Știri naționale

Știri naționale

Angajatul unui spital a fost dat afară după ce a pretins, de la "pacient acoperit" trimis de Ministerul Sănătății în control, o mică "atenție" pe lângă taxa legală pe care acesta ar fi trebuit să o plătească. În același timp, însă, liderul Sanitas București critică decizia ministrului de resort, Sorina Pintea, de a apela la o asemenea strategie, considerând-o nejustificată și caracterizând-o drept "o măsură de imagine a doamnei ministru şi a ministerului”.

Read more: Un lider Sanitas critică trimiterea "pacienților acoperiți" în spitale. Un angajat a fost dat...
Știri naționale

Limp Bizkit, Florence + The Machine, Bring Me the Horizon şi Thirty Seconds to Mars sunt capetele de afiş ale festivalului Electric Castle, care va avea loc de miercuri până duminică, pe domeniul Castelului Banffy din judeţul Cluj, informează news.ro. Biletele şi abonamentele pentru cea de-a şaptea ediţie a festivalului sunt disponibile la mai multe categorii de preţ pe electriccastle.com.

Read more: Electric Castle 2019: Limp Bizkit urcă pe scenă. Lista artiștilor și de unde se pot cumpăra biletele
Știri naționale

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică lăutărească, Cornelia Catanga a ajuns în stare gravă la spital, duminică seară, după ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, scrie presa centrală.

Read more: Cornelia Catanga se află în stare gravă la spital, după ce ar fi suferit un stop cardio-respirator
Știri naționale

Emilia Șercan, jurnalista care a reușit să oprească acordarea titlului de doctor lui Liviu Pop, a publicat un articol cu detalii despre ședința publică în care fostul ministru al Educației și-a prezentat lucrarea de doctorat.

Read more: Jurnalista Emilia Șercan dă detalii despre blocarea tezei de doctorat a fostului ministru al...
Știri naționale

Adolescentul în vârstă de 16 ani care vineri a provocat un accident rutier în Medgidia, în urma căruia două femei şi-au pierdut viaţa, după care a fugit de la locul faptei, a fost prins de poliţişti, reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Read more: Tânăr de 16 ani reţinut după ce a provocat un accident rutier în care au murit două femei
Știri naționale

În plină criză bugetară, Ministerul Dezvoltării anunţă un proiect grandios, de aproape 300 de milioane de euro, pentru construirea de baze sportive. În varianta anunţată de instituţie, un singur teren ar ajunge să coste între 400.000 şi 1,7 milioane de euro. Suma frapează! Surpriza vine, însă, când vedem schiţele, în care observăm că, din aceşti bani, ar urma să fie făcut un teren de minifotbal, respectiv unul de fotbal în 11, plus vestiare, fără cine ştie ce alte amenajări!

Read more: Investiţie de 300 de milioane de euro pentru baze sportive. Ministerul Dezvoltării vrea să dea...
Știri naționale

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a amendat, cu câte 1.000 de lei, un taximetrist și o grădiniță, pentru atitudinea față de o persoană cu autism și un copil cu dizabilități.

Read more: Un taximetrist și o grădiniță, amendați de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării
Știri naționale

Peste 40 de infracţiuni privind consumul şi traficul de droguri au fost constatate de poliţişti pe parcursul desfăşurării festivalului Neversea, eveniment muzical ce a avut loc în perioada 4 - 7 iulie pe plaja Modern din municipiul Constanţa, relatează Agerpres.

Read more: Peste 40 de infracţiuni privind consumul şi traficul de droguri, la festivalul Neversea
Știri naționale

Două surori, de 13 şi 9 ani, au murit luni după-amiază în timp ce se aflau la scăldat pe malul râului Râmnicu Sărat, în dreptul localităţii Râmnicelu. Copilele au intrat în apă, deşi nu ştiau să înoate, şi au dispărut în albia adâncă.

Read more: Tragedie în Buzău: două surori s-au înecat în râul Râmnicu Sărat
Știri naționale

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii pensiilor, a anunţat Administrația Prezidențială. Legea pensiilor prevede creşteri etapizate ale punctului de pensie, până în anul 2021, astfel: 2019 - 1.265 de lei, 2020 - 1.775 de lei, 2021 - 1.875 de lei. Din anul 2022, valoarea punctului de referinţă se va indexa anual cu rata inflaţiei şi 50% din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat.

Read more: Legea pensiilor, promulgată de preşedintele Klaus Iohannis. Ce schimbări aduce
Joomla SEF URLs by Artio