Știri naționale

Știri naționale

DNA a anunțat trimiterea în judecată a fostului trezorier al PSD, Mircea Drăghici, pe care procurorii îl acuză de delapidare și utilizarea subvențiilor în alte scopuri decât acelea în care au fost acordate. Anchetatorii au mai anunțat că pentru alte persoane urmărite penal în același dosar, inclusiv șeful AEP de la momentul respectiv, Daniel Barbu, s-au dispus disjungere cauzei, formarea de noi dosare și continuarea cercetărilor.

Read more: DNA l-a trimis în judecată pe fostul trezorier al PSD. Decizie de ultimă oră cu privire la Daniel...
Știri naționale

Curtea Palatului Parlamentului a fost plină duminică, deși în instituție era zi liberă. Potrivit presei centrale, politicienii și acoliții lor s-au plasat pe peluza din fața Palatului Parlamentului și la balconul imensei clădiri, pentru a vedea gratis concertul lui Bon Jovi, sfidându-i pe spectatorii care au plătit între 200 și 2.500 de lei pentru un bilet.

Read more: De toată jena! În jur de 1.000 de piloși au văzut gratis concertul trupei Bon Jovi, de pe peluza...
Știri naționale

Ministerul Apărării Naționale a anunțat că Institutul Cantacuzino, aflat în subordinea sa, a început pregătirea personalului pentru producţia de vaccin gripal, iar procesul de instruire continuă „până la atingerea nivelului de performanţă”. Instruirea este coordonată de specialiştii din cadrul instituţiei.

Read more: Institutul Cantacuzino a început pregătirea personalului, pentru producția de vaccin gripal
Știri naționale

Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii care modifică și completează unele acte normative în materie electorală, noutățile vizând modul în care se va desfășura votul în secțiile organizate în străinătate.

Read more: Legea care permite extinderea votului la trei zile, în secțiile din străinătate, a fost promulgată
Știri naționale

Prahova rămâne cu un ministru mai puțin în Guvern. Teodor Meleșcanu părăsește Executivul, portofoliul de la Externe urmând să fie preluat, de astăzi, de Ramona Mănescu. Nu este singura schimbare în Cabinetul Dăncilă.

Read more: Mihai Fifor revine în Guvern. Cine sunt miniștrii care îi vor înlocui pe Teodor Meleșcanu și...
Știri naționale

Relatare șocantă a scriitorului Gabriel Bota,  organizatorul Festivalului Internațional de Carte Transilvania. Întâmplarea s-a petrecut vineri după-amiază, în zona centrală a Clujului. Bota spune că a fost lovit chiar în fața casei sale de un taximetrist care îi blocase ieșirea, expediat de dispecerul de la 112, ignorat de Poliție și tratat doar cu indiferență, ore în șir, la Unitatea de Primiri Urgențe.

Read more: Scriitorul Gabriel Bota, bătut în fața casei, umilit de dispecerul de la 112, Poliție și la UPU:...
Știri naționale

Un bărbat suspectat că ar fi atins indecent o fetiță de 12 ani, vineri, la Vatra Dornei, a murit sâmbătă dimineață, la câteva ore după ce jandarmii interveniseră pentru a-l imobiliza. Bărbatului i s-a făcut rău la câteva secunde după ce o jandarmeriță i-a dat în față cu spray lacrimogen.

Read more: Un bărbat acuzat că ar fi atins indecent o fetiță a murit după intervenția jandarmilor, pentru a-l...
Știri naționale

Un bărbat de 46 de ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost reținut de polițiști și ar putea fi arestat preventiv după ce ar fi utilizat bancnote euro false, comandate de pe internet și inscripționate în chineză!

Read more: Un bărbat a încercat să plătească benzina folosind euro scriși în... chineză. Bancnotele false,...
Joomla SEF URLs by Artio