Știri naționale

Știri naționale

Procurorii DNA Timișoara au anunțat, luni, că efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, săvârşite în perioada 2016-2019.

Read more: Percheziții în Arad și Timișoara, într-un dosar privind măsluirea greutății camioanelor care...
Știri naționale

Eurodeputatul Corina Creţu a declarat, într-o conferință de presă susținută în weekend, că ar putea fi făcute reduceri masive în Cadrul Financiar Multianual 2021-2027, aceasta arătând că formula de calcul propusă ar dezavantaja România.

Read more: Corina Crețu avertizează că bugetul UE ar putea fi redus în perioada 2021 - 2027
Știri naționale

Conducerea Federației "Solidaritatea Sanitară" îl atenționează pe ministrul Sănătății, Victor Costache, că nu poate modifica, în prezent, contractele de muncă, astfel încât salariații prinși că iau șpagă să poată fi concediați. Sindicaliștii spun că fenomenul plăților informale în sistem ar exista, dar nimeni nu știe amploarea lui, așa că... "ar putea" fi o problemă.

Read more: Măsurile împotriva corupției din spitale, motiv de contre între ministru și sindicate din...
Știri naționale

O artistă din Zalău, plecată în Anglia în urmă cu 21 de ani plantat 15.000 de copaci în Munții Făgăraș. Românca a direcționat către acest proiect toate fondurile strânse din vânzarea celui mai recent album al său, “Be One”, și printr-o campanie derulată în Marea Britanie.

Read more: O româncă plecată de peste 20 de ani în Marea Britanie se mobilizează pentru reîmpădurirea...
Știri naționale

Membrii Cabinetului Orban s-au întrecut, în ultimele ore, în anunțuri privind măsurile care urmează să fie adoptate în viitorul apropiat. Printre acestea se numără concedieri masive în ministere și adoptarea unui act normativ care să introducă interdicția de a mai cumula pensia cu salariul de la stat.

Read more: Măsurile anunțate de noul Guvern vizează salariile demnitarilor, interzicerea cumulului pensiei cu...
Știri naționale

Atmosferă încinsă, pe rețelele de socializare, după ce ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat, joi, că Traian Berbeceanu, fostul șef al BCCI Alba, va fi numit șef al cabinetului său (VEZI DETALII).

Read more: Atac dur al polițistului Marian Godină, la Victor Ciutacu, după comentariul acestuia față de...
Știri naționale

Ministrul Justiției, Cătălina Predoiu, va prezenta în ședința de Guvern de vineri un memorandum cu tema ”Evaluarea cadrului legal cu privire la organizarea şi funcţionarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie şi propuneri”.

Read more: Desființarea Secției speciale, în ședința de vineri a Guvernului
Știri naționale

3.138.700 de cetățeni români cu vârste între 15 și 64 de ani, deci considerați forță de muncă, au rezidența în statele UE, Norvegia sau Elveția, potrivit datelor publicate de Eurostat, raportat la situația din 2018.

Read more: EUROSTAT: Peste 3,1 milioane de români au rezidența în state membre UE, Norvegia sau Elveția
Știri naționale

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că îl va numi pe fostul șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, șef de Cabinet. Acesta a fost trimis în judecată de DIICOT, procurorii acuzându-l de sprijinirea unei grupări suspectate de evaziune fiscală, și a fost achitat în primă instanță. În prezent, procesul său, aflat pe rolul Instanței Supreme, este suspendat.

Read more: Traian Berbeceanu, șef de cabinet al ministrului de Interne
Știri naționale

Mihai Busuioc, președinte al Curții de Conturi, cu apartament în București, venituri și conturi de sute de mii de euro, locuiește într-o casă RAAPPS, la care nu plătește utilitățile, nici decorarea și reparațiile, toate cheltuielile fiind decontate din bani publici.

Read more: Președintele Curții de Conturi, proprietar al unui apartament în București, stă într-o casă de...
Joomla SEF URLs by Artio