Știri naționale

Știri naționale

Mai multe autoturisme aflate în parcarea Aeroportului Otopeni au fost afectate de scurgeri de apă rezultate în urma unei lucrări neconforme. Compania Națională Aeroporturi București au anunțat că proprietarii mașinilor vor fi despăgubiți.

Read more: Mai multe mașini din parcarea Sosiri a Aeroportului Otopeni, afectate de scurgeri de apă în urma...
Știri naționale

Grav accident de muncă produs, sâmbătă, la o brutărie din localitatea bistriţeană Şieu Odorhei. Un bărbat de 50 de ani a fost prins într-un malaxor.

Read more: Angajatul unei brutării a fost accidentat grav după ce a fost prins într-un malaxor, de la brâu în...
Știri naționale

Polițiștii se pregătesc, și ei, în această perioadă, pentru întâmpinarea turiștilor care vor merge, în concendiu, pe litoralul românesc. În premieră, oamenii legii vor fi dotați cu aparate pentru depistarea consumului de droguri.

Read more: Aparate pentru depistarea consumului de droguri, în premieră, în dotarea polițiștilor de pe litoral
Știri naționale

Susţinători ai PSD s-au adunat, sâmbătă, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi, unde un miting de amploare al social-democraţilor. În zonă și-au făcut apariția, însă, și aproximativ 100 de protestatari.

Read more: Momente tensionate la Galați, în ziua mitingului PSD. Câțiva protestatari au încercat să rupă...
Știri naționale

Autoritățile au demarat, în cursul acestei săptămâni, un control la Maternitatea Giulești, după ce cinci copii născuți în ultimele săptămâni în cadrul unității sanitare au ajuns la spital cu cu posibile infecții stafilococice (MRSA). În baza probelor recoltate până acum, prezența stafilococului auriu a fost confirmată la o moașă  de la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie ”Prof. Dr. Panait Sârbu”.

Read more: Cinci copii născuți la "Panait Sârbu", internați la Spitalul "Grigore Alexandrescu". O moașă de la...
Știri naționale

Peștele a fost unul dintre cele mai căutate alimente în săptămânile trecute, preparatele de acest fel fiind nelipsite de pe mesele creștinilor de Florii, de Paște, dar și în zilele de dezlegare din timpul postului, așa cum cere tradiția. Ca de obicei, însă, unii comercianți au încercat să profite de cererea mare de pe piață, astfel că la vânzare au ajuns aproape 30 de tone neconforme, care au fost retrase de la comercializare.

Read more: Aproape 30 de tone de pește au fost retrase de la comercializare de comisarii de la Protecția...
Știri naționale

Guvernul va adopta miercuri o ordonanţă de urgenţă care vizează legislaţia electorală, în urma solicitării venite de la Autoritatea Electorală Permanentă privind modificări pentru referendumul din 26 mai şi europarlamentare.

Read more: Guvernul va modifica, miercuri, prin ordonanță de urgență, legislaţia referitoare la referendum
Știri naționale

Aproape 30 de percheziții au loc, miercuri dimineață, în București și cinci județe, în cauze privind fraudă informatică și operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Read more: Zeci de percheziții, miercuri dimineață, în dosare de fraudă informatică. Suspecții ar fi...
Știri naționale

Noi cazuri de infectare a nou-născuților cu stafilococ auriu au fost raportate, în ultima perioadă. Cei trei bebeluși au venit pe lume la Maternitatea Giulești, unitatea sanitară care a mai fost implicată, în toamna anului trecut, într-un scandal identic care a culminat cu suspendarea temporară a internărilor în acest spital.

Read more: Trei bebeluși născuți la Maternitatea Giulești, infectați cu stafilococ auriu