Știri naționale

Știri naționale

Curtea Constituţională a decis că alocaţiile copiilor trebuie dublate. Judecătorii CCR au dezbătut pe 24 septembrie sesizarea Guvernului privind legea care respinge Ordonanţa de urgenţă ce prevede creşterea etapizată a alocaţiilor copiilor.

Read more: Curtea Constituţională a decis că alocaţiile copiilor trebuie dublate
Știri naționale

Din păcate, România a stabilit, miercuri, un nou record al pandemiei, anunțând cel mai mare număr de cazuri noi confirmate în 24 de ore. 1.767 de pacienți au fost depistați cu coronavirus.

Read more: #coronavirus: România a anunțat, miercuri, un număr record de cazuri noi. Situația actualizată, pe...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 114.648 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 92.169 de pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 22 septembrie. În ultimele 24 de ore au fost raportate aproape 1.060 de infectări noi, dintre care 40 în Prahova. În acelaşi interval au fost raportate şi 45 de decese ale unor pacienţi infectaţi cu COVID-19.

Read more: #coronavirus - 45 de decese şi 1.059 de infectări raportate în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Premierul Ludovic Orban a declarat că se așteaptă ca dascălii să susțină fără probleme cursurile inclusiv on-line, dacă este cazul, și spune că situațiile în care nu se va întâmpla acest lucru vor fi rezolvate punctul, prin luarea de măsuri legale.

Read more: Avertismentul premierului pentru profesorii care nu vor să țină cursuri on-line: "Vom lua măsurile...
Știri naționale

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în România au fost prelucrate 13.391 de teste, din care 1.231 pozitive pentru noi pacienţi, iar 359 au fost retestări pozitive pentru persoane confirmate anterior cu Covid-19.

Read more: #coronavirus: Peste 10% din testele efectuate în ultimele 24 de ore au fost pozitive
Știri naționale

Ambasada Statelor Unite în România, alături de Consiliile Americane pentru Educație Internațională, au lansat înscrierile pentru participarea la ediția 2021 - 2022 a programului FLEX.

Read more: O șansă pentru elevii români care vor să facă un an de liceu în SUA. Au început înscrierile la...
Știri naționale

Numărul cazurilor confirmate la nivel național, în 24 de ore, a scăzut, sâmbătă, la 1.333, dar au fost efectuate doar 23.030 de teste, interval în care au mai fost centralizate, suplimentare, și peste 1.100 de rezultate ale unor probe prelucrate anterior.

Read more: #coronavirus: Grupul de Comunicare Strategică a raportat 1.333 de cazuri noi și încă 42 de decese...
Știri naționale

Biroul Electoral Central (BEC) a decis, vineri, că vor fi considerate ”voturi valabile” și buletinele de vot în care ştampila depăşeşte patrulaterul, dacă opţiunea este evidentă, respectiv cele care au o ștampilă aplicată corect din mai multe aflate pe buletin sau pe care se află înscrie mesaje.

Read more: ALEGERI LOCALE: Potrivit BEC, valabile pot fi și buletinele de vot cu mai multe ștampile sau cele...
Știri naționale

Biroul Electoral Central (BEC) a decis, vineri, că o persoană poate vota și dacă Sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot, introdus pentru prevenirea fraudelor electorale, semnalează că persoana respectivă a mai votat deja.

Read more: ALEGERI LOCALE: BEC a decis că un alegător poate vota și dacă sistemul semnalează că a mai votat o...
Joomla SEF URLs by Artio