în România....
Știri naționale

Purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balș din București a anunțat, duminică, apariția unei suspiciuni cu privire la infectarea cu noua tulpină a coronavirusului, în cazul unui pacient internat.

Read more: Posibilă infectare cu noua tulpină de coronavirus, la un pacient internat la „Matei Balş”
Știri naționale

Dr. Raed Arafat, secretar de stat în MAI și coordonatorul Departamentului pentru Situații de urgență, a declarat că se așteaptă la o creștere a numărului de infectări după perioada sărbătorilor, pornind în primul rând de la numărul mare de amenzi care arată că mulți români nu au mai respectat restricțiile impuse de autorități.

Read more: Raed Arafat se așteaptă la creșterea numărului de infectări, după sărbători: “Nu cred că am trecut...
Știri naționale

Prefectura Ilfov a anunțat, vineri, ridicarea carantinei pentru comuna Mogoșoaia, dar și prelungirea acestei măsuri pentru alte șase localități din apropierea Bucureștiului.

Read more: Carantină prelungită cu încă o săptămână pentru mai multe localități din apropierea Capitalei
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 636.201 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 566.365 de pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 1 ianuarie.

Read more: #coronavirus - 74 de decese şi 536 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Știri naționale

Cel mai nou bilanț al campaniei de vaccinare arată  că, în primele cinci zile de la debutul acesteia, în România au fost imunizate peste 10.000 de persoane.

Read more: Peste 10.000 de cadre medico-sanitare imunizate anti-Covid în primele cinci zile de la debutul...
Joomla SEF URLs by Artio