Știri naționale

Știri naționale

Trei bărbați au fost reținuți în cazul crimei din Mediaș care a avut loc sâmbătă noaptea. Doi dintre ei fuseseră eliberați de curând din închisoare, în baza recursului compensatoriu.

Read more: Trei suspecţi au fost reținuți după crima din Mediaș. Doi dintre ei fuseseră eliberați prin...
Știri naționale

Un tânăr de 25 de ani, originar din Prahova şi stabilit de ceva vreme în Mediaş, a fost ucis, sâmbătă seară, în urma unei altercaţii petrecute într-un club. Victima a fost fugărită de agresor şi înjunghuiată de peste 10 ori. Agresorul, Marius Rusu, mai fusese condamnat pentru tentativă de crimă, însă a fost eliberat în baza recursului compensatoriu.

Read more: Prahovean ucis cu 11 lovituri de cuţit, în faţa unui club din Mediaş
Știri naționale

Părinţii unui copil de un an şi opt luni, adus la urgenţă cu febră mare la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea, spun că doctorii i-au trimis acasă cu tratament pentru o banală răceală. Bebeluşul s-a simţit tot mai rău şi a ajuns în cele din urmă la un spital din Bucureşti, unde a fost diagnosticat cu pneumomie severă. Este al doilea caz grav apărut într-un intervalfoarte scurt de timp în această unitate medicală.

Read more: Noi acuzaţii de malpraxis la Spitalul Judeţean Vâlcea. Fetiță grav bolnavă la plămâni, tratată...
Știri naționale

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a transmis pentru a treia oară la Cotroceni propunerile sale în vederea ocupării unor funcții de conducere la Parchetul General, DIICOT și DNA. Printre acestea se află și propunerea ca Adina Florea să fie numită procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, refuzată deja, ca de altfel și celelalte patru, de două ori de președintele Klaus Iohannis.

Read more: Toader insistă! Adina Florea, propusă A TREIA OARĂ pentru funcția de procuror șef al DNA
Știri naționale

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dăncilă două scrisori în care motivează de ce a refuzat cele patru propuneri de miniștri, făcute de prim-ministrul în noiembrie, pentru conducerea Ministerului Dezvoltării și a Ministerului Transporturilor.

Read more: Președintele Klaus Iohannis a anunțat de ce a refuzat să-i numească pe Laufer, Vasilescu și...
Știri naționale

Un bărbat din Iași a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru deturnare de fonduri, și la plata a peste 100.000 de lei pe care i-a cheltuit în interes propriu. Ieșeanul accesase fonduri europene pentru a dezvolta o afacere, dar când a primit banii i-a jucat la "păcănele", probabil încercând să-i "înmulţească", doar că i-a pierdut pe toţi.

Read more: Un român a jucat la păcănele fondurile europene cu care trebuia să dezvolte o afacere
Știri naționale

Președintele Klaus Iohannis i-a răspuns, miercuri, printr-o scrisoare, ministrului Justiției, Tudorel Toader, la a doua propunere de a o numi pe Adina Florea în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Read more: Klaus Iohannis respinge din nou propunerea de a o numi pe Adina Florea ca procuror șef al DNA
Știri naționale

Comisia Europeană a anunţat că a fost notificată cu privire la acţiunea în instanţă a liderului PSD Liviu Dragnea şi precizează că va depune observaţiile într-un timp adecvat.

Read more: Reacția Comisiei Europene, la acțiunea în instanță a lui Liviu Dragnea, împotriva raportului OLAF...
Știri naționale

Laura Codruţa Kovesi a atacat la CEDO decizia prin care a fost revocată din funcţia de procuror-şef al DNA. În plângerea depusă luna trecută, aceasta arată că au fost atacate drepturile omului.

Read more: Laura Codruța Kovesi a atacat la CEDO revocarea din funcția de procuror șef al DNA. Reacția...