Știri naționale

Știri naționale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis, la cumpăna dintre ani, un mesaj prin care le-a mulțumit românilor pentru responsabilitatea de care au dat dovadă în 2020 și le cere să facă un ultim efort, pentru a putea reveni la normalitate. În mod special, acesta s-a adresat familiilor pe care pandemia le-a îndoliat și cadrelor medico-sanitare.

Read more: VIDEO: Mesajul președintelui României, la cumpăna dintre ani: “Privim spre noul an cu încredere și...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 632.263 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 560.793 de pacienți au fost declarați vindecați, arată bilanţul oficial din 31 decembrie.

Read more: #coronavirus - 171 de decese şi 4.322 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Știri naționale

Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 a făcut o serie de precizări privind modalitățile de înscriere în vederea imunizării, prezentând mai multe variante valabile pentru fiecare etapă în parte.

Read more: Precizări oficiale privind înscrierea în vederea vaccinării anti-Covid
Știri naționale

Încă 4.875 de persoane au fost confirmate cu Covid, în ultimele 24 de ore, la nivel național, după efectuarea a 24.822 de teste, a anunțat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Read more: #coronavirus: Aproape 5.000 de cazuri noi confirmate în ultimele 24 de ore, la 25.000 de teste
Știri naționale

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 a anunțat că, de duminică până marți seară, în România au primit vaccinul anti-Covid 2.778 de persoane.

Read more: Bilanțul primelor zile de vaccinare anti-Covid, în România: 2.778 persoane vaccinate, șapte...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 623.066 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 549.262 de pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 29 decembrie.

Read more: #coronavirus - 135 de decese şi 4.637 de infectări raportate în ultimele 24 de ore în România
Știri naționale

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR) a lansat, odată cu debutul vaccinării anti-Covid, o platformă specială prin intermediul căreia pot fi raportate, de către pacienți și specialiști, eventuale reacții adverse.

Read more: Platformă dedicată raportării reacțiilor adverse suspectate după imunizarea împotriva Covid-19,...
Joomla SEF URLs by Artio