Știri naționale

Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 110.217 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), 1.527 fiind pacienți nou testați pozitiv.

Read more: #coronavirus: 1.527 de cazuri noi, în România. Cele mai multe confirmări au fost raportate de...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 108.690 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, conform bilanţului oficial din 17 septembrie, care arată că în ultimele ore au fost confirmate 1.679 de cazuri noi, aproape de recordul anunţat în ziua precedentă. În acelaşi interval au fost anunţate şi 27 de decese la pacienţi infectaţi cu COVID-19.

Read more: #coronavirus - 27 de decese raportate în ultimele 24 de ore şi 1.679 de infectări, aproape de...
Știri naționale

Alexandra Furnea, una dintre victimele rănite grav în incendiul de la Colectiv, a publicat, miercuri, prima parte a "Jurnalului lui 66", dar și prefața în care tânăra explică de ce a ales să posteze cartea în mediul on-line, cum a găsit curajul și cum a avut puterea să răscolească printre amintiri atât de dureroase, adunate în ultimii cinci ani.

Read more: JURNALUL lui 66 | Povestea Alexandrei Furnea, una dintre victimele din Colectiv: "Nu vreau să îmi...
Știri naționale

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) a solicitat reducerea taxelor de școlarizare în condițiile organizării cursurilor on-line, argumentând că studenții nu mai au acces la resursele materiale ale universităților, iar instituțiile de învățământ superior au cheltuieli mai mici.

Read more: Studenții cer reducerea taxelor de școlarizare, "necesitate justă pentru învățământul online"
Știri naționale

Ministerul Economiei a publicat, spre consultare, un proiect de lege care, dacă va fi aprobat, va introduce obligativitatea montării de contoare individuale pentru înregistrarea consumului de căldură, în imobilele cu sistem centralizat de încălzire.

Read more: Noi cheltuieli pentru locatarii de la bloc! Ministerul Economiei vrea ca toate apartamentele să...
Știri naționale

Până astăzi, 15 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 105.298 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.111 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Read more: #coronavirus - 51 de decese şi 1.111 infectări raportate în România în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Autorităţile din România au raportat astăzi un număr de 692 de cazuri nou confirmate de COVID-19, cel mai mic de aproape două luni încoace, venit, însă, după un număr de asemenea mic de teste. Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 104.187 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, 43.244 de pacienți au fost declarați vindecați și 11.374 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare, anunţă Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 14 septembrie

Read more: #coronavirus - Cel mai mic număr de infectări raportat în România în ultimele săptămâni, după un...
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 103.495 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, 43.025 de pacienți au fost declarați vindecați și 11.283 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare, anunţă Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul oficial din 13 septembrie.

Read more: #coronavirus - 1.109 infectări şi 36 de decese raportate în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 102.386 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, 42.811 pacienți au fost declarați vindecați și 11.052 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare, conform bilanţului oficial publicat de Grupul de Comunicare Strategică pe 12 septembrie, cu menţiunea că informaţiile vizând pacienţii externaţi sunt în curs de actualizare, după schimbarea aplicaţiei de raportare. Cert este că, în ultimele 24 de ore, autorităţile au anunţat 1.311 cazuri noi, dar şi 27 de decese la pacienţi infectaţi cu COVID-19.

Read more: CORONAVIRUS | 27 de decese şi 1.311 infectări raportate în ultimele 24 de ore
Știri naționale

Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 101.075 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, anunţă Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul din 11 septembrie, în care anunţă modificări tehnice survenite în aplicaţia de raportare a persoanelor externate, din cauza cărora cifrele nu sunt momentan disponibile. În acelaşi bilanţ, GCS anunţă 35 de decese în ultimele 24 de ore şi un număr total de 7.125 de pacienţi COVID internaţi în prezent, dintre care 478 la terapie intensivă.

Read more: #coronavirus - 35 de decese şi 1.391 de infectări în ultimele 24 de ore, ducând numărul total de...
Joomla SEF URLs by Artio